محیط‌زیست ابزاری برای تعامل جامعه جهانی با طالبان
 
تاریخ انتشار:   ۱۱:۰۲    ۱۴۰۳/۹/۹ کد خبر: 176374 منبع: پرینت

مجله فوربز با اشاره به شرکت طالبان در نشست تغییرات اقلیمی در باکو، نوشت عوامل محیط‌زیستی در افغانستان می‌تواند ابزار موقت برای تعامل جامعه جهانی با طالبان باشد. این مجله نوشت آذربایجان با حمایت هند و چین طالبان را به نشست تغییرات اقلیمی دعوت کرد.
این مجله تاکید کرده که این تعامل باید به دنبال ایجاد تغییرات اجتماعی بیشتر در سیاست‌های طالبان باشد.

در مطلب فوربز همچنین آمده است که دونالد ترامپ، رییس‌جمهور امریکا، تمایل بیشتری برای تعامل با طالبان در موضوعات خاص نشان داده و سیاست‌های محیط‌زیستی و توسعه‌ منابع به دلیل اهمیت جهانی، ممکن است به عنوان نقطه ورود به این تعامل عمل کند.
پس از به قدرت رسیدن طالبان در آگست ۲۰۲۱، این اولین بار بود که این گروه در ماه جاری میلادی به نشست تغییرات اقلیمی دعوت شد.
مطیع‌الحق خالص، رئیس اداره حفاظت از محیط زیست طالبان در راس یک هیئت برای شرکت در نشست تغییرات اقلیمی سازمان ملل به باکو رفته بود.

در مطلب مجله فوربز که روز پنجشنبه نشر شد، آمده است که تمرکز هیئت طالبان در این نشست، بر دریافت فناوری‌های مرتبط با تغییرات اقلیمی از طریق مرکز و شبکه فناروی اقلیمی سازمان ملل بوده است. در مطلب آمده که به نظر می‌سد برخی از پروژه‌های صندوق اقلیم سبز سازمان ملل برای افغانستان از سر گرفته شده است.
در این مطلب تاکید شده که افغانستان یکی آسیب‌پذیرترین کشورها از نظر تغییرات اقلیمی است و با چالش‌های محیط‌زیستی عمده‌ای مانند تصفیه فاضلاب شهری و حفاظت از گونه‌های در معرض خطر مانند پلنگ برفی روبه‌رو است.

با این حال، به نوشته فوربز، شاید مهم‌ترین دلیل اقتصادی برای مشارکت در سیاست‌های زیست‌محیطی افغانستان، ظرفیت این کشور برای تأمین منابع کلیدی برای گذار سبز باشد. گذار سبز یک راهبرد جهانی برای دور زدن انرژی‌های پرهزینه و آلاینده و توسل به جایگزین‌های پایدارتر است.

کد (۹)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
محیط زیست
تعامل باطالبان
نظرات بینندگان:

>>>   عوامل اصلی بدبختی مادریک دیدکوتاه وبیطرفانه.
-۹۵٪ مربوط میشودبه عقب ماندگی رشدفکری جامعه همواره ودرهرشرایط.
-دشمنی ممالک همسایه درقدم اول پاکستان انهم ناشی ازاشتباه احمقانه خودمان(خط دیورند ولروبر).
-مداخله قدرت های بزرگ درراس امریکا درجهت تامین منافع خودشان وبربادی ماابلهان.
درصورت عدم موجودیت عوامل فوق الذکرپس ازتحول هفت ثورزمینه سریع رشدوتکامل دروطن مامیسربود ولی متاسفانه نابخردانه ان چانس طلایی راازدست دادیم.(اسیای میانه باروسهانجنگیدند وماجنگیدیم نتیجه واقعی ان حالت موجوداست. دریوتوب بادادن ادرس تاجکستان ویاازبکستان بعدازپنج دقیقه تماشادرک میکنیدکه مادرکجا ودرخت ها درکجا)
اری حزب دیموکراتیک تعدادی ازملاها وروحانیون راسربه نیست کرد.مگربخرطرایجادیک تعمیرمجلل قبل ازخطاندازی ضرورنیست همه کثافات ساحه مدنظرپاک شود؟
عاقل


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است