محموله ۱۳۰۰ تنی کمک‌های ازبکستان رسید
 
تاریخ انتشار:   ۰۸:۵۲    ۱۴۰۰/۶/۲۴ کد خبر: 168370 منبع: پرینت

محموله ۱۳۰۰ تنی از کمک‌های بشردوستانه دولت تاشکند به افغانستان رسید.
به گزارش تسنیم، پس از بازگشایی گذرگاه مرزی «حیرتان» در شمال افعانستان و از سرگیری دوباره روند واردات، یک محموله بزرگ کمک‌های بشردوستانه دولت ازبکستان به مقدار 1300 تن شامل مواد غذایی، دارو و البسه به طالبان تحویل داده شد.
«ذبیح‌الله مجاهد» سخنگو و معاون سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان و شمار دیگری از اعضای طالبان در بلخ حضور دارند و قرار است کمک‌های بشردوستانه ازبکستان به مردم آسیب دیده و مراکز بهداشتی در سراسر افغانستان توزیع شود.

گفتنی است که روز گذشته نیز در نشست فوق‌العاده سازمان ملل، کشورها و سازمان‌‍‌های کمک‌کننده به افغانستان 1.1 میلیارد دلار را برای فراهم ساختن کمک‌های حیاتی به مردم این کشور متعهد شوند.
«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل در این نشست اظهار داشت: مردم افغانستان به زندگی نیاز دارند و پس از چندین دهه جنگ، رنج و ناامنی شاید با خطرناک‌ترین زمان خود روبرو هستند، اکنون زمان آن است که جامعه بین‌الملل در کنار آن‌ها بایستد.
وی تصریح کرد: اجازه دهید واضح بسازم؛ این کنفرانس صرفاً در مورد آنچه ما به مردم افغانستان خواهیم داد نیست، این کنفرانس بخاطر این است که ما مدیون آن هستیم.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
کمک‌های ازبکستان
ذبیح‌الله مجاهد
نظرات بینندگان:

>>>   سوال:میدانید که چطورباامدن طالبان دزدی وچوروچپاول وبدامنی گم شد؟
جواب:همین طالبان بودندکه مسول این همه حوادث ناگواربودند.همه دزدها امروزپولیس شدوپولیس هابیکار.
عاقل

>>>   محترم عاقل صاحب!!!
با نظر شما موافق نیستم. سال‌های 1992 حاکمیت جهادی ها و بدبختی های وارده بر ملت ، چور و چپاول ، تجاوز به حیثیت هند و های کارته پروان ، انتقال دارایی عامه به پاکستان و قطع کیبل های بس های برقی با کارد و تبر و فروش آن در کارخانو پشاور فروش پنج عراده بنز ضد مرمی سیاه رنگ دولت به پاکستانی ها و هم چنان جنگ‌های خونین و بیرحم تنظیمی در شهر کابل هنوز در ذهنم زنده است. زمانیکه طالبان به کابل در سال 1992 و 2021 به کابل آمدند ، دزدان جهادی و ، تکنوکراتها غربی و مقامات ارشد دولتی با مقدار هنگفت پول و طلا فرار کردند ، ثبات و امنیت به شهر باز گشت اما وحشت و ستم طالبی و تعصب گرایی آنها هر دو بار در خاطره ها زنده شد.
بیایید واقع بین باشیم ، تمام عیوبی را که شما بر طالب میگذارید من می پذیرم به جز آنچه شما در کامنت تان گفته اید. اگر طالب شکست بخورد و دولت جدید بوجود اید ، شهر کابل بد تر از سال‌های 1992غارت می‌شود و با نفوس کنونی هزاران بیگناه توسط تروریستان و دزدان قتل خواهند شد.
در زمان حاکمیت سابقه حوزه های امنیتی شهر کابل بیش‌ترین بودجه وزارت داخله را تشکیل میداد ولی بیش‌ترین فساد ، دزدی و قطاع الطریقی از طریق همین حوزه ها سازمان داده میشد، وزارت داخله در وحشت فساد غرق بود ،بلی بود یک زمانی که وزیر داخله یک خرد ضابط که به رتبه جنرال رسید منظورم گلاب زوی میباشد ، یکی از با نظافت ترین ، با انضباط ترین
وزارت خانه های دولت سابقه بود،با وجود آنکه اکثر منسوبین وزارت داخله پشتون بودند ، ولی همین پشتونها با صداقت و ابمانداری کار میکردند و امنیت شهر و ولایات در بهترین حالت بود ، البته انفجارات توسط جهادی ها در شهر ها صورت میگرفت.من خلقی نیستم اما واقع بین استم، در وجود دولت سابقه در بیست سال اخیر هیچ نوع ، پاینت مثبت نمیتوان یافت. یک دستاورد خوب داشت و آن آزادی مطبوعات بود که در تاریخ معاصر کشور کم نظیر بود.
بامیانی.

>>>   بامیانی صاحب عالیقدر!
احتراماتم رابپذیر.باهمه نظریات تان هزارفیصدموافقم.میخواستم عرض کنم که من میان طالب ومجاهل تفاوتی چندانی نمیبینم.یکی درکاهدان کاه میخوردوان دیگری دراغیل کنجاره.
عاقل


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است