حدود ۱۱ هزار افغان در پاکستان و ایران زندانی اند
 
تاریخ انتشار:   ۱۱:۵۱    ۱۴۰۳/۱۲/۲۶ کد خبر: 176930 منبع: پرینت

معین وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان حکومت طالبان می گوید که حدود یازده هزار افغان در کشورهای پاکستان و ایران زندانی هستند.
مولوی عبدالرحمن راشد روز شنبه (۱۵مارچ) در مصاحبه با تلویزیون شمشاد گفت، تاکنون حدود شش هزار زندانی از زندان‌های این کشورها آزاد و دوباره به افغانستان فرستاده شده‌اند.

به گفته مولوی راشد، در حال حاضر حدود ۲۵۰۰ افغان در زندان های پاکستان و حدود هشت هزار هم در ایران زندانی اند که به گفتۀ او با مسئولین این کشور ها صحبت شده و وعده کرده اند که ۱۵۰۰ زندانی را به حکومت طالبان تحویل دهند. اما او در مورد اینکه به چه تعداد از کدام کشور آزاد خواهند شد، جزئیات ارائه نکرده است.

علاوه بر تحویلدهی زندانیان، اخیراً روند اخراج و بازگرداندن مهاجران افغان از کشور های ایران و پاکستان افزایش یافته و به گفته مقامات، از اوخر سال گذشتۀ میلادی تا اکنون، حدود ۵۰۰ هزار مهاجر افغان از پاکستان و بیش از یک میلیون افغان هم از ایران به افغانستان بازگردانده شده اند.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
پاکستان ایران
افغان زندانی
نظرات بینندگان:

>>>   علت اینکه زندانی شده اند چیست؟

>>>   حدود ۴۰ ملیون افغانستانی در افغانستان محبوس اند.

>>>   والبته تمام افغانهادر ایران وپاکستان باشرایط سخت ومحدودیتهای شدید که برای مهاجرین اتخاذ شده فرقی بازندانی ندارن
وقتی از خدمات دولتی حقوقی اجتماعی وانسانی محرم هستن از مردن بدتراست ودرواقع زندانیان واقعی هستند
وعجیبه که دراین دوکشور یک ادم عاقل وفرهیخته دردفاع ازاوضاع مهاجرین پیدا نمیشود که به بقیه القاکند این رسم انصاف وجوانمردی نیست
وبااین روش های ضدمهاجری کسی به بزرگی ومقام نخواهدرسید


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است