افغانستان کشور بدون دولت
 
تاریخ انتشار:   ۱۰:۱۱    ۱۳۹۹/۵/۸ کد خبر: 164346 منبع: پرینت

اشرف غنی در نشست هیأت عالیرتبه که با مشارکت سازمان ملل و کشورهای کمک کننده افغانستان برگزار شد، خبری را برای اولین بار به مردم افغانستان و جهان اعلان کرد که از تصور همه دور بود. او گفت : "دولت عزم جدی برای مبارزه با فساد دارد." او گفت که "تاکنون کارهای زیادی در زمینه مبارزه با فساد انجام شده است ولی مواردی نیز است که توجه را جلب کرده است." او به پرونده کرام‌الدین کریم، رییس پیشین فدراسیون فوتبال افغانستان و مصرف میلیونی برای بازسازی دیوار سفارت افغانستان در آمریکا اشاره کرد.

متوجه شدید در میان فسادهای کلان دولتی که سر به میلیون ها و حتا میلیارد ها دالر میزند، فساد در ساختن دیوار سفارت افغانستان در واشنگتن را از زمره مهمترین نمونه فسادی دانست (تمام مصرف دیوار کمتر از دو میلیون دالر که به امضای خود غنی اجرا شده) که دولت افعانستان به تنهایی از عهده آن بر نمیآید. آقای غنی "از همکاران بین المللی افغانستان خواست تا بر روند بررسی پرونده ساخت دیوار سفارت افغانستان در آمریکا نظارت کنند." نظر به اینکه همه میدانند که کسی مستقیمآ به فساد متهم نیست، بلک مصرف هنگفت به تعمیر یک دیوار مطرح است، پولی که با موافقت ریاست تدارکات و امضای خود غنی مصرف شده و سود آن به جیب شرکت ساختمانی امریکایی میرود. چندی بعد خواهند گفت که هیچ دیپلوماتی مرتکب فساد نبوده و به این ترتیب سلامت تصامیم اشرف غنی را به رخ همه خواهند کشید.

در مورد دوم مبارزه علیه فساد وی مثال فساد پرونده کرام‌الدین کریم، رییس پیشین فدراسیون فوتبال افغانستان، را در این نشست عالی رتبه بین المللی مطرح کرد که فساد جنسی است. یعنی آزار جنسی زنان توسط مامورین علایرتبه دولت، یعنی همان فسادی که ارگ ریاست جمهوری برای مدت ها سرخط اخبار بود. ولی در این مورد وی یا از روی واقعیت یا از روی فتنه گری به جهان میگوید که پنجشیر در حیطه قدرت دولت نیست. وی در این نشست "از مردم پنجشیر خواست که آقای کریم را از آنجا "بکشند" (اخراج کنند) و به نیروهای امنیتی کمک کنند که حاکمیت قانون را تطبیق (اجرا) کنند."

آیا واقعآ پنجشیر از حیطه قدرت دولت خارج است ؟ درهمین حالت کنونی که حکومت کابل که هنوز تشکیل نشده، معاون اول رییس جمهور، پنجشیری، توان توقیف یک فرد را در زادگاه خود توسط نیروهای امنیتی ندارد؟ پس وای از این دولت و قدرت آن.

کریم پاکزاد


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
کشور
دولت
نظرات بینندگان:

>>>   کریم جان آیا در طول تاریخ صده هایی اخیر کدام دولتی وجود داشته که امروز داشته باشیم؟
در زمان سلطنت امان الله خان ما آهسته آهسته بطرف ایجاد دولت روان بودیم که آنهم با توطیه هایی شوم انگلیسهایی بی فرهنگ و چپاولگر وبکمک غلام های شان (ملا هایی دیوبندی) برباد شد. فرنگیان یا به بیان بهتر دزدان و غارتگران بین المللی رژیم سفاک و نوکر صفت نادر غدار و برادارن چپاولگر او رامستقر ساختند. بعدأ داکتر یوسف خان با تجارب آموخته از زنده گی فرانسه و جرمنی در اندیشه آغاز سیستم مشروطه و پایه گذاری یک حکومت انتخابی بود که میتوانست نسبتأ رژیم قوم گرای ظاهر را مشروعیت بخشد که پلان او هم با دخالت جاهلان ارگ نشین برباد شد.
و درین پنج دهه اخیر هم شب می خوابی و صبح رژیم دست نشانده جدیدی در ارگ داغ دیده بر تخت نشسته است که دیگر نام شاه شجاع را باید در جمع باداران نوشت
آزاده

>>>   امان الله خود آله دست ملکه ثریا و خسرش طرزی بود.
بی گدار به آب زد .
فهم عمیق از جامعه و بافت سنتی آن نداشت و درک علمی از مراحل و شیوه های تغیر جامعه نداشت و فکر کرد که با تغیر ظواهر جامعه تغیر میکند و در نهایت خود و وطن را بر باد داد.
غنی آلت دست بی بی گل و فاشیست های قبیله است ک در نهایت ذلیلانه به جهنم میرود.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است