از خلق بحران برای حکومت چه حاصل می شود؟
 
تاریخ انتشار:   ۱۰:۳۱    ۱۳۹۶/۱۲/۱ کد خبر: 147008 منبع: پرینت

حکومت وحدت ملی از آغاز تشکیل دچار اختلاف جدی سیاسی بود. در واقع نفس تشکیل حکومت وحدت ملی اختلاف بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی افغانستان (afghanpaper)، عارف کیانی سخنگوی محور مردم افغانستان در برنامه «بازنگاه» گفت: کسانی که امروز با تقلب و با ترور دموکراسی و ترور روندهای مردم سالار به قدرت رسیده اند هیچ چیزی جز منافع شخصی شان برایشان مطرح نیست. خانواده های خودشان در اروپا و آمریکا و یا در آسیا و کشورهای شرق دور هستند. امروز جز از منافع انجویی خود، جز از منافع تیمی خود هیچ چیزی نمی بینند.

وی افزود: به همین دلیل است که فقط سعی می کنند با خلق بحران برای بقای خود طبل بکوبند. برای بقای خود زمینه پایکوبی مجدد را مساعد کنند.

کیانی، در خصوص این سوال که از خلق بحران برای حکومت چه حاصل می شود، بیان داشت: حکومت می خواهد از مسایل ملی که باید به ملت مراجعه شود سیاسی بسازد و برای بقای خود فردا بهانه کند که امروز چرا انتخابات برگزار نمی شود به دلیل اینکه امنیت نیست. به دلیل اینکه مردم آماده نیستند به دلیل اینکه بودجه نیست. این وضعیت که چند بحران افغانستان همزمان داخل شده است و افغانستان را در پرتگاه فنا برده است و دوام این وضعیت به مفهوم نابودی و به مفهوم معامله عزت و شرف مردم افغانستان است.

کد (30)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
حکومت
بحران
نظرات بینندگان:

>>>   ظهور قبیله بنام افغان « پشتون » در ( سال 1018 ه .ق ) ازکوه های سلیمان در شمال غرب پاکستان کنونی در مرگز شهر مستنگ در تاریخ یمنی محاربات سلطان محمد از افغانان و محل سکونت آنان در وادی رور سند و اطراف کوه های سلیمان در هند نام برده است.
و همچنان ابوریحان بیرونی در کتاب تحقیق ماللهند نوشه است قبیل افغان در کوه های غرب هندوستان به سر می بردند وتابه حدود رودخانه سمندر میرسد.
مرحوم میرمحمد صدیق فرهنگ می گوید واژه ی پشتون و افغان در آثار نویسدگان وشا عران این قوم این قوم با مفهوم واحد به جای یکدیگر استعمال شده اند. بنا براین بطور کلی واجمالی میتوان گفت که خود پشتونها ترجیحاً خود را پشتون گفته اند، درحالیکه فارسی زبانان آنان را افغان وهندیان، پتهان نامیده اند وهرسه کلمه از سدۀ شانزدهم به بعد در کتابت راه یافته ودرمعنی واحد بکار رفته است.
دیگر کشور نیز به معنی واحد ویکسان هردو واژه ی پشتون وافغان تأکید میکند: «هنگامیکه زبان پشتو به مرحلۀ خط وکتابت رسیده است کلمات افغان وپشتون درآثار نویسندگان وشاعران این قوم با مفهوم واحد به جای یکدیگر استعمال شده اند. بنا براین بطور کلی واجمالی میتوان گفت که خود پشتونها ترجیحاً خود را پشتون گفته اند، درحالیکه فارسی زبانان آنان را افغان وهندیان، پتهان نامیده اند وهرسه کلمه از سدۀ شانزدهم به بعد در کتابت راه یافته ودرمعنی واحد بکار رفته است.»
هموطنان آگاه قلم بدست افغان تنها نام یک قوم از اقوام افغانستان است و افغانها نام ها تاریخ و فرهنگ و استوره یکسان با افغانستان ندارند بلکه بر ضد ان هستند و تلاش دارند هویت تک قومی خود را بر‌دیگر اقوام تحمیل میکنند. آنها بتنهایی در افغانستان حکومت تک قومی دارند و دیگر اقوام را در معادله قدرت راه نمی‌دهند.
تاجیک گرسنبل است
افغان بلبل است
هزاره شاخ گل است
ازبیک خوگل است
پشه ای ساقه است
ترکمن خودل است
هرکس گوید همه افغان است
نادان , جاهل و بی ایمان است
منابع و ما خذ :
1_ آکا دمیسین دکتر عبدالاحمد جاوید، مقاله کابل در گذار گاه تارخ ، مجله سباوون ، سال اول دلو1366.
2_ میر غلام محمد غبار، جغرافیای تاریخی افغانسان
3_ عبدالحی حبیبی ، مجله آریانا کابل 1348
4 -- فرهنگ، میر محمدصدیق، افغانستان درپنج قرن اخیر، جلد اول، ص 6
5 _ ولادمیربارتولد، تشریح جغرافیا تاریخ خلافت شرقی ، ترجمه عرفان چاپ تهران صفه 374
6 _ محمد امین زواری ، جغرافیای تاریخ بلخ، بنیاد موقفات افشار، تهران 1388 .
7—غفور روف باباجان . تاجیکان . تاریخ قرون وسطی و دوره نوین دوشنبه انشار وزرات فرهنگ وارشاد اسلامی 1377.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است