تاکید غنی بر خروج خالد نور و غیرت بهیر از شورای صلح
 
تاریخ انتشار:   ۲۰:۲۳    ۱۳۹۹/۱۰/۱۶ کد خبر: 165964 منبع: پرینت

محمداشرف غنی رییس جمهور، بر خروج غیرت بهیر و خالد نور از ترکیب هیأت مذاکره‌کننده تأکید کرده است. این اصرار در حالی صورت می‌گیرد که به تازگی تقابل تازه‌ای میان غنی و عطامحمد نور شکل گرفته است. پیشتر یک عضو هیأت مذاکره‌کننده گفته بود که هنوز اختلاف‌ نظر میان ارگ ریاست جمهوری و شورای مصالحه ملی حل نشده و اجماع ملی در مورد روند صلح هنوز وجود ندارد.

از سوی دیگر، امریکا و طالبان نیز پیش از آغاز دور دوم مذاکرات، در تقابل قرار گرفته‌اند. طالبان می‌گویند که نیروهای امریکایی بر مواضع این گروه در ننگرهار، قندهار و هلمند حملات هوایی انجام داده و مواد توافق‌نامه دوحه را نقض کرده‌اند. امریکا اما ضمن رد این ادعا، بر حمایت از نیروهای امنیتی تاکید دارد و می‌گوید که طالبان باید خشونت‌ها را برای موفقیت صلح کاهش دهند. این در حالی است که به گفته نهادهای امنیتی، طالبان تلاش دارند تا خشونت‌ها را تشدید بخشند و رهبری‌شان را «از کراچی و اسلام‌آباد» به داخل کشور انتقال دهند.

به گزارش هشت صبح، همزمان با آماد‌گی‌ها برای سفر هیأت به دوحه، منابع می‌گویند که ارگ ریاست جمهوری بر حذف خالد نور، فرزند عطامحمد نور و غیرت بهیر، نماینده گلبدین حکمتیار، از فهرست هیأت مذاکره‌کننده تاکید کرده است. به گفته منبع، قرار بود نشست کمیته رهبری شورای مصالحه ملی به گونه زنده پخش شود،‌ اما این پیشنهاد ارگ سبب شد که بحث‌ها سری دنبال شود. باید تصریح کرد که جزییات بحث بر سر حضور خالد نور و غیرت بهیر در هیأت مذاکره‌کننده تا زمان نوشتن این گزارش همگانی نشده بود. پیش‌تر غنی و نور برای سومین بار در تقابل هم قرار گرفتند. برکناری احمدجواد عثمانی، وزیر پیشین صحت عامه و از افراد نزدیک به نور، سبب شد که آقای نور از اقدام رییس جمهور غنی انتقاد کند. او حتا گفت که تماس تلفنی آقای غنی را پاسخ نداده است. ارگ اما با نشر اعلامیه‌ای، تصریح کرد که وزیر صحت عامه برکنار شده است و هیچ حرف و حدیث بیش‌تری در این مورد وجود ندارد.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
خالد نور
غیرت بهیر
نظرات بینندگان:

>>>   رئیس صاحب جمهور باید برای جنگ سالاران مجرم ارزش ندهد بجای برداشت ناز آنها باید آنان را محاکمه ودار بزند
ر

>>>   باید هرچه زود تر این دو نماینده مخالف حکومت از تیم تجرید گردند درغیر آن برای ریاست 34 وظیفه داده شود تاذ آنچه لازم است اجرا نماید

>>>   عطا اگر مرد است ، مرد یعنی ایزک نیست.
دیگر هیچگاه فریب فاشیسم ارگ را نخواهد خورد.

