آمریکا مافیای مواد مخدر در افغانستان و جهان
 
تاریخ انتشار:   ۱۱:۳۸    ۱۳۸۹/۴/۲۱ کد خبر: 12107 منبع: پرینت

بعد از حادثه 11 سپتمبر 2001 , زمانی که امریکا تصمیم گرفت به افغانستان حمله کند لیستی را که سیا سه سال قبل تهیه کرده بود بالای میز دونالد رامزفلد وزیر دفاع سابق امریکا قرار داشت فقط تمام نقاطی که با مواد مخدر ارتباط داشت از لیست کشیده شده بود.

جیمز رایسن در کتاب تازه خود بنام کشور جنگ" (STATE OF WAR مینویسد که پنتاگون استدلال میکرد. که ما به خاطر مجادله با تروریزم به افغانستان حمله میکنیم, نه برای مجادله با مواد مخد در 19 دسامبر2007 یکی از استادان دانشگاه کلیفورنیا در یکی از سخنرانی های دانشگاهی به شوخی میگوید که به همگان روشن است که افغانستان یکی از بزرگترین تولیدکننده های مواد مخدر در جهان بوده و میباشد و این شاید هم یکی از دلایل بسیار عمده در عقب اشغال افغانستان توسط امریکا باشد. زیرا درک ما از فلسفه امریکانیزم به ما (امریکایی ها) اجازه نمی دهد که قبول کنیم که یک کشور کوچکی چون افغانستان بتواند یکی از "بزرگترین ها" باشد وما با این همه نیروی نظامی که داریم به تماشا بنشینیم. اکنون با اشغال افغانستان توانستیم که یکی دیگر از القاب "بزرگترین ها " در جهان را هر چند به شکل غیر مستقیم هم باشد به نام کشور مان بیافزایم.

جدا از شوخی این یک حقیقت آشکار است که دولت آمریکا نه تنها هیچ گامی جدی را بخاطر جلوگیری از زرع و قاچاق مواد مخدر در افغانستان برنداشته است بلکه در بسیاری موارد در راه نیل به اهداف خود به مافیای مواد مخدر به شکل مستقیم و غیر مستقیم کمک کرده است.
بعد از آغاز جنگ با طالبان به اثر تقاضای مکرر دولت انگلیس زیرا قسمت اعظم هیروئینی که دربازار های انگلیس خرید وفروش میشود از محصولات افغانستان است د ولت امریکا به سیا وظیفه سپرد که راه های مجادله با مواد مخدر در افغانستان را بررسی کند. این امر با مخالفت سرسخت تیم های سیا که در داخل افغانستان بنام پژواک ودلتا فعالیت داشتند روبرو شد.
تیم پژواک باآقای کرزی در ارزگان,هلمند،ارزگان،قنده هار،وولایات جنوبی ومشرقی فعالیت دارندارتباط مستقیم وتنگاه تنگ دارد و تیم "دلتا" با کریم خلیلی در بامیان وولایات مرکزی کارمیکنند آنها استدلال میکردند که تاریخ سه دهه اخیر افغانستان نشان میدهد که هیچگاهی نمیتوان هیروئین سالاران, قومندانان محلی و رئیس های قبیله را در افغانستان برای همیشه خرید فقط برای مدتی میتوان کرایه کرد. کوچکترین تغیر در روش امریکا در مورد مواد مخدر باعث از بین رفتن اتحاد امریکا با مافیای مواد مخدر که به ملیون ها دالر به کرایه گرفته شده اند خواهد شد و درد سر بزرگی برای امریکا خواهد بود.

آشکار است که افغانستانٍ تحت اشغال امریکا از بزرگترین تولید کننده های مواد مخدر در جهان است و همان طوری که درزمان وزارت خود آقای رامزفلد وعده داده بود امریکا تا زمانی که اتحادش با مافیای مواد مخدر پا برجاست در راه حل مشکل تولید و قاچاق مواد مخدر در افغانستان مداخله نخواهد کرد.
راپور های زیادی موجود است که عساکر امریکائی در جریان بازرسی های امنیتی از کنار بسته های آماده به انتقال تریاک با بی تفاوتی عبور میکنند و اطلاعاتی را که در مورد مواد مخدر برایشان میرسد نادیده میگرند. به قول جیمز رایسن یکتن از افسران امریکائی که مدتی در افغانستان وظیفه اجرا کرده گفته است روش امریکا در مجادله با مواد مخدر در عمل چیز دیگری است. من خودم شخصاً به واحد مربوط خود هدایت دادم هر گاهی که در زمان گشت زنی های امنیتی هیروئین و یا تریاک پیدا کنند کاملاً باید بی تفاوت باشند و طوری باید عمل کنند که انگار هیچ چیزی را ندیده اند.

