ملاله یوسف‌زی با جواهرات ملکه ثریا در اسکار (عکس)
 
تاریخ انتشار:   ۰۸:۵۸    ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ کد خبر: 172645 منبع: پرینت

ملاله یوسف‌زی (پاکستانی) با جواهرات ملکه ثریا روی فرش مراسم مهم اسکار فخر فروخت و ظاهراً بر حال و احوال بانوان افغانستان ترحم نشان داد


ملاله یوسف‌زی (پاکستانی) با جواهرات ملکه ثریا

ملاله یوسف‌زی (پاکستانی) با جواهرات ملکه ثریا

ملاله یوسف‌زی (پاکستانی) با جواهرات ملکه ثریا

ملاله یوسف‌زی (پاکستانی) با جواهرات ملکه ثریا

ملاله یوسف‌زی (پاکستانی) با جواهرات ملکه ثریا



عبدالحی خراسانی

این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
ملاله یوسف‌زی
جواهرات ملکه ثریا
نظرات بینندگان:

>>>   میلاد پغمانی میلاد
یک باریکی را باید توجه کند انگلیس در اوغانستان فقد حاکمیت پشتون به رسمیت میشناسد و حمایت می‌کند از همین قوم نماینده تعیین می‌کند مانند خلیلزاد و ملالی یوسفزی هرگز امریکا و انگلیس از اقوام غیر پشتون نماینده برای اوغانستان انتخاب نمیکند به همین خاطر در ۲۰ سال گزشته فقد پشتون ریس جمهور شد

>>>   Mustafa Murshed Raoufy
یک ضرب‌المثل عامیانه است که بی ننگ را گفتند که در چیزت درخ سبز شد، گفت خیر است در زیر شایه اش می‌نشینم. قصه ای مردم ها همی رقم است

>>>   Aster Sam
از همه كه گذشت كنيم با نوش جان كردن يك استكان زهر، اين اي اس اي چه يك بازى حساب شده ميكند
يك قوم از بى سواد تا با سواد حتا روشن غرت ها مقيم غرب با چه چشم سفيدى خاك به چشم مردم ميزنند و از تروريستان حاكم در افغانستان دفاع ميكند از طرف ديگر از حنجره وزير بر حال تروريستان تدريس نصاب پاكستان بالا ميشود و از طرف ديگر ملاله با زيورات ثريا قدم ميزند
اين همه از روى تصادف نيست
>>>   اسکار، جایزه صلح نوبل و .... ابزار یهود و صهیونیست برای تغییر فرهنگ و اعتقاد مردم هستند. همین خانم ملاله تا کنون چه اقدامی برای حمایت از زنان افغانستان انجام داده است. اگر همین خانم با حجاب اسلامی و اعتقاد اسلامی باشد، قطعا این جایزه را نمی دهند. امثال این خانم همان ابزار دست سازمان های جاسوسی غربی هستند. نمونه آن خانم مصی علینژاد با قیافه ....که خود را نمایند زنان ایران می داند ولی با خون مردم ایران کاسبی و وطن فروشی می کند.

>>>   دیلی میل و تاون اند کانتری: ملاله یوسفزی با زیورات ملکه ثریا به مراسم اسکار رفت
ملاله یوسفزی، برنده جایزه صلح نوبل و فعال آموزش دختران، در مراسم اسکار روز یکشنبه با انگشتر و گوشواره‌ای ظاهر شد که ظاهراً پیش از این متعلق به ملکه ثریا، همسر امان الله خان بود.
به گفته این دو نشریه، این جواهرات نزد جواهر فروشی فِرِد لیتون در نیویورک نگهداری می‌شود.
در مراسم اسکار در هالیود، خانم یوسفزی خطاب به جمعیت گفت که داستانش منحصر به فرد نیست و او می‌تواند وضعیت دختران افغان را که اکنون از آموزش منع شده‌اند درک کند.
او گفت: «به همین دلیل من امروز اینجا هستم زیرا رهبران ما در برابر اپارتاید جنسیتی در افغانستان سکوت کرده‌اند. [پراکندگی] در واکنش به طالبان این امکان را داده است که ظلم خود را بر زنان و دختران افزایش دهند.»
ملاله از جمعیت حاضر در مراسم خواست تا از هبران کشورهای شان بخواهند که با فوریت در برابر طالبان عمل کنند.
به نقل از روزنامه دیلی میل و مجله تاون‌ اند‌ کانتری، در مراسم اسکار، ملاله با گوشواره‌های آویز الماس دهه ۱۹۲۰ ساخته‌شده از جنس پلاتین و حلقه‌ای به شکل الماس که متعلق به ملکه ثریا طرزی بود، ظاهر شد. این جواهرات اکنون در جواهر فروشی فرید لیتون نگهداری می‌شود که هرازگاهی به زنان مشهور جهان جواهرات قرض می‌دهد.
ملکه ثریا جز اولین حامیان حقوق زنان در افغانستان بود. او در سال ۱۹۲۶ و در هفت‌سالگی استرداد استقلال گفت که «آزادی متعلق به همه است» و زنان باید در پیشرفت کشور «سهم بگیرند.»
نزدیک به صد سال پیش از امروز، ملکه ثریا در اجتماع ظاهر می‌شد و برای حق آموزش زنان و دختران کار می‌کرد. اکنون، پس از ۱۰۴سال طالبان با ممنوع کردن آموزش زنان، می‌خواهد بر این تلاش‌های تاریخی نقطه پایان بگذارد.٢٣ حوت ١٤٠١ افغانستان اينترنشنال

