۱۱سپتامبر: دانشجویی که تروریست شد
 
تاریخ انتشار:   ۲۰:۲۸    ۱۴۰۰/۶/۲۰ کد خبر: 168322 منبع: پرینت

محمد عطا دانشجوی دانشگاه هامبورک بود، او یکی از چهار نفری بود که هواپیما را به یکی از برج ها در نیویارک هدایت کرد.

حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ عمدتا در شهر هامبورگ آلمان برنامه‌ریزی شده بود. سه تن از چهار هواپیما ربایی که در این روز مسوول اصابت هواپیماها به برج‌های دوقلوی مرکز تجارت جهانی بودند، سال ها در این شهر زندگی کرده و دانشگاه رفته بودند.
یکی از اعضای این گروه محمد عطا نام داشت. وی پای حرف‌های پرفسور ماچوله، زمانی که دانشجوی دانشگاه هامبورگ بود.

استاد دانشگاه هامبورگ می گوید عطا و چند دانشجوی دیگر برای مدتی نا پدید شدند بعدا معلوم شد که آنها در کمپ های آموزش القاعده به افغانستان رفته بودند و پس از مدتی به دانشگاه به هامبورگ برگشتند.
استاد دانشگاه میگویند محمد عطا را در دانشگاه دیدم، پرسیدم کجا بودی صبر کن حالا خلاص می شوم می خواهم تو را ببینم، پروفیسور ماچوله، استاد عطا، میگوید زمانی که بیرون شدم، عطا رفته بود می فکر می کنم او فقط برای خدا حافظی امده بود.

۱۱سپتامبر؛ رویدادی که چهره جهان را دگرگون ساخت.
بیست سال از حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر می‌گذرد. رویدادی که پیامدهای دامنه‌داری داشت، به تغییر الگو در مناسبات بین‌المللی انجامید و به سیمای تروریسم اسلامگرا خطوط آشکارتری بخشید.
تروریستان فعلی در افغانستان همان هایی هستند که به برج ها حمله کردند.
حملاتی که به برج های (به اصلاح دوقلو) نیویارک اصابت کرد، امریکا و جهان را تکان داد، این عملیات تروریستی حاصل حکومت طالبان که از طرف پاکستان حمایت می شد، امریکا پس از این حمله تروریستی به امریکا به افغانستان حمله کرده و باعث سقوط طالبان شد. اما بعد امریکا از افغانستان خارج شد و مردم افغانستان را در مقابل کشتار و سرکوب مقاومت و لت و کوب زنان و دختران شجاع این سر توسط طالبان تنها گذاشت و خوان هایی که در افغانستان ریخته میشود به دوش امریکا خواهد بود.

امریکا و جامعه جهانی مطمین باشند که آنها از امریکا و اروپا انتقام خواهند گرفت و در آینده حملات تروریستی القاعده و طالبان متوجه آن کشورها خواهد بود.
شماری از عکس های محمد عطا و دوستانش که در دانشگاه هامبورگ تحصیل نموده و خود را برای حملات۱۱سپتامبر آماده می کردند. در دانشگاه هامبورگ پروفیسور ماچوله، استاد محمد عطا بود.
عطا و دوستان اش در مسجد قدس در هامبورگ رفت و آمد داشتند، که بعد ها بسته شد.

محمود منجم زاده


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
۱۱سپتامبر
امریکا
نظرات بینندگان:

>>>   جنگ افغانستان: از بوش تا بایدن
حملات القاعده در روز ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ بهانه‌ای شد برای دو جنگ طولانی در عراق و افغانستان. با خروج آخرین سرباز آمریکایی از افغانستان جنگی که هدف آن ریشه‌کنی "تروریست‌ها" از افغانستان بود پایان یافت. این جنگ دو دهه طول کشید، چهار رئیس جمهور آمریکا را گرفتار کرد، برای آمریکا ۸۳۰ میلیارد دلار هزینه دربرداشت و پس از ۲۰ سال با برقرار شدن دوباره حکومت طالبان پایان یافت. این غیر از جان ده‌ها هزار آمریکایی و افغانی است که در این جنگ طولانی بی‌ثمر جان باختند.

>>>   ترامپ می گوید اگر حمله مشابه 11 سپتامبر در آمریکا صورت بگیرد هزینه آن هم از لحاظ دالری هم منحیث تلفات جانی بسیار کمتر از ادامه حضور آمریکا در افغانستان است

>>>   نام 'رامسفلد' طراح و ماستر مایند این پلان در ین نوشتار هیچ به چشم نمی خورد ؟؟؟
این افراد و کشور تنها چوکره هایی این پلان بودند.
آتش‌خاوری

>>>   آمریکا و جامعه جهانی مطمءن شدند که وقت خود را برای مبارزه با طالبان تلف میکنند و بدتر از آن وقت خود را برای ملت سازی در افغانستان تلف میکنند
شاهد بودند که نخبگان سیاسی مدنی اجتماعی و رسانه ها مقامات نویسندکان و تحصیلکردگان افغانستان بجای آنکه در این فرصت بی نظیر که جامعه جهانی از افغانستان حمایت مالی و سیاسی نظامی میکند ولی این نویسندگان و نخبگان شروع به قومپرستی و نفرت پراکنی قومی کارهای بیهوده مانند درج شدن اسم قومیتها در تذکره دعواهای قومی لسانی مشغول هستند.افغانها هم گمان کردند که جامعه جهانی تا ابد میماند.چه فرصت بینظیری از دست داده شد

>>>   نظر دهنده آخر
واقعا حق با شماست حال که مرور میکنیم این بیست سال را یادمان می افتد که زمانیکه در حال بیهوده کاری بودیم طالب در حال بازسازی خود بود


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است