ناروی دیپلومات طالبان را پذیرفت
 
تاریخ انتشار:   ۱۲:۴۸    ۱۴۰۴/۱/۲ کد خبر: 176969 منبع: پرینت

با وجود بسته بودن سفارت افغانستان در اسلو، وزارت خارجه ناروی تایید کرد که نجیب‌الله شیرخان، دیپلومات طالبان را به عنوان سکرتر اول این سفارت پذیرفته است. وزارت خارجه ناروی برای نجیب‌الله شیرخان کارت اقامت دیپلوماتیک یک ساله صادر کرده است.
براساس نامه وزارت خارجه ناروی که نسخه آن در اختیار اینترنشنال قرار گرفت، این وزارت گفته است که ماموریت نجیب‌الله شیرخان را به عنوان سکرتر اول سفارت افغانستان در ناروی به درخواست سفارت افغانستان در ۳۱ جنوری ۲۰۲۵ پذیرفته است.

وزارت خارجه ناروی از این نماینده طالبان خواسته است که برای تمدید کارت اقامت خود حداقل یک ماه قبل از انقضا اقدام کند.
وزارت خارجه ناروی در سوم فبروری از سفارت افغانستان خواسته است که پس از پایان کار نجیب‌الله شیرخان، کارت اقامت دیپلوماتیک او را به این وزارت برگرداند.
سفارت افغانستان در ناروی در ماه سنبله سال ۱۴۰۳ بسته شد. پیش از آن سفارت افغانستان توسط دیپلومات‌های وفادار به حکومت پیشین افغانستان اداره می‌شد.

یوسف غفورزی، سفیر پیشین افغانستان در اسلو در ماه سنبله خبر داد که پس از چهار و نیم سال خدمت در ناروی، ماموریت او به پایان رسیده است.
به دنبال بسته شدن سفارت افغانستان در اسلو، منبع معتبر از میان دیپلومات‌های پیشین سفارت افغانستان در ناروی به افغانستان اینترنشنال گفته بود که کشور میزبان مراقبت از ساختمان سفارت را به یکی از افراد مورد قبول طالبان واگذار کرده است.

وزیر خارجه ناروی در ۱۵ قوس ۱۴۰۳ اعلام کرده بود به‌دلیل رفتار طالبان با زنان، نماینده این گروه را به عنوان سفیر افغانستان در اسلو نخواهد پذیرفت. اسپین بارت ایده وزیر خارجه ناروی گفته بود روابط کشورش با طالبان کاهش می‌یابد و خواست طالبان برای به دست گرفتن سفارت افغانستان در اسلو پذیرفته نخواهد شد.
وزیر امور خارجه ناروی اعلام کرده بود: «ما به طالبان به‌صراحت گفته‌ایم که اگر قصد آن‌ها پذیرش سفیر جدید افغانستان در اسلو باشد، این امکان وجود ندارد.»

وزارت خارجه ناروی می‌گوید ماموریت نجیب‌الله شیرخان را به درخواست سفارت افغانستان در ۳۱ جنوری ۲۰۲۵ پذیرفته است. سفارت افغانستان در اسلو بسته است و وزارت خارجه ناروی در یادداشت رسمی خود مشخص نکرده که این درخواست را از سوی کدام سفارت افغانستان پذیرفته است.
براساس سلسله مراتب، پس از سفیر و کاردار، سکرتر اول مقام سوم سفارت محسوب می‌شود. اکنون دیپلومات طالبان در غیاب سفیر و کاردار، مسئولیت سفارت افغانستان در ناروی را بر عهده دارد.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
ناروی اسلو
دیپلومات طالبان
نظرات بینندگان:

>>>   ناروی طالبانی شد.

>>>   انشاالله که همه دنیا طالبانی میشه بجز جاسوسان نوکران وغلامان که تاریخ شان تمام شده انشاء الله که ملت مظلوم افغانستان از جنگ و خون و خونریزی دربدری خلاص شود

>>>   مکاتب دختران چه زمانی باز میشود

>>>   مکاتب تا امری ثانی باز میشه تا امری ثانی اگر طاقت بیاری یا زنده بودین

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت خود را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است