>>>   Nasser Atmar
به ظرافت های مساله توجه کنیم. ملالی پاکستانی در کل قربانی یک دسیسه است که به همکاری استخبارات و میدیا سرمایداری غربی بالا کشیده میشود و مانند یک شئی مصرفی به سوژه سیاسی-خبری تبدیل میشود. جو روانی سیاسی خبری اطراف او به سود استخبارات پاکستانی که از چنین منابع تغذیه مالی میکند میچرخد. هر بنیاد استخباراتی هر کشور حق دار در راستای حقوق کشورش فعال باشد. تا اینحا حق نداریم ملالی و حامیانش را که از خلای موجود ناشی از فراموش شدن حقوق زنان افغانستان بدروغ و یا راست سودجویی میکنند محکوم کنیم. انچه قابل محکومیت است جمهوری فساد است که بیست سال بدون کمترین پرداخت به مسایل میهن در بحر فساد مصروف شنا بوده اند.

>>>   زنی که قربانی هوسبازی های غرب شده است هرگز الگوی زنان شرقی نمی تواند باشد این ملالی از همه چیزش گذشته است نه حیای انسانی دارد و نه هویت زنانه ای یک انسان مسخ شده که آبرویی برای پاکستان نگذاشته است بر پاکستانی هاست که این لکه ننگ را از روی زمین بردارند.

>>>   دزد را نباید ملامت کرد چونکه پیشه و کسب و کارش دزدی است.
غنی و کرزی از پدر و پدر کلان و تا بی نهایت زمان راه گیر و دزد و چپاولگر بودند اما به اشکال مختلف.

>>>   به ظرافت های مساله توجه کنیم. ملالی پاکستانی در کل قربانی یک دسیسه است که به همکاری استخبارات و میدیا سرمایداری غربی بالا کشیده میشود و مانند یک شئی مصرفی به سوژه سیاسی-خبری تبدیل میشود./// ناصرجان اتمر. شما یک شخص باهوش و چیز فهم هستید. BBC شیاد آدم باهوشی همچو شما را فریب داده نمی تواند.

>>>   ملاله گک صدراعظم آینده پاکستان است ، چرت نزنید.

>>>   اینکه یک فعالی در سطح ملالی یوسفزی، جوهرات ملکه ثریا را برای حضور در مراسم اسکار انتخاب می کند؛ خیلی به جا و شایسته ی اهداف هر دو بانو در گذشته و امروز است.
اقدام خانم ملالی نشان دهنده ی علاقه و ارادت او به کارنامه و شخصیت ملکه ثریاست، او خود را رهرو و هم پیمان با طرز فکر و نوع فعالیت ثریا می داند. به هر حال ملالی مشترکات متعددی با ملکه ثریا دارد. اینکه سیاست دو جغرافیا را از هم جدا تعریف کرده و شما او را یک زن پشتونِ پاکستانی و بیگانه حساب می کنید؛ بر می گردد به مشکلات و درگیری هایی چون قوم پرستی، احساسات پوچ ناسیونالیستی، خود برتر پنداری، بیگانه پنداری و بیگانه ستیزی در سطوح مختلف.
منم پول داشته باشم، مهمان اسکار باشم؛ حتمن جواهرات سیمون دوبووار یا هانا آرنت را قرض می گیرم و به گونه ای سمبولیک برای تجدید پیمان با ارزش‌های آن فرزانگانِ برابری طلب و عدالت خواه به سر و گردن خود می آویزم.
هر مسئله ای را چرا حیثیتی و ناموسی می کنید؟! خیلی ناراحتید برید آمریکا آن جواهرات را بخرید و در زمانی مناسب به موزه ملی افغانستان هدیه دهید.
بهار سهیلی

