تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ ۱۳۹۹/۷/۱۸ | کد خبر: 165089 | منبع: |
پرینت
![]() |
رييس جمهور امريكا در اين اواخر گفت كه بايد نيروهايمان را تا كريسمس از افغانستان خارج كنيم.
هرچند اين سخن بيشتر جاذبه و مصرف داخلي در انتخابات آتي اي كشور دارد و جنبه اي عملي آن به سادگي هم نخواهد بود؛
با آن هم اگر امريكا افغانستان را ترك كند، اين ٣٥ ميليون انسان افغانستاني كه ٩٠ درصد آن برصد طالبان و نظام متحجر آنها هستند، توانايي دفاع از كشور و نواميس ملي خود را ندارند؟!
توانايي هاي افغانستان:
١- از ٣٥ ميليون انسان ٧٠ درصد آن جوان و مخالف طالب و طالبانيزم اند؛
٢- ارتش و پوليس افغانستان بيشتر از ٣٠٠ هزار انسان قوي و وطندوست و با روحيه را در خود جا داده است؛
٣- افغانستان داراي يك نظام شناخته شده ي بين المللي است كه غير امريكا كشور هاي ديگري در كنارش هستند؛
٤- مطبوعات كشور، رسانه هاي ديداري و شنيداري و در كل جامعه مدني و نهاد هاي روشنفكري در حمايت از نظام كنوني قرار دارند؛
٥- با استناد به گفته آقاي غني عوايد ملي افغانستان ار مرز يك ميليارد دالر در سال گذشته است؛
و بسا تواناي ها و ظرفيت هاي ديگر، كه يكي از مهمترين آنها نيروهاي مقاومت و روحيه ي مقاومت ملي در برابر طالبان است...
ناتوانايي هاي افغانستان:
١- نبود يك زعيم ملي و دلسوز كه همه مردم را از عينك بدون تبعيض و تعصب نگاه كند؛
٢- نبود اراده قوي براي در برابر تروريستان و مخالفان مسلح دولت و مردم كه حالا به دليل حفظ قدرت بهتر از پيش شده است.
٣- فساد گسترده اداري كه مردم و كشور محتاج ديگران كرده است؛
به هر حال توانايي هاي افغانستان از ناتواني هايش به مراتب بهتر و خوبترند.
آيا مبارزه در برابر حد اكثر ٣٠ هزار طالب كه ١٠ درصد توانايي نيروهاي امنيتي كشور را ندارند، دشوار است؟!
نبايد در دفاع كشور و مردم و حفظ ارزشها خود متكي بر ديگران بود. امريكايي ها روزي افغانستان را ترك مي كنند و بايد هم ترك كنند.
با حرمت
اكبر نوابي
>>> ادعای ازبین بردن تروریست هارا داشتید درین 20 سال باهمه سازوبرگ نظامی میسرنشد .دیموکراسی جامعه مدنی وحقوق بشرهم چندان رونق نیافت ونخواهد یافت .بااعلان شکست ازمخالفان بااین ابرقدرتی همه را متعجب ساختید .اگرواقعا رفتنی هستید بخیربروید .بهمین طوردرصدسال دیگرجنگ ختم نخواهد شد .دیگرنباید جوانان امریکایی تلف شوند وبرگردندند بخانه های شان .
>>> مشتاقانه منتظر تکمیل فرار غربی ها هستیم تا پوز طالب و طالب دوستان را به خاک بمالیم و به پاکستان درس تاریخی بدهیم.
ما ایستاده ایم و میرزمیم.
صلح ذلت بار یعنی تسلیمی به پاکستان، شاید خواست کرزی و غنی باشد اما خواست شهروندان این وطن نیست.
>>> يك زمانى كه هنوز كودك بودم از تلويزيون مى شنيديم : برادر بزرگتر ما ، اتحاد جماهير شوروى !
حالا بيست سال هست كه ايالات متحده امريكا ، ارباب و آقاى بالاى سر ما هست.
ما به داشتن ارباب و آقابادار عادت كرده اييم. ترك عادت موجب مرض ميشود.
هر چند كه به فكر و عقيده آقاى نوابى از ته دل ، ارزش و احترام قائل هستم.
>>> نه باید بیش از حد خود بین بود.
