برداشت آزاد: افتتاح یک عدد سطل آشغال در کابل!
 
تاریخ انتشار:   ۱۸:۳۸    ۱۳۹۷/۱۱/۷ کد خبر: 157117 منبع: پرینت


افتتاح یک عدد سطل آشغال در کابل!

این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
برداشت
سطل آشغال
نظرات بینندگان:

>>>   چــــرا رئیس صاحب جمهور اشتراک نکردند ؟؟

>>>   این خیلی مسخره و خنده آوراست
حتی برای یک سطل آشغال و کثافت هم بایست دعا خواند و دست ها را بسوی آسمان بلند کرد
از بس ما مردم به بی ارزشی ها خو گرفته ایم دیگر برای ما مهم نیست که دعا را برای افتتاح یک باب مکتب و یا کتابخانه بخوانیم و یا هم برای یک چرخ سطل آشغال!!!!

>>>   شرم خوب است به افغانها یک سطل گذاشته دورش جم شد گفت خداره شکر بروسر هر کوچه وسط کوچه سطل بگذار

>>>   نشود كه دزدان حكومت در همين شب اول آنرا زده و خانه خود ببرند.

>>>   کوچی ها پاکستان با عث خطر عظیم ناهنجاری های اجتماعی در افغانستان
امدن کوچی ها از آن طرف مرز دیورند با عث نا هنجاری های اجتماعی در کشور ما و آفات طبیعی خطر ناک سر طان زا در جامعه افغانستان !
اولیت استراتژی اشرف غنی کاشتن تخم تفرقه و اسکان کوچیان پاکستان است، آمدن کوچی ها پاکستان با عث خطر عظیم ناهنجاری های اجتماعی در جغرافیا افغانستان . آمدن کوچی هم به اساس پلان شوم استعمار کهن برای ایجاد تشدید و گسترش بحران سیاسی ، قومی و زبانی در افغانستان بمنظور قتل و قتال ملت ما است.
اقوام کوچی رمه دار آن طرف مرز دیورند با تطبیق نظام نامه امان الله خان در فصل بهار به چراگاه های افغانسان از بیرون مرز دیورند می آیند, آنها دارای زمین و خانه ای نیستند و «چادرنشین » غژدی نیسن اند. و کوچی در ایام تابستان برای استفاده از علف خوش خوار ما به چراگاه های مناطق کو هستانی افغانستان بطور مؤقت به همرای گله بز , رمه گوسفند, گله گاو , شتر ,اسپ از داخل دره ها و باغستان شاداب منطقه به مناطق چراگاه های مرتفع نیزدیک یخچال های طبیعی منابع آبی کشورما کوچ مي نمایند.
این سیستم چرای عنعنوی مفرط و غیر علمی کوچی ها در واحد های چراگاهی افغانستان از طرف ک آنها ها از عدم کنترول دولت های قبیله معمول بوده که باعث پایمال حاصلات مردم بی دفاع و جنگلات کشور زیبا ما توسط رمه ای های آنها و در نهایت خطر عظیم نا هنجاری های اجتماعی تخریب فرسایش نباتات و فرسایش خاک در مناطق دشتی وکوهی افغانستان گردید ه است.

بسیاری ازچراگاه های کوهی و دشتی کشور بعلت چرای بی رویه کوچی ها از بی مسولیت دولت نابکار طرف دار قبیله آنها موجب تخریب بیش از حد با بحرانی عمیق مواجه شده اند وادامه ی این روند کشور ما را با مشکلات بسیار خطر ناک از بابت پامال شدن گیاهان توسط رمه کوچی مانند آمدن برف کوچ ها سریع آب شدن یجچالهای طبیعی کشور و در نتجیه باعث روا ناب سیلی بارانها های موسومی سرازیر شدن سیل های مخربه و کم آبی ,طوفان شن های روان و پیامد آن الوده گی بصری محیط زیست در بعضی محالت و خشکسالی پی در پی در سرتاسر افغانستان از عملی ناسلم آنها روبه رو کرده است.

در اثر چرای بی رویه تنوع حیات وحشی , گیاهان دچار مشکالات بیشتر می شود و با انقاض روبر خوا هد شد. برای کمک این مطلب قوانین برای حمایت ازحیات پوشش گیاهی باید تصویب به اجرا در اید تا گیاهان و جانوران بومی بتوانند دوباره زندگی خود را بازیابند.
چرای بی رویه کوچی ها یک از دالیل سرزمین های تخریب شده ای کاهش پوشش گیاهی از دید گاه دانش محیط زیست می باشد.