خلاصه همانطوری که آقای الفرد دبلیو مک کوی در کتاب بلند خود سیاست هیروئین : پیوند سیا در جرم تجارت جهانی مواد مخدر مینگارد: جنگ پنهانی سیا در دهه 80 میلادی بر علیه کمونیزم در افغانستان باعث شد تا افغانستان و آسیای میانه به بزرگترین تولید کننده اوپیوم تبدیل شود. ملیون ها دالر بدست آمده از تجارت هیروئین منبع خوبی بود تا ملیشه های افغان را از نظر مادی در جنگ کمک کند و از بار سنگین سیا در این مورد بکاهد. تا زمانی که اتفاق امریکا وآقای کرزی در افغانستان پا برجاست هیچ امیدی در حل بحران مواد مخدر وجود نخواهد داشت.

پس اینجا نتیجه گیری میکنیم که تمام خطرهای امروزی متوجه حکومت وملت روسیه وکشورهای متحدآن «آسیای میانه» واز مبارزه رویاروی عاجزاست وبه نحومیخواهد نسل های فعلی وبعدی این سرزمین هاراتوسط سلاح کشنده وویرانگرکه خطرناکترازسلاح های هستوی وذره وی است ازبین ببرد.
درحالیکه مبارزه ایشان برضدجهان بشریت است که به تشویق وکاشت چنین موادی اقدام وگام های عملی کننده رابرداشته اند.

عازم هدفمند

(همچنین این خبر که قبلا انتشار یافته بود :
به گزارش پايگاه اينترنتي «آلترانفو» «محمود گاريف» از فرماندهان سابق ارتش شوروي در زمان اشغال افغانستان، فاش كرد: قاچاق مواد مخدر در افغانستان براي آمريكايي ها حدود 50 ميليارد دلار در سال درآمد دارد، كه اين مبلغ هزينه حفظ نيروهايشان در افغانستان را كاملاً پوشش مي دهد.
گاريف گفت: تمامي عمليات قاچاق مواد مخدر از طريق شهر «اوچ» كه ما مي خواستيم پايگاه هايمان را در آنجا بنا كنيم - انجام مي پذيرد. اكنون 80 درصد مواد مخدر جهان در افغانستان توليد مي شود. گاريف ادامه داد: آمريكايي ها خودشان اعتراف دارند كه مواد مخدر غالباً توسط هواپيماهاي آمريكايي از افغانستان به خارج از اين كشور انتقال مي يابد.
فرمانده شوروي اضافه مي كند، نظاميان آمريكايي براي نابودي طالبان در افغانستان به سر نمي برند، آنها صرفاً هنگامي دست به يك عمليات نظامي مي زنند كه مورد حمله قرار گرفته باشند و هيچ نقشه نظامي هم براي نابودي طالبان ندارند، بلكه قصدشان اين است كه اوضاع را بي ثبات تر ساخته و به طالبان كمك كنند تا فعال تر شود.
گاريف افزود: آمريكايي ها حتي با طالبان مذاكره و تلاش كرده اند كه اين افراد را به سمت جمهوري هاي آسياي مركزي هدايت كنند، كل منطقه را بي ثبات سازند و پايگاه هاي خود را برقرار كنند.به گفته گاريف، 30 هزار جوان هر ساله بر اثر مصرف مواد مخدر در روسيه جان مي بازند. وي گفت: هنگامي كه در سال هاي 1989 و 1990 در آنجا (افغانستان) بودم، توليد مواد مخدر به جز در برخي مناطق، عملاً متوقف شده بود.)


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:

>>>   ای مردم جهان! حال بدانید که روسیه میتواند حافظ نظام عادلانه در جهان باشد.

>>>   چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان هست امریکا مصارف جنگ 25ساله با ویتنام را از طریق قاچاق مواد مخدر پوره میکرد
صبور ځاځی از کابل

>>>   کشت تریاک و کنکار پیش از امریکا توسط طالبان کرام پشتون کشت و سود شان به جیب مولوی صاحب ها میرفت . هم اکنون تحت کنترل انها تریاک چرس کشت میشود .
برای انها مجال است فرق نمیکند وای بحال غریب !

>>>   حالا دانستبد امریکا به چه منظری امده است سالها جنگ دوام خواهد کرد تا معادن افغانستان را بیرون کنند به سرمایه امریکا افزود گردد
ام


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است