عاشور محمد
>>> ۷۰ فیصد دزد منتظر هستند که امریکایی براید و کابل را یک بار دیگر چور نماید ولی این خواب را به گور ببرند اگر امریکایی براید تنبان این ۷۰ فیصد در هفتاد ساعت خواهد برامد
>>> مشکل از رهبری حکومت است که به دلایل قومی طالبان را دشمن نمی داند و برعکس این دشمنان انسانیت و اله دست خارجی ها را برادر هم می داند.
>>> خروجی و یا حضور امریکا در افغانستان معنی ندارد. در اطراف دیوار ها نشته اند و امنیت شان را وطنداران ما و شما می گیرد. طالبان را همایت می کنند تا مردم را قتل کنند. غنی را همایت می کنند تا دست به تعصبات قومی بزنند. گلبدین را همایت می کنند تا جفند بخواند.
>>> مشکل از رهبری حکومت است که به دلایل قومی طالبان را دشمن نمی داند و برعکس این دشمنان انسانیت و اله دست خارجی ها را برادر هم می داند.
>>> احسن گل گفتی اکبری عزیز با و درست
>>> همی آدمی که هر روز میگفت دولت غنی به هزاره ها در دولت جای نمیدهد،باید این دولت سرنگون شود،حالا که آمدن آمدن طالب ها شده است.به همین دولت غنی محتاج شده است و از آن پشتیبانی میکند،اما طرفدار یک زعیم ملی است که همه مردم را در یک سنگر جمع کند.
میفهمید زعیم ملی او کیست؟
یا خلیلی و یا محقق؛
>>> خدا کند که امریکا از افغانستان خارج شود آنوقت طالبان بی حامی میشوند و بزودی بدست مردم افغانستان نابود و به پاکستان رانده میشوند.
>>> جناب نوابی!
همین رقم ۹۰ درصدی که ادعا کرده اید ضد نظام متحر طالبان اند٬ در زمان حاضر واقعیت نداشته و شاید این درصدی در زمان سقوط دولت اسلامی وقت به دست طالبان شاید درست بوده باشد. نظر به دلایل ذیل که:
هیچکسی دران زمان بیرق طالب را در پایتخت به اهتزاز در نمی آورد؛
در مساجد و مدارس به نفع ایشان تبلیغ به راه نمی انداخت؛
رییس جمهور وقت ایشان را برادر خطاب نمیکرد؛
قوماندانان قول اردو و والی ها به نفع ایشان ترور های هدفمند را انجام نمیداد؛
وکلا و وزرا و سیاستمداران به نفع ایشان گلو پاره نمیکرد؛
استادان دانشگاها و دگراندیشان به نفع ایشان در رسانه ها تبلیغ و به نمایندگی از ایشان در جلسات طالبانی اشتراک نمیکرد؛
و جهادیون برای حفظ پول های باد آورده در دبی و مسکو و استانبول با ایشان دیدار هایی نمی داشتند و تملق و عذرخواهی نمیکردند.
با اظهار حقایق تلخ یادشده باید گفت که آن رقم نود درصدی شما به واقعیت چندان قرین نیست.
از تحلیل تان چنین برداشت میگردد که:
۱. یا در وقت ورود طالبان به کابل نوزادی بیش نبودید؛
۲. یا از ابن الوقتی هم وطنان خویش آگاهی ندارید که چگونه تعدادی پیش از آمدن طالبان به کابل ریش های مصنوعی در جیب داشتند؛ بعدها هم پل های ریش در جیب قبل از رانده شدن ایشان؛
۳. و یاهم از معیار روحیه وطندوستی و غیرت افغانی وزرای دفاع و داخله و قوماندانان قطعات ارود و پولیس در تمامی ادورار تاریخ چیزی را نخوانده اید؟ برای معلومات شما یادآوری نکات زیر ضروری پنداشته میشود:
الف: مقاومت و دفاع اردوی قهرمان و غیور از رژیم سلطنتی ذات ملوکانه اعلیحضرت المتوکل علی لله محمد ظاهر شاه که برخوردار از تمامی امتیازات بودند و در مراسم تحلیف هم به نام خدا- وطن- و شاه سوگند ادا مینمودند.
ب: اردوی سردار محمد داود که خون آی لیونی سردار با این اردو عجین شده بود و افتخار ایجاد چنین اردوی قهرمان را از آن خود میدانست؛ به اساس ادعای خودش نظر به وفاداری و حرمتی خاصی که سران اردو به وی داشت٬ در کودتای سفیدش دست به سلاح نبردند. و دیدیم که آن اردوی غیور و وفادار چگونه رسم وفاداری واحترام رهبر را بجاآوردند و وسیله تباهی وی٬ دودمانش و کشور را فراهم نمودند.