واین نوع چرای بی مسولیت طبیعت زیبای شاداب کشور ما را لکد مال و خاک آلوکرده ساخته اند. ترمیم پوشش گیاهی تخریب شده از طرف کوچی ها در شیب ها ی تند تپه ها و دامنه کوه ها مشکل و تقریبا غیر ممکن است و به ارزش ملیار دار آسیب رسانده و می رساند.
رعایت فصل چرا و آماده گی چراگاه جهت استفاده از چرا گاه ها از دید دانش محیط زیستی الاقل یک ماه بعد از آب شدن برف ها ویا از اولین بارنده گی در منطقه تا موقع ای که گیاهان به ارتفاع 21 سانتی نرسیده اند آغاز چرا غیر علمی و غلط از طرف دانشمدان محیط زیست گفته شده است. چرای غیر داشتن تقویم چارواها در بلندی و ارتفاعات چراگاه ها باعث از بین رفتن پوشش گیاه وبدون رشد ونمو گیا در سالهای آینده و هم موجیب اصلی تخریب منابع طبیعی هیمن چرا بی تقویم می شود و نیز از جمله عوامل تهدید کنند اکوسیتم کوهستانی است و پیامد آن آمدن طغیان دریا ها از اثر برف کوچ , فرسایش آب ,خاک و سیلاب های ویرانگری را به بار آورده و می آورد.
هوطنان مهن دوست نمونه ای خطر عظیم ناهنجاری های اجتماعی از طرف کوچی در بهسود ، در دایمراد حجرستان ناور غزنی ، خاواک پنچشیر ،دشت شیواه ، بدخشان ، دشت برچی قندوز و این آفات طبیعی خطر ناک اجتماعی در جامعه افغانستان به نسبت تهيه و تحقق راهبرد اشرف غنی کوچی و تعصب آمیز هم تبار آن ثواب الدين مخكش کوچی معاون پيشين اداره امور، و بر خورد دوگانه وي در برابر ساير اقوام بومي كشور در امورات رسمي بخصوص در اداره امور اقاي مخكش از سوي ارگ جهت تحقيقات بيشتر به داد ستاني معرفي نه گرديد. تیم فاشیستی غنی کوچی ابو جعل در ناحیه بگرام ولایت پروان به توزیع شناسنامه افغان را به کوچی های پاکستان جواز توزیع آن به مدیریت ثبت احوال نفوس صادر کرد است .
از نظر اکثریت آگا هان قلم بدست ميبايست مغز تعصب افغانستان يعني اقاي غني احمد زی مورد باز پرس واستجواب ملت افغانستان و نهاد هاي بين المللي حقوق بشر و ساير نهاد هاي معتبر قرار گيرد.
اشرف غنی احمدزی مامور انجام تجزیه‌ی این سرزمین است اگر چنین نباشد هیچ آدم ملی‌ گرا، عاقل و مهین دوست دست به اعمالی نمی‌ زند که سبب ساز نارضایتی مردم تا سرحد برافراشتن پرچم‌ های قومی و جدایی طلبی شوند.
بطور نمونه ناهنجاری اجتماعی امروز ولایت قندوز براساس نظام نامه امان الله خان شروع شد و دراولین سال حکومت نادر شاه پدر ظاهرشاه اقوم اوغان از پاکستان به سرزمین حصلخیز قندوز وبغلان از آن سوی مرز دیورندآورده اند تا این شاهرک حیاتی زرخیز را در دست داشته باشند و در دوره ظاهرشاه توسط کا کا هان اش اقوام اجناد عنعنوی پیشه چاروا دار غژدی نشین را به منطقه حاصلخیز قندوز کسیل کردند.
بنابرین محیط اجتماعی قندوز کهن در این صد چند سال اخیر ناهنجاری های اجتماعی دشواری را پشت سر داشته و هنوز هم ادامه دارد.
باید اضافه که این چرگاه ها سرسبز به رمه ها کوسفندان و گله بزه و خیل شر قطاران کوچیان عنعنوی اختصاد داده شد واهسته آهسته کو چیان را در جغرافیا قندوز بغلان ساکن ساختند و طبیعت زیبا قندوز باستان وبغلان را قطعه قطعه و اراضی جنگلی آن و دشت های سبز پرعلوفه آن را دست خوش ناملایمات انسانی شده اتت.
هروز از بابت و ناهنجاری های اجتمای زخم هایی بر پیکر طبیعت زیبای قندوز می رسد و بخش زیاد این منطقه با حوادث تلخ طبیعی روبه روی می باشد.
ضمناَ باید اضافه ساخت که ناهنجاری های محیط اجتماعی درولایت قندوز از طر اجناد به واسط فشار بر منا بع محیطی و بهرهبرداری غیر اصولی و ناپایدار از این منابع محیطی موجب تشدید تخریب محیط زیست در منطقه شده است و بحرانهای زیست محیطی نیز به واسط تحلیل و از بین بردن منابع مورد استفاده اجناد عنعنوی بر شدت فقر اهالی بومی منطقه می افزاید..

