تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ ۱۴۰۳/۹/۸ | کد خبر: 176371 | منبع: | پرینت |
حمدالله محب، مشاور امنیت ملی حکومت اشرف غنی، شرکت تولید ستلایت مارلن اسپیس را در امارات متحده عربی راهاندازی کرده است. مارلن اسپیس در همکاری با یک شرکت امریکایی در زمینه تولید ماهوارههای تجاری در امارات متحده سرمایهگذاری کرده است.
برای نخستین بار خبر پروژه مشترک «اوربیت ورکس» میان مارلن اسپیس و لافت اوربیتل، شرکت استارتاپی مستقر در سانفرانسیسکو، در ماه سنبله منتشر شد.
وبسایت خبرهای فناوری «تک کرنچ» نوشت که مارلن اسپیس که محب رئیس آن است، با خانواده سلطنتی امارات متحده عربی ارتباط دارد. شرکت محب وابسته به شرکت هولدینگ بین المللی(IHC) است و این هولدینگ متعلق به رویال گروپ و خانواده امیر ابوظبی است.
وبسایت ایرواسپیس تایمز نوشت که شرکت حمدالله محب از شرکتهای وابسته به اداره سرمایه گذاری ابوظبی است. برعلاوه، چند شرکت دیگر نیز در پروژه مشترک مارلن اسپیس و لافت اوربیتل سرمایهگذاری کرده اند.
در وبسایت مارلن اسپیس درباره مدیران و کارمندان آن اطلاعاتی وجود ندارد و آقای محب نیز در حسابهای خود در شبکههای اجتماعی درباره شرکت جدیدش اطلاعاتی منتشر نکرده است.
مجمع جهانی اقتصاد یک زندگینامه مختصر از آقای محب منتشر کرده که در آن «رئیس اجرایی مارلن اسپیس» معرفی شده است.
به نقل از ایرواسپیس تایمز، اوربیتورکس اولین شرکت در امارات متحده عربی خواهد بود که به تولید ماهوارههای تجاری در مدار پایین زمین میپردازد. این شرکت با سرمایهگذاری اولیه بیش از ۱۰۰ میلیون دالر فعالیت خود را آغاز کرده و هدف آن تولید حداکثر ۵۰ ماهواره ۵۰۰ کیلوگرامی در سال است.
امارات متحده عربی منابع مالی گستردهای برای پروژههای خود در حوزه فضایی اختصاص داده است. آژانس فضایی امارات متحده کمتر از یک دهه قدمت دارد، اما این کشور میلیاردها دالر برای توسعه تواناییهای فنی و همکاری با کشورهای دیگر و شرکتهای تجاری در این حوزه سرمایهگذاری کرده است.
امارات در سال ۲۰۱۹ اولین فضانورد خود را به ایستگاه فضایی بینالمللی فرستاد و دو سال بعد، به جمع معدود کشورهایی پیوست که موفق به قرار دادن یک کاوشگر در مدار مریخ شده اند.
به گزارش اینترنشنال، حمدالله محب، مشاور امنیت ملی و از چهرههای کلیدی در حکومت اشرف غنی بود که با ورود طالبان به کابل، همراه با رئیس جمهور خارج شد و به امارات متحده رفت.
محب گفته است که دارای مدرک مهندسی کمپیوتر و دکترا در مهندسی سیستمهای کمپیوتری از دانشگاه برونل است.
کد (۹)
>>> محب دو دکترای دیگر هم دارد.
اولی دکترا در دزدی پول های ملت افغانستان به همکاری غنی
دومی دکترا در دلالی به همکاری فضلی
>>> پول های دزدی خودش و بابایش را سرمایگزاری کرده، محب یک دزد و خاین ملی است
>>> کار زمین را به ساملن کرد که حالا پا در هواگذاشته.
یادتان باشد این لشمک عمرش کوتاه تر از غنی است.
>>> محب جان یک نمونه از سران جمهوریت است اینها بارشان بسته کرده بودن پارسال رحمان رحمانی ریس پارلمان افغانستان که در آلمان وجند کشورهای دیگر دنیا تجارت میکند از سوی آمریکا تحریم شد میلیاردها دلار که به افغانستان سر را زیر شودن نه افغانستان آباد شد نه هم ملت افغانستان از گدای خلاص شد اینها که در غم افغانستان و ملت افغانستان نیستن و نبودن ما مردم ساده را ببین که به اسم اون این خود را قربانی میکردیم تا هنوز هم بعض از مردم افغانستان برای اینها چکچکی میزنه حال باز این دوزدان برای افکار مردم ساده یک گروه به اسم مقاومت درست کرده مقاومت نا اصلش بغاوت است که خانگی ایداره میشه سروت عطا نور دوستم اسماعیل خان وووو را حساب کن که هر خانوار افغانستان بالای دو ملیون دار می رسه ملت افغانستان به یک وعده غذا اولادای خود نمی تواند بر آورده کند اینها با خارجیها شراکت صد ملیون دالری میکند بازم هم به سران حکومت شر فساد جمهوریت ناله کنید تا نواسه تان به نان خود را به گدای پیدا کند
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است