>>>   غلام سخی حلامیس
ملاله یوسفری هم افغان/ پشتون است و ملکه ثریا هم یک زن افغان/ پشتون بود. مساله نیازی به حیثیتی شدن ندارد. پشتون های آن سوی مرز از بدو تاسیس پاکستان تاکنون افغانستان را میله جای و حیاط خلوت شان می پنداشتند و می پندارند. جواهرات ملکه ثریا بیش از این که به زنان تاجیک و اوزبیک و هزاره تعلق داشته باشد به ملاله های آن سوی مرز تعلق دارد، همان طوری که از تمام ثروت و امکانات افغانستان سال هاست پدران و برادران ملاله در آن سوی مرز استفاده می کنند و مستفید شده اند. ولی در برابر سایر اقوام ساکن در این آب و خاک سال هاست تبعیض وجود دارد و از ابتدایی ترین حقوق شان در دوران سلاطین افاغنه برخوردار نبوده اند.

>>>   Mohammad Hassan Rashiq
شاید ملاله با اینکار خود می خواهد به ما یاد اوری کند که صد سال پیش وقتی پاکستانی در جهان وجود نداشت، افغانستان مستقل طلایه دار نهضت ازادی زنان بود و فرصت های تحصیلات عالی و کار در مشاغل دولتی را به انها فراهم می ساخت. بیشتر از زیورات داشتن چنین تاریخی مایه افتخار و مباهات است. اما اکمتر کسی این پیام ارزشمند را درک میکند.

>>>   فرحت حسن زوی
ملاله یوسفزی که با پول خیرات تحت نام تعلیم و تربیه دختران پشتونخواه و پروژه های استعماری تغذیه و پرورده شده نمونه بارز استفاده ابزاری زن شرقی در پروژه های استعماری غرب میباشد. ملاله نه پول خرید و اجاره جواهرات ملکه ثریا را دارد و نه هم مغز و کله این حرکت نمادین را. با این حرکت، استعمار ملکه با افتخار یک مملکت را به سطح یک دختر پروژه یی پایین آورد و سعی دارد ملاله را به سطح ملکه افغانستان به مردم افغانستان معرفی نمایید. نه اهداف اسکار، نه ارزش هایش ، نه دست اندرکاران و نه هم مهمانانش، هیچکدام نه با درد زن افغان، نه با داعیه و ارزش های زن و مردافغان ، نه کدام آشنایی دارند و نه پروای ان را که در آن پلاتفارم رقاصه ها و سازنده ها ، یک دختر دست پرورده پروژه های انگلیس جواهرات عالیترین نماینده زن افغان را به گوش و گردن کند. این حرکت فقط یک توهین دگر بالای توهینی بنام طالب بر ملت افغانستان است و بس.

>>>   Samim Shafiq
حداقل دوستی و دشمنی شما بر مبنای فکری تان استوار هست و همین باعث شده که شخص با استدلال از آدرس خود باشید
امان از دست او کسانی که خودشان را در فضای سیکولار و اندیشه های غربی راحت احساس میکنند میایند از ملکه ثریا و ملالی یوسفزی که همفکران شان بودن و هستن بخاطر پشتون بودن شان بد رد میگویند
منحیث یک مسلمان از اندیشه های ملکه ثریا امان الله غنی نجیب ملاله یوسفزی دوری میجویم با وجود که قوم و قبیله ما مشترک هست
و اینجا تقسیم سرزمین های اسلامی را به سیاست ربط دادید اما اگر میگفتین با توطئه های غربی خیلی بهتر میآمد و با این میتوانستید به نحوه صحه بگذارید به دشمنی غرب با اسلام

>>>   Baktash Noori
بهار جان
خودت همانند تمام موضوعات دیگر اینبار هم اشتباه گرفتی، و لطفا قضاوت‌های ناقص و عُقده‌یی همانند صحرا کریمی انجام نده.
دوماّ بحث از زیور و قومیت نیست، بحث از انتخاب است، انتخابی که شاید هشداری باشد برای سوبه‌ی پنجم شدن افغانستان، باز اگر قومیت‌ و تعصبات فاشیستی‌هم باشد آیا زنان پشتون همانند خودت از یک خانم هزاره، تاجیک، ازبک ویا حتی ایرانی و تاجکستانی هم به همین‌گونه همایت می‌کردید ویا آنجا آشغال تعصبات شما بوء میگرفت؟ لطفاّ نه بحث را قومی بسازید و نه هم عقده‌یی چون ضرور نیست آنچه برشما بد آمده باشد دیگران هم باید آنرا بد ببینند و یا آنچه شما خوش دارید دیگران هم باید خوش داشته باشند. البته تمدن دیموکراسی همین موضوع را شرح میدهد.