>>>   اقای عثمانی وزیر صحت را اشرف غنی احمدزی بخاطری که گویا چهار تن درخواست پول رشوت کرده بودند منجمله سه تن از منسوبین وزارت صحت نام برادر عثمان هم شمال است انرا از پست وزارت صحت منفعک کرده اول اینکه ادعا کننده از درخواست رشوت توسط سه منسوب و یکی خارج وزارت نا معلوم و دیگر اینکه جرا بالفعل گرفتار نشده بودند درخواست کننده هاکه خود قابل سوالاست ثانیا به برادر وزیر کار چه ربط داشت ثالثا درخواست دادن استعفای وزیرهم دروغ محض است رابعا جرم یک عمل شخصیست بدیگران ربط ندارد دستور قانون اساسی است خامسا تا زمانی که محکوم علیه بحکم قطعی محکمه با صلاحیت مجرم شناخته نشود بیگناه پنداشته میشوداین قضیه با موضوع اقای وحیدی وزیر اسبق وزارت مخابرات و تکنالوزی یکسان است که با دسیسه به محکمه کشانده شده بود از جانب محکمه بری الذمه شناخته شد سوال اساسی این است که چرا همایون قیومی سرپرست وزارت مالیه و اکلیل حکیمی وزیر مالیه سابق که این دوتن ده ها ملیون دالر را دزدی و اختلاس کرده بودند و ادعا کننده هم نمایان بود نه پنهان مثل قضیه وزرت صحت مزید بر ان فاروق وردک وزیر سابق وزارت معارف که بنام مکاتب خیالی و معلمین خیالی و متعلمین خیالی صد ها ملیون دالر را از پول معارف اولاد وطن دزیده است هیات باز رس امریکا رسما خبر داد ازین خیانت بزرگ چرا این سه تن به تحقیق و محاکمه کشانده نشدند که دو تن شان به امریکا دوباره فرار کرد و فاروق وردک در داخل ارگ شریک دسترخوان است تعصب و قومگرایی و زبان اندیشی غنی سبب این کار ها است دزدان واضح و اشکار را که همبان خودش است با وصف دزدی خیانت مدال میدهد و مقام اما خارج زبانش را برایش دسیسه چینی واضح و اشکار درست میکند در هم بیشتر از شش سال قدرتغنی در ارگ چنین برخورد های سلیقوی را انجام داده چنین برخورد های و خصومت های را که غنی علیه خلاف قوم و زبان خودش نموده در چهار دهه گذشته و حتا قبل ازنان هم بی سابقه است در یک کلام رفتار عبدارحمن خانی را در ذهن و فکر دارد .

>>>   وقت ارمان یک سازمان وتنظیم به نصب وعزل یک یا چند نفر خلاصه شوددیگر به دوام ان دل مبندید موسسه های خارجی قبل ازین که یک گروهی ملی واسلامی تولد میشود درفکر قتل ودفن ان بر می ایند تا زمانی که اتحاد جماهیر شوروی نیرومند بود واز ان ناحیه احساس خطر میکردند مقاومت گران علیه روس را استقبال میکردند وبه اغوش میکشیدند وچون غربی ها وشرقی ها پس از فروپاشی بلوک شرق به تفاهم رسیدند که دولت بنام اسلامی را نگذارند رویکار اید وسازمانهای اسلامی را متشتت گردانند وافغانهارا بیغیرت وفاقد هویت وشخصیت گردانندو...بیش از دو دهه بدینسو روی همین نقشه وبرنامه کارمیکنند وتوانسته انددرپروگرامهای خویش موفقانه پیش برونداز انهای که احساس خطر مینودند حذف کردند وبقیه را هم متفرق وپراگنده ساخته اهسته اهسته طبق برنامه ای تعیین گردیده از صحنه طرد میکنند وبجای انها تنظیمهای اسلامی ساخت خودرا نصب وتعیین میکنند مانند دولت جمهوری اسلامی رولا غنی وحزب اسلامی حکمتیار ویاهم امارت اسلامی طالب ها درهمچو یک وضع وحالتی باید گفت انا لله وانا الیه راجعون
عیدی زاده از کندوز

>>>   شکرای نه نه غنی نیست که این را داخل کند و آنرا خارج.
غنی را شش ماه فرصت است و بعد آن فرارش حتمی است.

>>>   شش ماه به ۴ ماه تقلیل پیدا کرد.
دور بری های طغنی در فکر انتقال پول های دزدی گرده به خارج هستند.
یک تعداد کم که فامیل های شان هنوز در آسیا است در فکر استقرار شان در اروپا و کانادا هستند.

>>>   جای شرم است که یکتعداد اشخاص بخاطر قومیت و زبان حتی دزدان را که از خودشان باشد هم پشتیبانی میکنند به حیث یک آنسان و مسلمان انصاف خوب است.از زمان خلیفه کرزی این معمول شده که یک جنگسالار یکی و یا چند نفر وزیر در کابینه داشته باشد و وزیران انها به چور و چپاول از پول بیت المال مبالغی را به جنگسالار ماهانه پرداخته و جیبهای خود را هم از پول حرام پر میکنند.یک راه پول جمع آوری از طریق شعبات انوزارت در مرکز و ولایات صورت میگیرد به تناسب بودجه هر دفتر و ریاست، وزیر و چوکرهایش بالای انها فیس ماهانه تعیین میکنند و هر ماه آن پول با جنگسالار و دیگر اوباشان تقسیم می‌کنند.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است