>>>   شما نگاه کنید که همه آنها بطور ریاء خجالت زده دست های خود را بلند کرده اند واضح دیده میشود که فقط متوجه تصویر بردار هستند تا تصویر شان در میدیاء دیده شود که در افتاح یک سطل ذباله خنده آور این تعداد شخاص اشتراک نموده اند.
م.ط.ی.احمدی

>>>   خوب به موقع گذاشتند
چون غنی و دار و دسته اش را بعد از انتخابات اینجا باید انداخت

>>>   شما قوی هستین یا او چوپان وقتی من از راه زمین به قندهار رفته نمیتوانم از ترس کشتن بدون مسولیت شما هم مانع شوید گوسفند زیاد است، مالکش خو زیاد نیست خودتان دام داری تانرا پرورش دهید قبل از ایکنه اونها بیایند از انطرف مرز از علف های سرزمین شما مستفید شوند امید غصب اینده شان ختم میشود.دیگر به ان سمت سو نیایند همو طوریکه موتر بدون پلیت اجازه نیست همو طوریکه بدون ویزه در هیچ کشوری سفر اجازه نیست این طبقه هم انتر نیشنل نیستند کل افغانستان سبز شه بخورند.

>>>   حتما چنین دعا کردند:
امید است که هموطنان مردار خور و بی فرهنگ ما ازین ببعددر نظافت شهر متوجه باشند

>>>   راه و رسم حکومت داری وعوام فریبی در این حکومت تا کجا ریشه دوانیده است. دستاورد های خودرا در چنین کار های که ارزش ندارد و یا در زمره کار های بسیار ابتدایی است به رخ مردم می کشد. من ورکشاب که همین زباله دانی ها را تولید می کند هر روز می بینم و در کنار سرکی موقعیت دارد که این چنین سرک در تمام اطراف و قراه افغانستان نیست ان چنان خراب و کنواله است که حد ندارد این سرک افشار دارالمان است که این ذباله دانی ها در آن تولید می شود. مردم کنار این سرک روزانه غیر از خاک چیزی دیکری را تنفس نمیکنند همین شاروالی و ناحیه مربوط آن اگر واقعاٌ وجدان داشته باشند و از مردم محل سالانه به نام شاهی وصفاهی ملیون ها افغانی عواید جمع آوری می کند پس چرا این سرک را حد اقل ترمیم نمکند پس بازهم لعنت و نفرین براین گونه مسولین و شهرداری!

>>>   برای ختم جنگ ۴۰ سال است دعا میکنیم هرروز تنور جنگ داغتر میشود.خداکند از اثر دعای ما این سطل کثافات بدبخت نشود.
تخاری

>>>   سخنگوی ائتلاف ملی بزرگ افغانستان می‌گوید، عمر سیاسی این ائتلاف به دلیل تقسیم شدن در چندین تیم انتخاباتی به پایان رسید.
ائتلاف ملی بزرگ افغانستان که ماه‌ها قبل همزمان با ایجادش در تلاش این بود تا به گونه واحد وارد مبارزات انتخاباتی شود اما سخنگویش حالا می‌گوید، عمر سیاسی این ائتلاف به پایان رسید.

>>>   دعا به خاطر می کند ودست های خود را به سوی آسمان بلند کرده است تا مردم بی فرهنک راخدا هدایت نیکی بدهد تاکثافات را روی زمین نندازد و دربین سطل بیندازد

>>>   ١- خدا را شكر كه در اين مراسم افتتاحيه، مثل دو افتتاحيهء قبلي كسي /كساني ؛ كس ديگري را بغل نكرده است .
٢- امكان دارد كه مثل اين اشغال داني چندين تاي ديگر هم در همان روز به بهره برداري سپرده شده باشد ولي مسوولين ، در كنار اولىِ ان عكس يادگاري گرفته اند.
٣- ساختن كثافت داني ها كار خيلي-خيلي با ارزش است و جمع شدن و دعا كردن در وقت افتتاح ان هرگز يك كار مضحك و خنده دار نيست .
٤- خدا كند فرهنگ استفاده از كثافت داني ها هم در جامعهء ما جا بيافتد و همشهريان عزيز ما به عوض داخل ان كثافات ان ، كثافات را در كنارش نريزند !


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است