سازمان ملل امروزه به یک دروغ بزرگ تبدیل شده تا کشورهای جهان را فریب دهند و به آنها بگویند جایی هست که بخواهد به دنبال احقاق حقوق آنها باشد اما در واقع چنین جایی نیست | ||||
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ ۱۳۹۹/۳/۲۹ | کد خبر: 163861 | منبع: |
پرینت
![]() |
پس از سال ها جنگ داخلى مردم امیدوار بودند که راهکاری پیدا شود تا دیگر انسان ها مجبور نشوند اختلافات خود را از طریق جنگ و خونریزی حل و فصل کنند
اما مشاهده کردیم که نتوانستند جلوی وقوع جنگ را بگیرند.
دلیل ناکامی این بود که برخی کشورهای به اصطلاح مقتدر حاضر نبودند به مقررات بین المللی پایبند و بيطرف بمانند و طبیعتا در نهایت حكومت ها ناموفق و جنگ راه افتاد.
شاید بتوان گفت اصلی ترین دلیل شکست حكومت غنى و كرزى هم این بود که در نهایت تحت کنترل کشورهای سلطه طلب در آمد و به بازیچه آنها تبدیل شد.
امروزه هم مشاهده می کنیم که آمریکا و كشورهاى منطقه چطور افغانستان را به بازیچه خود تبدیل کرده اند.
نیازی نیست که کارشناس خبره باشیم تا متوجه شویم كه بیانیه اخیر ریيس جمهور غنى تحت تاثیر دستورات ایالات متحده بیان شده و در شرایطی که آمریکا تلاش دارد مصوبه شورای امنیت را زیر پا بگذارد و براى تمدید كمك چنین بیانیه ای را صادر کرده است.
مردم در شرایطی دولت غنى را به دست داشتن در حملات تروريستى به تاسیسات صحى و ملكى متهم کرده که جهان چشم خود را بر همه جنایات جنگی كه در افغانستان... اتفاق می افتد بسته است.
به گواه آقای بان کی مون، دبیر کل سابق سازمان ملل، تشکیلات سازمان ملل حتی به خود اجازه تحقیق در مورد استفاده از تسلیحات غیر متعارف علیه کودکان و زنان و مردم بی دفاع در افغانستان را نداده است.
در حالی که آمريكايى ها انواع و اقسام تسلیحات ممنوعه را در اختیار تروريست هاى دولتى و غير دولتى قرار می دهد و همچنین اقدام به تجهیز گروه های تروریستی در جای جای كشور می نماید دبیر کل سازمان ملل در مورد مدارکی و مستنداتی که هیچ معلوم نیست ساختگی نباشند صحبت می کند.
اصلا همه اينها به کنار...
آیا تا به حال یکبار هم شده که از آمریکا سوال کنند در افغانستان چه کار می کند و چرا پس از بیست سال از اشغال افغانستان هنوز گروه های تروریستی در آنجا فعال هستند و نیروهای آمریکایی اقدام به تأمین امنیت تولید و توزیع مواد مخدر می نمایند؟
کاملا مشخص است که همه چيز و بخصوص سازمان ملل امروزه به یک دروغ بزرگ تبدیل شده تا کشورهای جهان را فریب دهند و به آنها بگویند جایی هست که بخواهد به دنبال احقاق حقوق آنها باشد اما در واقع چنین جایی نیست و امروزه آمریکایی ها در حال تبدیل جهان به شرایطی هستند که قبل از جنگ های جهانی اول و دوم ایجاد شد و میلیون ها انسان جان خود را در آن جنگ ها از دست دادند.
گل محمد اصغرزاده
>>> M Hussain Azizi
آمریکا بعد از بیست سال قتل وکشتار مردم افغانستان، با بیشرمی به نقطه صفر می رسد.
به همان نقطه آغاز مداخله در افغانستان به بهانه مبارزه برای نابودی تروریستانی به نام طالبان.
نقطه صفر یعنی، آشتی ومصالحه با همان تروریستان متحجر وکهنه اندیش طالب وحاکم ساختن شأن بر سرنوشت غمبار مردم بینوای افغانستان.
>>> عبدالعزیز ساجد هروی
امریکا به صورت وحشتناکی از مسلمانان حمایت میکند!
خبر: «دونالد ترامپ، رئيس جمهوری امریکا مصوبه کنگره را که خواهان تحریم چین به دلیل (نقض حقوق بشر و سرکوب مسلمانان ایغور در استان سینکیانگ) بود، امضا کرد.»
نوت: شما تا وقتی حق جنایت و کشتار مسلمانان را دارید، که سر دالر و صادرات و واردات با امریکا مشکلی نداشته باشید.
>>> سازمان غیر ملل کاملا در اختیار امریکا است.
>>> سازمان ملل و تمام سازمانهای حقوق بشری آلت دست آمریکا هستند آمریکا طی ۱۸ سال نه تنها طالبان را نابود نکرد که پای داعش را هم به افغانستان باز کرد بعد از ۱۸ سال با طالبان صلح کرد تعدادی از اعضای داعش را هم از سوریه به افغانستان آورد که مبادا از طالبان در جنایت تنها باشد حتی دادگاه لاهه که به جنایات جنگی آمریکا در افغانستان رسیدگی میکرد هم به دلیل بررسی جنایات آمریکا توسط آمریکا تحریم شد
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است