مردم فرانسه نمی خواهند تحت حمایت آمریکا باشند
 
تاریخ انتشار:   ۰۷:۲۹    ۱۳۹۶/۲/۳ کد خبر: 132079 منبع: پرینت

نامزد چپگرای مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری فرانسه روز شنبه تاکید کرد که بسیاری از مردم کشورش سلطه واشنگتن بر پاریس را نمی پذیرند.

به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه فرانس انفو، ژان لوک ملانشون گفت: سیاست های یکجانبه و انفرادی آمریکا در جهان جایگاه سازمان ملل متحد را به خطر انداخته است. ما به وضوح شاهد سیاست های تک بعدی دولت ترامپ در بسیاری از مسایل جهانی هستیم که این موضوع بسیار خطرناک است.

ملانشون که همواره در تبلیغات انتخاباتی خود خواستار خروج فرانسه از سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) شده است، گفت: مواضع من با مواضع مردم کشورم همسو است. بسیاری از فرانسوی ها سلطه آمریکا بر کشورشان را نمی پذیرند و نمی خواهند پاریس تحت الحمایه واشنگتن باشد.

پیشتر نیز ملانشون حمله موشکی اخیر آمریکا به سوریه را اقدامی «جنایتکارانه و غیرمسوولانه» و تصمیم ترامپ در این خصوص را «اشتباهی بزرگ» دانسته بود.
ملانشون درجمع هوادارانش در شهر مارسی گفته بود: «حمله موشکی آمریکا به پایگاه هوایی سوریه فقط باعث افزایش تنش ها می شود. من می خواهم فرانسه برای پرهیز مواجهه با روسیه از «ناتو» (پیمان آتلانتیک شمالی) خارج شود.»
وی از مخالفان سرسخت «مارین لوپن» نامزد راستگرای افراطی انتخابات ریاست جمهوری فرانسه است.

آخرین نظرسنجی درباره انتخابات ریاست جمهوری فرانسه حاکی از آن است که ژان لوک ملانشون نامزد چپگرا در شرایطی برابر با فرانسوا فیون نامزد محافظه کار قرار دارد.
بر اساس این نظرسنجی، امانوئل ماکرون و مارین لوپن همچنان در صدر اولویت های مردم فرانسه قرار دارند.
این نظر سنجی نشان می دهد که ملانشون که محبوبیتش به علت مصاحبه های تلویزیونی و استفاده مناسب ستاد تبلیغاتی اش از وسایل ارتباط جمعی افزایش یافته است با فیون که زمانی در صدر نامزدها قرار داشت به طور مشترک 19 درصد آراء را به دست خواهند آورد.
میزان حمایت از ماکرون 25 درصد و میزان حمایت از لوپن نیز 22 درصد اعلام شد.

ملانشون در سال ۱۹۵۱ در شهر طَنجه کشور مراکش که آن زمان هنوز تحت استعمار فرانسه بود بدنیا آمد، او پدیده این دوره از انتخابات ریاست جمهوری فرانسه شناخته شده است.
یکی از اهداف این نامزد چپگرا خروج فرانسه پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) است. حمایت از او که جنبش «قهرمان سرکش فرانسه» را رهبری می کند، پس از اولین مناظره تلویزیونی بسیار زیاد شد.

ملانشون از سال ۲۰۰۰ تا سال ۲۰۰۲ وزیر آموزش فنی و حرفه ای در دولت نخست وزیر لیونل ژوسپن و همچنین تا سال ۲۰۱۰ عضو سنای فرانسه بود.
وی در سال ۲۰۰۸ از حزب سوسیالیست جدا شد و حزب چپ فرانسه را بنیان گذاشت.

ملانشون از سال ۲۰۰۹ نماینده پارلمان اروپا بوده است، با این حال از منتقدان اصلی اتحادیه اروپاست. ملانشون می گوید که قصد تخریب اتحادیه اروپا را ندارند بلکه می خواهند آن را نجات دهند.
درحالی که کمتر از یک روز به زمان برگزاری انتخابات فرانسه زمان باقی مانده است، بیش از 32 درصد از مردم این کشور هنوز تصمیمی برای حضور یافتن یا نیافتن در پای صندوق های رای گیری نگرفته اند.

رییس جمهوری فرانسه هرپنج سال یک بار و با رای مستقیم مردم انتخاب می شود و دور نخست انتخابات ریاست جمهوری فرانسه 23 آوریل با حضور 11 نامزد برگزیده احزاب و نامزدهای مستقل و دور دوم آن هفت می با حضور دو برگزیده دور نخست، برگزار می شود.
فرانسوا اولاند که از سال 2012 در انتخابات ریاست جمهوری توانست نیکلا سارکوزی را شکست دهد، با توجه کاهش محبوبیت اش بر اساس نظر سنجی ها، از نامزدی برای دور دوم انتخابات انصراف داد.

کد (6)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
فرانسه
آمریکا
نظرات بینندگان:


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است