نظیفه ذکی: مسوولان بانک مرکزی همکاری نمی‌کنند
 
تاریخ انتشار:   ۰۸:۵۱    ۱۳۹۹/۸/۲۷ کد خبر: 165534 منبع: پرینت

عضو هیاتی که از سوی مجلس نمایند‎گان، برای بررسی چگونگی انفجار هفتۀ پیش بر موتر کارمندان بانک مرکزی گماشته شده‌است، از آنچه‌که همکاری نکردن مسؤولان این بانک در این زمینه می‌گوید، انتقاد می‌کند.
این عضو مجلس می‌گوید که بیشتر مسؤولان بانک مرکزی در دفترهای شان حضور ندارند و آنانی هم که هستند، پاسخگو نیستند.

در انفجار شنبه پیش در موتر کارمندان این بانک، یما سیاوش مشاور این بانک و گردانندۀ پیشین برنامه‌های سیاسی طلوع‌نیوز با دو تن دیگر، جان باختند.
در حالی که بیش از یک‌هفته از انفجار در موتر کارمندان بانک مرکزی می‌گذرد، هیاتی که از سوی کمیسیون امنیت داخلی مجلس نمایندگان، باید چگونگی این رویداد را بررسی کند، با بن‌بست روبرو شده‌است.

نظیفه ذکی عضو مجلس نمایندگان دراینباره می‌گوید: «گفتیم همان کمره‌ها را ما ببینیم که این مواد منفجره در بانک پُرکاری شده یا بیرون از بانک و رییس آی‌تی هم سرباز زد و برای ما استعلام‌های ما را جواب نداد و کمره‌ها را در اختیار ما نگذاشتند و ویدیو را به ما ندادند؛ بالاخره ما دو روز پی‌هم به بانک رفتیم و بی‌نتیجه پس گشتیم.»

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
بانک مرکزی
حمله
مجلس
نظرات بینندگان:

>>>   من صحبت های نظیفه ذکی رادرتلویزیون طلوع شنیدم(طبعا بخش پرمفهوم ومنسجم ان نشرشد)خداوراستی فقط خاله گک ساجق فروش روی بازار.
وای برما،وای بروکیل ماووای برپارلمان ما.
عاقل

>>>   رئیس بانک مرکزی نباید از پازلمان رای تائید بگیرد و حتی پیش از ارائه برنامه کاری اش اول باید هیات پارلمان کار تحقیقی اش را انجام بدهد و بعد رییس بانک اجازه داخل شدن به پارلمان را پیدا کند.
پارلمان باید جایگاه خود را بشناسد و از اهرم های فشار استفاده کند

>>>   این ترور وحشتناک از طرف رییس بانک شده. ....به این دولت خبیش تروریست

>>>   عاقل جان
وقتی خواهر و مادر من وتو جرئت کاندید شدن و گرفتن مسولیت و پیش قدم شدن را ندارند ، چرا باید بر خانم ذکی تاخت.
اگر گزینه بهتری دارید دور دیگر انتخابات کاندید کنید.

>>>   حتمن کاسه ای زیرش نیم کاسه است ،که مسولین بانک نمی خاد زیر نیم کاسه ، کاسه ای دیگه نمایان بشه ، و خداوند مسولین و کننده این جنایت نا بخشیدنی رو نسیب خانواده‌اش کننده‌ای کار و آنها رو تیکه تیکه کند و چجوری دل تون خواست جوانی به این خوبی و با استعدادی و خوش تیب رو بکشید و خداوند حال خانواده سیاوش رو برای فامیل های کننده این کار نا بخشیدنی بیاورد تا طعم عزا داری رو بچشند و بدونن که فامیل ها چه می کشند ، خداوند قاتلین مردم افغانستان و جوانان دانشگاه کابل و نو جوانان کوثر رو به جزای اعمال شأن برسانن آمین یا رب العالمین .

>>>   نظردهنده محترم سوم!
انتقادت رابهردوچشم میپذیرم،منتهی فکر میکنم شایسته ها زیادانداما تاوقتی بسته به یک قلدر نباشی،چانسی برای کامیابی نداری.
عاقل

>>>   هموطنان عزیز در طول این ۲۰ سال مقامات ارشد و حتی تا ۶۰ فیصد مامورین وزارت مالیه و بانکها فقط از ولایتهای ننگرهار ولغمان است. فاجعه اصلی در وزارت مالیه و بانکها میباشد در این دو نهاد ای ایس ای بطور زنده ماموریت رسمی افغانستان را تحت فرمانش دارد. در این امر ریس جمهور فعلی را زیاد مقصر ندانید همه کارهای کرزی و زاخیلوال،هدایت امین ارسلا،اکلیل حکیمی و اتمر است. هیآت تفتیش باید دقیق این موضوع را بررسی کند که قاتل در داخل بانک همین لحظه حضور خواهند داشت. یماسیاوش شخصی نبود که با اینگونه افراد دهن بوجی را میگرفت و همچنان یما ساکت هم نمیبود باید این موضوع جدی مدنظر گرفته شود.
سلام زاده


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است