تولیت قدس رضوی در جمع مهاجران در حسینیه هراتیها
 
تاریخ انتشار:   ۱۲:۴۶    ۱۴۰۴/۵/۱ کد خبر: 177670 منبع: پرینت

حجت الاسلام و المسلمین مروی در اجتماع چهار هزار نفری مهاجران افغانستانی مقیم مشهد، حفظ احترام و کرامت همه انسان ها و از جمله مهاجران را وظیفه ای دینی و انسانی دانست که ربطی به سیاست و قانون ندارد.
حجت الاسلام و المسلمین مروی، تولیت آستان قدس رضوی با حضور در جمع چهار هزار نفری مهاجران افغانستانی مقیم مشهد در حسینیه «هراتی‌ها» در شب شهادت امام سجاد علیه‌السلام (یکشنبه 29 سرطان) به ایراد سخن پرداخت.

حجت الاسلام و المسلمین مروی حفظ احترام و کرامت همه انسان‌ها و از جمله مهاجران افغانستانی را وظیفه‌ای دینی و انسانی دانست که ربطی به سیاست و قانون ندارد و تصریح کرد: اگر قانونی وجود دارد، بله باید اجرا شود، اما اجرای قانون نباید به معنای نادیده گرفتن احترام، شخصیت و حرمت افراد باشد.
تولیت آستان قدس رضوی برخوردهای نامناسب با مهاجرین، هرچند اندک را قابل قبول ندانست و تصریح کرد: آنچه که مورد اعتراض و انتقاد قرار می‌گیرد، بی‌احترامی در فرآیند اجرای قانون است. اگر قرار است قانونی اجرا شود، باید با رعایت کامل شأن انسانی افراد باشد و هیچ‌کس نباید در زیر چرخ‌دنده‌های قانون له شود.

وی با اظهار ناراحتی از برخی رفتارهای نامناسب با مهاجرین، اینگونه رفتارها را دور از اخلاق اسلامی، کرامت انسانی و مهمان‌نوازی ایرانی دانست.
حجت الاسلام مروی با اشاره به جنایات اسراییل در کشورهای اسلامی و جنگ تحمیلی این رژیم منحوس بر ایران اسلامی، خاطرنشان ساخت که دشمنان اسلام یعنی آمریکا و اسراییل نمی‌خواهند مسلمانان متحد شوند.

کد (8)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
حسینیه هراتیها
تولیت آستان قدس رضوی در جمع مهاجران
نظرات بینندگان:

>>>   عمل عمل عمل حرف بس است عمل

>>>   نوشدارو، پس از مرگ سهراب‌ها!
اتباع غیرمجاز
بیچاره واژگان و کلمات هم در ایران مانند مهاجران حق دفاع از حیثیت خود ندارند!
این روزها هر مهاجری که به افغانستان به اجبار بازگردانده می‌شود، صدا و سیما و رسانه‌ها آنان را اتباع غیرمجاز! می‌نامند.
یکی نیست بگوید، این حدود یک میلیون نفری که به گفته وزیر کشور، تاکنون بازگشته‌اند، همه دارای برگه سرشماری بوده‌اند و بیش از ده‌سال است که این گروه در ایران بودند و کودکان شان به مکتب و مدرسه می‌رفتند و برای همین انواع و اقسام مالیه، عوارض و باج را به دولت، وزارت کشور، اداره اتباع، شهرداری‌ها و دفاتر کفالت و... بابت حضور خود در جمهوری اسلامی ایران، پرداخته‌اند و از زمانی که سربرگ‌ها باطل شد، دفاتر کفالت برای آنان نامه خروج از مرز صادر کرده‌اند و می‌کنند! بنابراین مهاجران غیرمجاز، که و کجاست؟ اگر باشند هم شاید به یک‌دهم مهاجران بازگشت کننده نرسند.
آصف جوادی

>>>   مرد چینی در دام مهاجر ستیزان
یک شهروند چینی بی‌خبر از آن‌چه در پیش است، گرفتار حلقه‌های تیمی مهاجر ستیزان مربوط به کسایی‌زاده، غدیر و ندا شمس شده و پس از ضرب و شتم شدید و چپاول تمام دار و ندارش در خیابان رها شده است.
تحقیقات اولیه نشان می‌دهد کسایی‌زاده تبار عربی دارد و خود یک مهاجر است؛ اما درباره غدیر و ندا شمس هنوز هیچ شفاف‌سازی صورت نگرفته است .
🔍 این سه نفر دقیقاً به کجا وصل‌اند؟
🔗 پشت این شبکه چه کسانی ایستاده‌اند؟
سکوت نهادهای مسئول، پرسش‌های بیشتری را به میان آورده است.
افکار عمومی حق دارد بداند، این پرونده تنها یک اشتباه فردی است یا بخشی از یک سناریوی بزرگ‌تر مهاجر ستیزی؟

>>>   بلی درست گفتید؛ هنوز لایه های امپریالیسم در ایران سرکاراند. ملت ها در طول تاریخ باهم مشکل نداشتند این حکومت های دست نشانده اند که ملت های خود و به طرف مقابل معضله خلق می کنند. می دانید اگر بین دو ملت ایران و افغانستان اتحادی شکل بگیرد آینده منطقه چه خواهد شد؟ یک کلمه عرض کنم اگر اتحاد پایداری بین این دو کشور صورت پزیرد بنگله دیش به دست مسلمانان راستین خواهد افتاد. در هرچند ده سالی که زمامداران کشور ها که متوجه می شوند که باید با همسایگان خود جور آمد کرد، استعمار زیر کله شان می زند. همینکه احمدشان مسعود متوجه شد که باید با هزاره، پشتون ازبک ساخت ختمش را به چشم ما دیدیم. و طالب هم روزیکه متوجه شود که باید با سایر اقوام کشور امور را پیش برد؛ کلاهش زیر محرکه است. منتهی برای بقای بیشتر طالب، این مرتبه استعمار از ایران اختلاف را شروع کرد. متأسفیم.

>>>   اگرواقعن ریس تولیت استان قدس مبارک رصوی بفکر ونگران اوصاع مهاجرین افعانستانی بودباید درعمل هم اینگونه باشد که متاسفانه اصلن نیس وفقط لفاظی وشعاراست
اگرحقیقتا اینطوربود بهتربود مهاجرینی که برای تشرف وزیارت می ایند توسط پلیس دستگیرومنع زیارت نشوند ویا مجبورنباشند بادادن دوسه میلیون باج به پلیس برای زیارت انهم درمدت زمان کوتاهی زیارت انجام بدهند یا حتی مهاجرینی که قصدزیارت می ایند چه مجازوغیرمجاز چرانمیتوانند یابسیاربسختی ازترمینال مشهدخودشان رابرای زیارت برسانند وتوسط پلیس موردتمسخریادستگیرویاضمانتی برای بازگشت اززیارت ارایه دهند ایشان اگرراستگوهستند به پلیس تذکردهند چرافقط مزاحم زیارت مهاجرین افعانستانی میشوید.
بله دوستان شعاردادن وادعاکردن کاراسانیس وبهتره ایشان درعمل ثابت کنند

>>>   امثال کسایی زاده کسانی اند ازنسل شمرابن دی الجوشن وخولی وسنان حرمله

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
از نشر نظرات نفاق افکنی و توهین آمیز معذوریم
مطالب خود را برای نشر به ایمیل afghanpaper@gmail.com ارسال فرمایید.
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است