امیکرون چقدر به شش‌ها خطرناک است
 
تاریخ انتشار:   ۱۵:۳۵    ۱۴۰۰/۱۰/۱۲ کد خبر: 169402 منبع: پرینت

دانشمندان امریکایی و جاپانی می‌گویند که سویه امیکرون در مقایسه با سایر سویه‌های کووید-19 آسیب بسیار کمتری به شش وارد می‌کند.

به گزارش اسپوتنیک، بر اساس نتایج مطالعه انجام شده توسط دانشمندان امریکایی و جاپانی از دانشکده طبی دانشگاه واشنگتن، دانشگاه ویسکانسین در مدیسون و دانشگاه توکیو که در مجله "Research Square" منتشر شده است، امیکرون می‌تواند باعث یک دوره خفیف‌تر بیماری شود.
محققان در نتیجه یک سری آزمایشات روی موش‌ها و همسترها به چنین نتایجی رسیدند. حیوانات آلوده به امیکرون، در بیشتر موارد، علائم خفیف‌تری از بیماری را تجربه کردند و احتمال کاهش وزن کمتری داشتند.

پیشتر نشریه تلگراف با استناد به داده‌های محققان موسسه ملی بیماری‌های عفونی در آفریقای جنوبی و همکارانشان از دانشگاه پرتوریا گزارش داده بود که سویه کرونای امیکرون نسبت به سویه‌های قبلی کووید-19، 75 درصد میزان مرگ و میر این سویه کمتر است.
دانشمندان بیماران بستری در شهر تشوانی ولایت خائوتنگ آفریفای جنوبی را تحت نظارت قرار دادند. آنها دریافتند که 4.5 درصد از بیماران بستر شده در شفاخانه به دلیل ابتلا به ویروس کرونا امیکرون جان خود را از دست داده‌اند، در حالی که در موج‌های قبلی کرونا این رقم به 21.3 درصد رسیده بود.

محققان همچنان دریافتند که کمتر از نیمی از افرادی که در بستر شده اند به اکسیجن نیاز دارند در حالی که در سویه‌های قبلی این رقم به 99.5 درصد رسیده بود. همچنان تعداد کسانی که به مراقبت‌های ویژه نیاز داشتند کمتر از 1 درصد در مقابل در سویه‌های قبلی 4.3 درصد بود.
علاوه براین، بیماران بستری شده در شفاخانه در طول شیوع امیکرون به طور متوسط پس از 4 روز از بستر مرخص شدند، در حالی که در موج‌های قبلی 8.8 روز بود.

محققان بر این باورند که به زودی "تفکیک کامل میزان عوارض و مرگ و میر" وجود خواهد داشت که به اپیدمی پایان داده و منجر به یک مرحله آندمیک خواهد شد.
امیکرون اولین بار در بوتسوانا و آفریقای جنوبی شناسایی شد و از آن به بعد در اسرائیل، بریتانیا، هلند، آلمان، ایتالیا، جمهوری چک، استرالیا، بلجیم، و هنگ کنگ مشاهده شده است.

کد (6)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
امیکرون
کرونا
نظرات بینندگان:

>>>   خدایا شکر که در تمام ولایات و اکثریت ولسوالی ها تمام مردم دو و یا سه مرتبه واکسین شدند و در قریه جات تیم های سیار صحی اکثریت مردم را دو و یا سه مرتبه واکسین کردند.
هنگامی که طالبان به شهر کابل آمدند، ده ها هزار نفر اول خود را واکسین کردند و بعداً همه شان ماسک پوشیده به میدان هوایی کابل رفتند و با فاصله یک و نیم متر از هم در قطار به نوبت ایستاد شدتد و قوای خارجی بخاطر این که مطمئن شوند که کدام نفر ویروس کرونا نداشته باشد، یک ، یک نفر آنها را تست کرونا نموده،بعداً در طیاره داخل کرده آنها را به خارج انتقال دادند. ور نه خدا داند چقدر نفر در افغانستان تلف میشد و چقدر نفر دیگر در خارج از افغان ها به ویروس کرونا مبتلا میشد.
همین حالا که در شهر میبینی،همه مردم ماسک میپوشند و فاصله اجتماعی را در نظر میگیرند و هزاران نفر در مراکز واکسیناسیون در شفاخانه ها در نوبت ایستاد هستند تا واکسین پنجم و ششم خود را کنند.
شاید یگان نفر بگوید که او بیادر تو چه میگویی؟کدام ویروس کرونا؟کدام واکسین؟ما تا بحال نه از کرونا خبر داریم و نه هم تا بحال یک واکسین شدیم؟
به مه چی؟
گناه خودت است که خبر های دنیا را نمیشنوی.
این را بفهم که اگر امروز بمیری و یا یک هفته بعد و یا یک ماه بعد و یا یک سال بعد و یا ده سال بعد،حتماً در اثر ویروس کرونا خواهد بود.
خداوند به عزراییل امر کرده است که منبعد،فقط کسانی را که ویروس کرونا دارند.قبض روح کن. به دیگران غرض نداشته باش.
حالا هم سر وقت است و برو و هرپنح واکسین کرونا را یکجا کن که از شر عزراییل بیغم شوی.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است