قالین افغانستان در محل مذاکرات ترامپ و اون (عکس)
 
تاریخ انتشار:   ۱۰:۳۳    ۱۳۹۷/۳/۲۴ کد خبر: 151943 منبع: پرینت

در جریان ملاقات تاریخی رهبران آمریکا و کوریای شمالی، توجه کاربران شبکه‌های اجتماعی را قالینی که در این دیدار از آن استفاده شده بود، جلب کرده است.

عبدالنصیر رشتیا، عضو هیات مدیره شورای صنایع، معادن و سرمایه‌گذاران افغانستان نوشته است که در حالیکه قالین ساخت افغانستان «میزبان (دیپلماسی) تاریخ جهان» است، اما متاسفانه مقامات در افغانستان از تولیدات خارجی چون کاشی‌های پاکستانی، ایرانی و فرش ترکی و ایرانی استفاده می‌کنند.
رشتیا برای بهبود، رشد صنعت و استفاده بیشتر از تولیدات داخلی، نمایشگاه‌های را نیز برگزار کرده است.

عبدالنصیر رشتیا، از حدود هشت سال پیش تاکنون، برای رشد صنعت و ترویج فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی، استفاده از پول افغانی عوض اسعار خارجی، و تحریم تولیدات خارجی بی‌کیفیت و غیر ضروری کار و فعالیت می‌کند.

قالین یکی از اقلام عمده صادراتی افغانستان است، اما در این اواخر قالی فروشان در کابل ‌می‌گویند که این قالی‌ها در بازارهای داخل افغانستان مشتری ندارند و خواهان همکاری دولت در این زمینه شده اند.

کد (4)


قالین افغانستان

قالین افغانستان

این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
قالین افغانستان
نظرات بینندگان:

>>>   امریکا باید قالین افغانی را در زیر پای تمام رهبران جهان فرش کند، تا آنها هم خاصیت رهبران افغانستان رابگیرند.

>>>   دنيا به كجا رسيده ما به قالين خود افتخار مى كنيم .

>>>   دیگی که برای من نجوشد سری سک داخلش بجوشد من خودم یکبار هم توانای این رانداشتم که دذ افغانستان روی قالین بینشینم حال که ترامپ با کیم کیم چون چون بنشیند یا ننشیند چه بدر من میخورد یا چه افتخار برای من می آورد همچنین میگویید که انگار حضرت ( محمدعلیه اسلام وبا حضرت علی روی فرش ما نشسته است هو هو میخواه صد سال دیگر هم این آدم ها روی قالین ما ننشیند حال چه چیزی به ما می رسد که افتخار کنیم ؟؟؟؟

>>>   نظر دهنده گفته دیگی بمن نجوشد، حضور جناب عالی عرض شود، این فلین باعث افتخار صنایع ملی کشور افغانستان است و نام کشور رو به جهان شناساند که کشور افغانستان یه صنايع هم دستي دارد، مردمان دنیا کشور افغانستان را بنام طالب، داعش، کشتن، دزدی، چپاول می شناسند،، جای شکر است که قاتلین افغانستان رو ابر قدرت جهان روش نشسته، و شما خیلی؟؟ هستند که هم چو نظرمنفی دارید.

>>>   افغان قالین از کجا کرد کار افغان ترور کشتن جهالت است:قالین کار دست زیبا ازبیک است
فرهاد مزار


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است