ج. اردوی سرخ٬ قهرمان و شکست ناپذیر رژیم دیموکراتیک خلق؛ با همه تعهد و وفاداری به آرمانهای رژیم را همه شاهدیم که سرنوشتش به کجا انجامید.
جالب تر از همه اینکه هر دو اردوی رژیم ظاهرشاه و سردار داود تا حدی مستقل از نفوذ بیگانگان بودند٬ که نه جیره خوار قوای خارجی بودند و نه هم جلوشان به دست بیگانگان؛ و یگانه تعهد و وفاداری شان هم به رژیم حاکم بود و بس.
در اردوی رژیم خلق٬ مرز دوست و دشمن معلوم بود و خط سرخ هم خط سرخ باقی میماند و دشمن هیچگاهی برادران ناراض خطاب نمیشد؛ و علیرغم عدم استقلال و نیازمندی به کمک خارجی لااقل بازهم متعهد و وفادار به نظام و ایدیولوژی مترقی خویش بودند.
اما!
قوای امنیتی موجود٬ نه استقلال عمل دارد و نه هم تعهد به نظام. نظامی که مشروعیتش در داخل دیوارهای ارگ خلاصه میشود. دولتی که توان پرداخت یکماهه معاش قوای امنیتی اش را ندارد.
در چنین شرایطی از سیصد هزار تن جوانان غیور چه توقعی میتوان داشت؟ ایشان ناگزیر یا سلاح دست داشته را با خود برده و در جمع ۷۰ درصد نسل جوان (به اساس ارقام شما) ذوب خواهند شد٬ یا اینکه با سلاح هایشان با طالبان خواهند پیوست.
هفتاد فیصد(تخمینآ ۲۵ ملیون) جوانانی که شما بالایش حساب باز کرده اید ؛ اگر اینان از نسل جوانانی باشند که در دولت وحشت طالبانی شاهد اینان بوده ایم؛
از چشمدیدها باید یادآور شد؛ که نیمی نفوس شهر را که همین هفتاد درصد تشکیل میداد٬ دو سه تن طلبای که هنوز به سن بلوغ نرسیده(کمکی طالبان) با تسمه ای در دست مانند رمه گوسپندان میراندند و به پراگنده میساختند. برای اثبات قول از جناب مولوی قلم الدین وزیر وقت نهی از منکرات طالبان که زنده و برحال اند و مهمان عالیقدر رژیم از زمان کرزی تا اینمدت بپرسید که آیا چنین چیزی واقعیت داشت یاخیر؟
در رژیم قبلی طالبان مقاومت مردمی تحت رهبری قهرمان ملی شهید احمدشاه مسعود از بدو ورود ایشان به کابل جریان داشت٬ در صورتیکه در شرایط موجود قیام مردمی و آنهم با رهبریت آن چنان ابر مردی را در خواب هم نمیتوان سراغ کرد تا چه رسد به بیداری.
با استقرار رژیم طالبانی آنوقت تنها سه کشور ایشان را به رسمیت میشناخت و حالا؛
بزرگترین قدرت استعماری که به بهانه سرنگونی طالب لشکر کشید و کشور را اشغال کرد٬ حالا حامی سرسخت برای به قدرت رساندن دوباره این هیولاها است٬ و تمامی کشور های جهان حتی مخالفین امریکا از سیاست دوباره به قدرت رساندن طالبان پشتیبانی میکنند. روسیه و هند و ایران که از حامیان جبهه مقاومت ضدطالبانی بودند حالا عملآ از سیاست به قدرت رسیدن طالبان توسط امریکا حمایت میکنند.
شما با چنین اظهارات بی نهایت خوش بینانه نباید جاده صاف کن برای موفقیت طالب گردیده و مردم بیچاره را غافلگیر نمایید. این همان شیوه غافلگیرانه ایست که استخبارات باداران پاکستانی شان در بحبوبه آمد و آمد طالبان بکار گرفت که: « طالبان پیش قراولان ظاهرشاه اند٬ وقتی اشرار را از پایتخت راندند٬ میدان را به ظاهرشاه واگذار میکنند».
امید است هموطنان ما به واقعیت های تلخی که متاسفانه در راه است را کمی جدی تر تلقی نمایند.
>>> خروج امریکا یعنی دخول پاکستانی ها
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است