>>>   دلیل گوش ها
پدر ملالی ضیاالدین یوسفزی VOA پشتو طبق اخبار تائید شده حلقه گوش که ملالی به گوشش گذاشته ثریا کشور است.
این «والی» یک ملک تاریخی ملت افغانستان است. مال کسی نمیشه. این هم عمل دزدی از کالاهای باستانی و تاریخی
پدر ملالایی توضیح نمی دهد که «والی» گوش چگونه به ملالایی رسید؟؟؟
بعد از خاموشی کابل موزیم کابل و آرشیف ملی آثار باستانی تاریخی، زیورات، دست نوشته ها، کتاب ها، دست نوشته های مجاهدین و آی اس آی غارت و دزدی شدند.
حالا سوال پیش می آید که ملالی یوسفزی والی ملالی ثریا به کجا رسید؟
آیا والی صاحب تحفه های ملالی ای اس ای را که موزیم کابل آرشیف ملی در غارت عتیقه و آثار تاریخی دست داشت تحفه داده است؟
اوه بله
این والی در بازار سیاه دزدان کالاهای تاریخی و عتیقه خریده است؟ اگر نه چرا چند روز اجاره داده ضیا الدین یوسفزی باید توضیح دهد
اگر در بازار سیاه کالاهای تاریخی هم خریده باشند، مالکیت شان نمیشود. جرم است اما باید هرچه عاجل به ملت افغانستان تسلیم داده شود
تمام افغان های پشتون و افغان های مقیم امریکا و اروپا باید صدا بلند کنند و کار کنند که چگونه این گوشواره تاریخی را به ملت افغان تحویل دهند و چگونه تاریخ را حفظ کنند.
راشد خان یوسفزی

>>>   Banoo Eftikhari
ملالی یک زن پاکستانی است و هرگز نمیتواند نماینده زنان افغانستان باشد . جای شرم است بر جامعه جهانی که با وجود هزاران زن توانمند افغانستانی یک زن پاکستانی را مبلس با زیورات قیمتی وتاریخی افغانستان کرده و به او جایزه اسکار میدهد .
زنان افغانستان هزاران بار تواناتر ، با استعدادتر و دردکشیده تر از ملالی های پاکستانی اند که لایق جوایز و تقدیر هستند .
زنان افغانستان نماینده و صدای رسای خود هستند و از دخالت دیگران در امور داخلی و خارجی کشور در تمامی سطوح خسته اند .

>>>   در توضیح نظر دهنده اول باید گفت آمریکا و انگلیس فهمیده اند که چه قومی در افغانستان برای آنان خوب مزدوری می کند. به همین دلیل است از زمانی که پای این قوم به افغانستان باز شد، انگلیس و آمریکا توانستند کشور ما را تحت تسلط خود بیارند.

>>>   یک سوال اساسی این است که جواهرات ملکه ثریا چرا در افغانستان نیست؟؟؟؟
آیا این جواهرات را ملکه ثریا با خود برده بود و در غرب فروخته بود ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر بلی، آیا این جواهرات ملکیت شخصی خودش بود یا متعلق به جواهرات سلطنت افغانستان؟؟؟؟
چرا تا حال هیچ دولتی یا آدم با غیرتی پیدا نشد که این میراث بزرگ فرهنگی و تاریخی را دوباره برگرداند؟؟؟؟

>>>   Fahim Fetrat
شاه امان الله پس از فرار از افغانستان در محله اشراف نشنین پراتی‌ روم در نزدیکی شهر واتیکان ایتالیا یک ویلای قیمتی خرید و آنجا زندگی می‌کرد. رسانه‌های ایتالیایی گزارش کردند که امان‌الله خان با فروش کیسه‌های پر از جواهرات این ویلای قیمتی را خریده‌است.
کارمندان قصر سلطنتی وقت هم‌چنان به رسانه‌ها گفته اند؛ شاه امان‌الله هنگام فرار از کاخ پادشاهی افغانستان، تمام لوازم قیمتی کاخ سلطنتی را که حتا از زمان شاهان پیشین چون امیر دوست محمد خان آنجا نگهداری می‌شد در چمدان‌ها جابجا کرده و با خودش برده بود.
به تازگی پوشیدن گوشواره‌های ملکه ثریا طرزی، توسط دختر همسایه «ملاله یوسف‌زی پاکستانی» در مراسم اسکار که از کلیکسون‌( Fred Leighton) برایش تهیه و انتخاب شده بود، خبر ساز شد. روشن نیست که این نهاد زیورات را از کجا و چگونه بدست آورده است اما پیشینه گزارشات رسانه‌های غربی در پیوند به تاراج جواهرات و زیورات کاخ این گمان را بیش‌تر تقویت می‌کند که زیورات ملکه ثریا نیز در همان زمان به فروش رسیده ‌است.

>>>   ماشالا به هیکلش


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است