تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ ۱۴۰۳/۱۱/۱۱ | کد خبر: 176689 | منبع: |
پرینت
![]() |
پارلمان آلمان طرحی را تصویب کرد که خواستار سختتر شدن شرایط پناهندگی در این کشور، از جمله رد پناهجویان در مرزهای زمینی آلمان میشود. این طرح از سوی فردریش مرتس، نامزد پیشتاز انتخابات آلمان پیشنهاد شده که خواهان اخراج ۴۰ هزار پناهجو است.
او روز چهارشنبه موفق شد این طرح را در پارلمان آلمان به تصویب برساند، اما هنوز مشخص نیست چه کسی به این طرح رای داده است. سوسیال دموکراتها و سبزها، از متحدان اولاف شولتس، صدر اعظم آلمان در دولت ایتلافی، قبلا با آن مخالفت کرده بودند.
به گزارش انترنشنال، به نظر میرسد که این طرح با حمایت راست افراطی آلترناتیو برای آلمان و احزاب کوچکتر به تصویب رسیده است.
این طرح برای مرتس، رییس بلوک محافظه کار اپوزیسیون، پیش از انتخابات ۲۳ فبروری، یک بازی مخاطره آمیز است که به او اجازه میدهد ابتکار عمل در مورد سیاست مهاجرتی را به دست بگیرد و همچنین منجر به شکستن تابوی همکاری با گروههای راست افراطی شود.
مرتس، مدعی مقام صدارت در آلمان قصد دارد مهاجرت را به موضوع محوری کارزار انتخاباتی خود تبدیل کند که به دنبال فروپاشی حکومت ایتلافی اولاف شولتس، رهبر حزب سوسیال دموکرات، زودهنگام برگزار میشود.
مرتس صدر اعظم آلمان را به تعلل در قبال اخراج پناهجویان متهم کرد و گفت «پنج ماه از آخرین پرواز اخراج پناهجویان به افغانستان گذشته است.»
او روز دوشنبه او به خبرنگاران گفت: «۴۰ هزار متقاضی پناهندگی وجود دارند که باید اخراج شوند. یک سیاستمدار محلی همین چند روز پیش به من گفت که در شهرها و جوامع ما بمبهای ساعتی در حال حرکت هستند.»
کد (8)
>>> بهترین قانونی که میتواند جلو ورود پناهندگان را بگیرد این است که اولاً مرز های کشور های اروپایی به بحیره مدیترانه که شامل کشور های هسپانیه و ایتالیا و یونان میشود،کاملاً مسدود شود تا هیچ پناهنده یی وارد اروپا نشود. و اگر احیاناً پناهنده یی وارد اروپا میشود،باید پاسخ بدهد که از کدام کشور وارد اروپا شده است. در غیر آنصورت درخواست پناهندگی اش گرفته نشود.
زمانی که معلوم شد از کدام کشور وارد اروپا شده است،درخواستی پناهندگی اش را بگیرند و او را دوباره به کشوری که از آنجا وارد اروپا شده است،بفرستد و در آنجا درخواست پناهندگی اش را مورد بررسی قرار بدهند و اگر احیاناً قبول شد،درصورتی که زندگی اش در کشور همسایه اروپا در خطر بود،وارد اروپا شود و در غیر آنصورت در خود کشور همسایه اروپا درخواست پناهندگی بدهد و اگر آنها قبول کردند،میتواند در آنجا سکونت کند و در غیر آنصورت باید فرد مذکور به کشور اصلی اش بازگردادنده شود.
بدینصورت میشود،جلو پناهنده گرفته شود.
همچنان کسانی که در داخل اروپا تقاضای پناهندگی شان در محکمه اول رد میشود،برایشان شش ماه وقت داده شود تا وکیل بگیرند و اسناد و دلایل خویش را به محکمه دوم ارائه کنند و محکمه دوم شان دایر شود و اگر در محکمه دوم هم درخواست پناهندگی شان رد شد،برایشان یک ماه وقت داده شود تا آماده اخراج شوند و دوباره به کشورشان برگشتانده شوند و اگر با کشورشان روابط دیپلوماتیک وجود ندارد،به کشور همسایه شان فرستاده شود و از آنجا از سرحد دوباره به کشورش برگردانده شود.
بدینصورت میشود،جلو ورود پناهندگان را گرفت.
>>> مرکل که یک ملیون مهاجر را راه داد میدانست که در آینده نزدیک نیروی کار آلمان به پایین ترین حد خود میرسد اما راست های کم عقل نمیدانند.
>>> به نظر دهنده دوم!
کار ها روز بروز و سال به سال ماشینی میشوند و با پیشرفت روبات ها و هوش مصنوعی،حتی کارهای دفاتر نیز با هوش مصنوعی پیش برده میشوند.
دیگر نیازی نه نه به کار فزیکی و نه کار دماغی است.
اروپا افغانستان نیست که بیل را و یا کلند را در دست ات بدهد و برایت بگوید که جویبار بکن و یا سرک بساز.
اینجا همه کار ها با ماشین پیش برده میشود.
امروز اروپا حتی به متخصصین نیز ضرورت ندارد،چه رسد به خیل کارگر های بیسواد که فکر میکنند که در اروپا و امریکا مثل افغانستان به بیل رن و کلند رن و یا دهقان و جوالی و غیره نیاز دارند.
شما در قرون وسطی زندگی میکنید و فکر میکنید که مردم کشور های دیگر نیز در قرون وسطی زندگی میکنند.
>>> یک شان هم قبول نکند این ها که از افغانستان رفتند همه چی از هزاره چی از پشتون چی تاجیک چی اوزبیک همه شان شر فساد جاسوس استن همه را اوگاندا یا آفریقا بفرستن هر چی دوزد بود هرچی رشوت بگیر بود هرچی ادم فروش بود هرچی لوچک بود و هر چی زنان بی عرضه بود همه رفتن یا به آلمان یا به آمریکا یا به اروپا تو را به خدا این ها را چند سال همونجا نگاهدارید تا ملت افغانستان یک چند صبا نفس راحت بکشه این ها خیال میکند اونجا هم افغانستان است هرجنایت کردی باز خواص نمایشی اونجا همه تان مثل کله گوسفند با یک چوب میزند مبارکتان باشد لندغران
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است