ربانی: نشست دوحه ابزار تبلیغاتی آمریکا بود
 
تاریخ انتشار:   ۰۹:۰۷    ۱۴۰۰/۱/۱۵ کد خبر: 166741 منبع: پرینت

رهبر حزب جمعیت اسلامی با بیان این که نشست صلح دوحه پیش از انتخابات آمریکا تنها یک ابزار تبلیغاتی بود، تاکید کرد که نشست صلح استانبول فرصت بزرگری برای کشورش فراهم می‌کند.
صلاح الدین ربانی با اشاره به نشست صلح استانبول گفت که این نشست فرصت‌های بزرگی برای تمامی طرف‌های شرکت کننده در پی خواهد داشت.

وی در گفتگو با آناتولی اظهار داشت که ترکیه از متحدان قوی آمریکا و ناتو است همچنین با افغانستان روابط دیرینه دارد بنابراین برگزاری نشست صلح در این کشور کار درستی است.
رهبر حزب جمعیت اسلامی ادامه داد که ترکیه در 20 سال اخیر نقش مهمی به ویژه در بخش صلح افغانستان داشته است و ساختار نشست‌های «قلب آسیا-روند استانبول» نیز موثر بوده است.

ربانی همچنین درباره حضور آمریکا و چالش‌های افغانستان گفت که آمریکا و سایر کشورها نیز از برقراری صلح در اسرع وقت در افغانستان حمایت می‌کنند. با این حال، نشست دوحه که پیش از انتخابات آمریکا برگزار شده بود به ابزار تبلیغات انتخاباتی در آن دوره تبدیل شد».

وی درباره تیم مذاکره افغانستان نیز خاطرنشان کرد که اعضای تیم اعزامی افغانستان به نشست دوحه از سوی ریاست جمهوری این کشور انتخاب شده است و از همه نمایندگی نمی‌کند.
وی اظهار داشت که انتظار می‌رود علاوه بر مقامات بلندپایه، سران احزاب افغانستان نیز در کنفرانس صلح استانبول شرکت کنند. به همین دلیل احتمال زیاد وجود دارد که تصمیم‌های مهمی در این نشست گرفته شود.

صلاح الدین ربانی تصریح کرد: «تصمیم‌های جدی در این کنفرانس گرفته خواهد شد، تمامی طرف‌ها باید دشمنی‌ را کنار بگذارند و در این نشست شرکت کنند. باید روند جنگ و کشته شدن غیرنظامیان فورا متوقف شود.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
ربانی
نشست دوحه
نظرات بینندگان:

>>>   روسای جمهور امریکا که جدیداً مقرر میشوند،در بعضی موارد ادامه دهنده سیاست روسای جمهور قبلی اند ،در بعضی موارد،موقتاً ادامه دهنده یک سیاست رییس جمهور قبلی و در بعضی موارد مخالف سیاست رییس جمهور قبلی و سیاست و پروگرام هایی که در انتخابات به مردم وعده داده اند،آن را پیاده میکنند.
سیاست جورج بوش حمله به افغانستان و عراق بود.
سیاست بارک اوباما خروج از عراق(که کاملاً تحقق نیافت) و ادامه جنگ در افغانستان و جبهه جدید جنگ در لیبیا و سوریه بود.
سیاست دونالد ترامپ خروج نیرو های امریکایی از افغانستان و عراق و سوریه بود،که بعداً روی منافع اقتصادی منجمله وجود نفت از عراق و سوریه به تعویق افتاد،اما در باره خروج از افغانستان قاطع بود.
سیاست جو بایدن نیز خروج از افغانستان است و روی همین منظور موقتاً مذاکرات دوحه را ادامه داد و میعاد کار زلمی خلیل زاد را با تقرر یک معاون جدید برایش تمدید کرد و توافقات دوحه را مورد بررسی و باز نگری قرار داد.
حالا با دایر ساختن مذاکرات استانبول و تشکیل حکومت مؤقت تحت سرپرستی ملل متحد و تدویر لویه جرگه در افغانستان و تصویب قانون اساسی جدید که مورد قبول همه طرف های درگیر باشد و تدویر انتخابات و دولت جدید که مورد قبول همه طرف های در گیر باشد و خروج قوای خارجی است.
این که این پروسه به موفقعیت خواهید انجامید و یا نه،تعلق میگیرد به اراده طرف های در گیر در افغانستان و اراده پشتیبانان خارجی آنها بشمول کشور های همسایه و دیگر کشور های دخیل در مسئله افغانستان میباشد.

>>>   بچه ملا صاحب ایطور گپ های خوبش زدی که هیچ کس نمیفهمید یاره بیشکت که بچه ملا صایب استی .
بچیش یک گپ ره از مه بشنو ، ای داستان ها از عقل تو بسیار بالا است بسیار خوب است اگه تیرته بیاری بخاطر که قصه های تو خارج از حزب آغایت هیچ نمیچلد و در شهر کور ها یک چشمه پاچا است امونجه بان وبس.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است