تخریب ۲۲۰ پایۀ شبکه‌های مخابراتی در هشت ماه
 
تاریخ انتشار:   ۱۱:۳۲    ۱۳۹۸/۹/۶ کد خبر: 161094 منبع: پرینت

ادارۀ تنظیم خدمات مخابراتی یا اترا روز سه شنبه (۵ قوس) از نابود شدن ۲۲۰ پایه شبکه‌های مخابراتی از سوی طالبان و گروهای باج‌گیر در هشت ماه گذشته خبرداده است.
اترا از آن چه که افزایش بی‌پیشنه تهدیدها دربرابر فعالیت‌های شرکت‌های مخابراتی در کشور می‌گوید نگران است و می‌افزاید که از آغاز سال روان میلادی تاکنون این شرکت‌ها از ۳۳ تا ۵۵ میلیون دالر زیان دیده اند.
به گفته اترا تهدیدها در برابر فعالیت های مخابراتی درکشور سبب شده اند تا میزان عرضه خدمات مخابراتی درکشور تا ۳۰ درصد کاهش یابد.

سید حارس میر، رییس نظارت و کنترول اترا می گوید که :" این دوصد بیست پایه مخابراتی به این معنی است که در دوصد بیست نقطه مملکت مردم خدمات مخابراتی را یا به قسم دایمی یا موقتی از دست داده اند."
به گزارش طلوع، قندوز، فراه، غزنی، زابل، بغلان، بلخ از ولایت‌هایی اند که به گفته اترا گواۀ حمله‌های بیشتر برشرکت‌‎های مخابراتی درمقایسه به ولایت‌های دیگر بوده اند.

افزایش تهدیدها دربرابر شرکت های مخابراتی سبب شده است تا به گفته اترا بسیاری ازشرکت‌ها دربخش‌های ناامن فعالیت‌های شان را ازطرف شب متوقف سازند، اما درمقابل این شرکت‌ها هزینه عرضه خدمات را بلند برده است .

در همین حال، شماری از اعضای مجلس نمایندگان می‌گویند که نیاز است تا برای رسیدگی به این وضعیت نهادهای امنیتی دست به کار شوند.
نیلوفر جلالی کوفی، مجلس نمایندگان گفت:" مشکلات زیادی را به مردم خلق کرده و مردم با چالش مواجه اند و خواست شان این است که به این مشکل رسیدگی شود."
ریحانه آزاد، مجلس نمایندگان گفت:" حکومت هم مسوولیت دارد که در این زمینه همکاری کند و جلو تهدید در برابر شبکه‌های مخابراتی را بگیرد."

بربنیاد آمارهای اترا، از زمان ایجاد شبکه‌های مخابراتی در کشور در بیش از یک ونیم دهه گذشته، درحدود یک هزارو یک صد پایه شرکت‌های مخابراتی درحمله‌های هراس افگنانه نابود شده اند و یا هم آسیب دیده اند.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
شبکه‌های مخابراتی
مجلس
نظرات بینندگان:

>>>   نابود باد مزدوران پاکستان این اشرار بی فرهنگ

>>>   تا وقتی ناموس طالب گروگان ISI است
همین حال است و همین روز
راه حل فقط ایجاد پشتونستان بزرگ است که همه پشتون ها از تمام افغانستان و پاکستان در زیر چتر پشتونوالی صاحب یک کشور به مرکزیت پشاور شوند
بعد به هر گونه یی که میخواهند زندگی کنند و تغییرات جغرافیایی در نقشه این منطقه هم در سطح بین المللی باید ثبت و پذیرفته شود .


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است