مسعود: انتظار آزادی با آمدن ترامپ، خیالی خام است
 
تاریخ انتشار:   ۱۲:۰۳    ۱۴۰۳/۱۲/۱ کد خبر: 176796 منبع: پرینت

احمد مسعود، رهبر جبهه مقاومت ملی، در واکنش به گمانه‌زنی‌ها درباره تغییر سیاست ایالات متحده در قبال افغانستان تاکید کرد که انتظار آزادشدن افغانستان با روی کار آمدن دونالد ترامپ، «خیالی خام و تحلیلی اشتباه» است.
او در نشست ویانا هشدار داد که نباید چشم‌انتظار سقوط رژیم طالبان به دلیل اقدامات ترامپ یا اختلافات داخلی این گروه بود.

پنجمین نشست ویانا، روز سه‌شنبه با حضور ۹۰ تن از فعالان سیاسی و نمایندگان جریان‌های مختلف برگزار شد.
احمد مسعود، در این نشست با اشاره به قطع کمک‌های ایالات متحده، تصریح کرد که طالبان از نظر نظامی به‌شدت ضعیف شده است. او بر لزوم تلاش و مبارزه برای ایجاد تغییر در افغانستان تاکید کرد و گفت که با نشستن در گوشه‌ای، تغییر به‌وجود نمی‌آید.

رهبر جبهه مقاومت، در پاسخ به انتقادها در مورد نبود برنامه در میان جریان‌های مخالف طالبان گفت که نتیجه گفت‌وگوهای چندین دوره نشست ویانا، تدوین یک طرح جامع برای آینده افغانستان بوده است. او تاکید کرد که «این طرح نه برای یک قوم، گروه، حزب یا فرد خاص، بلکه برای همه مردم افغانستان تهیه شده است.»
به گزارش انترنشنال، احمد مسعود همچنین یادآور شد که مشکل افغانستان، نداشتن طرح و برنامه نیست. او به ارایه صدها طرح در حکومت اشرف غنی اشاره کرد که به گفته او، هیچ کدام به نتیجه‌ای نرسید.
رهبر جبهه مقاومت ملی، روند ویانا را حرکتی موفق و تاثیرگذار خواند و اظهار داشت که این روند، بیش از هر نشست و جلسه دیگری موثر بوده و روزبروز «گسترده‌تر و قوی‌تر» می‌شود.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
نسعود
نشست ویانا
نظرات بینندگان:

>>>   آفرین این یعنی نسل جوان ما فهمیده کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من .حالا باید این تفکر را به جوانان و حتی پیرهای افغانستان فهماند همان ها که خیال می کردند قرار است آمریکا افغانستان را برایشان بهشت کند

>>>   مسعود شما هنوز از دوران تشله بازی نه برامده اید بروید در کوچه ها تشله بازی خود را کنید افغانستان صد سال پیش آزاد شده و آزاد است و این کلمه منور آزادی که شما در کله دارید هیچ معنی ندارد مبارزه شما صرف برای لندغری دزدی چور و چپاول است نه به کدام چیزی دیگر گرگان کلان به این آرمان رفتند چی ماند به چوچه گرگها که در پس کوچه های اروپا سرگردان میگردد و صدای آزادی و مبارزه بلند می‌کند اگر به فکر دلاری های بیست سال گذشته هستید دیگر خواب ببینید افغانستان اولاد اصیل دارد که انرا سربلند بدون چشم دوختن به دزدی جور و غارت نگهدارد افغانستان از اطریش آزاد نمی‌شود افغانستان آزاد است و آزاد خواهد بود اگر مرد آزادی هستی اسلام مرز ندارد برو فلسطین و قدس را آزاد کند نه افغانستان را

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت خود را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است