دولتمردان افغانستان از اوضاع مصر عبرت بگیرند!
دولتمردان افغانستان بدانند آمریکا کاری را می کند که به نفع منافع خودش باشد، لذا مقامات محترم باید از مصر عبرت گیرند که اگر با دیکتاتوری بر مردم فشار بیاورند، در حالی که خود غرق فسادند، مردم این بار را تحمل نخواهند کرد 
تاریخ انتشار:   ۰۲:۰۵    ۱۳۸۹/۱۱/۱۲ کد خبر: 18824 منبع: پرینت

به گزارش بخش سیاسی شبکه اطلاع رسانی افغانستان ( afghanpaper ) ، چند روزی است که اوضاع کشور عربی- آفریقایی مصر آشفته است و مردم با همراهی اردوی ملی خواهان برکناری محمد حسنی سید مبارک رئیس جمهور دیکتاتورشان می باشند.


جمال عبدالناصر، رئیس‌جمهوری فقید مصر در میان مردم این کشور محبوب بود. بعد از مرگ ناگهانی او در اثر حمله قلبی در سال 1970 مصری‌ها غرق در ماتم شدند و حدود 5میلیون نفر در تشییع جنازه او شرکت کردند. پس از وی و با به پایان حکومت انور سادات در سال 1981، معاون وی یعنی حسنی مبارک تا کنون بر اریکه قدرت تکیه زد.

طی این سی سال حسنی مبارک که اینک 82 سال سن دارد، بیشتر وقت خود را خارج از قاهره در اقامتگاهش در شرم‌الشیخ واقع در صحرای سینا گذراند و حکومت وی یک حکومت مستبد و بدون توجه به حقوق مردم بوده که همین امر سبب شده تا اکنون مردم مصر همه دست به دست هم دهند تا وی را راضی به استعفا نمایند.

مصر یک کشور دو بعدی است، هم آفریقایی و هم عربی که از قدیم ادعای رهبری کشورهای عربی را داشته است. این کشور حدود 84 میلیون نفوس دارد که بیش از 40 فیصد مردم آن زیر خط فقر زندگی می کنند. مصر علاوه بر اینکه با اسرائیل و نوار غزه هم سرحد می باشد، جز دو کشور مسلمانی است که اسرائیل را به رسمیت می شناسد و از متحدان اصلی آمریکا در منطقه بوده به گونه ای که در زمینه دریافت کمکهای نظامی از آمریکا بعد از اسرائیل در مقام دوم جهان قرار دارد.

آگاهان مسائل سیاسی معتقدند علتهای عمده ای که باعث این تظاهرات بی سابقه در مصر شده است، فساد گسترده در خاندان حکومتی، بیکاری جوانان متخصص و تحصیل کرده ، فقر مردمی و ... می باشد. متاسفانه کمکهای بین المللی و حتی درآمدهای دولتی مصر، به جای اینکه صرف نوسازی زیر ساختهای اجتماعی و اقتصادی شود، طی شصت سال گذشته صرف حفظ حکومت شده است و مابقی این درآمدها توسط نزدیکان رئیس جمهور حیف و میل گردیده است.

این تحلیلگران در پاسخ به این سوال که چرا در سی سال گذشته بر علیه حکومت مردم شورش نکردند، میگویند: طی این سالها مخالفین و معترضین همیشه سرکوب شدند ولی اکنون اردوی این کشور با مردم همصدا گردیده و به صف مخالفین دولت پیوسته است. هرچند که پولیس مصر باعث کشته شدن بیش از صد نفر از هموطنانش شده است.

چند روز پس از آغاز این تظاهرات گسترده مردمی، حسنی مبارک وعده اصلاحات داد ولی مردم هنوز شدیدا خواستار استعفاء خود وی هستند. این پافشاری مردم مصر که بعد از کودتای مردم تونس و برکناری رئیس جمهورشان اتفاق می افتد، لرزه بر اندام رهبران کشورهای عربی ای انداخته است که سالهاست بر چوکی قدرت تکیه زده اند.

رفتار کشورهای مختلف در این رابطه جالب توجه می باشد. اوباما در اقدامی غیر منتظرانه به حمایت از معترضین پرداخت و با تشکیل کمیته ویژه بررسی اوضاع مصر، خواستار عملی کردن وعده حسنی مبارک شد. از سوی دیگر فرانسه و آلمان و انگلیس نیز خواهان کاهش کشتار مردمی گردیدند. اما عربستان هرگونه شورش مردم را علیه حکومت محکوم نموده و از حسنی مبارک حمایت کرد.

سوال اینجاست که آمریکا همیشه حامی حکومت مصر بوده است به گونه ای که سالانه یک میلیارد و هشتصد میلیون دالر کمک به این کشور اختصاص می داد، ولی چرا به یکباره واشنگتن تغییر سیاست داد و از مردم مصر اعلام حمایت نمود؟ مصر بخاطر منافع اسرائیل و آمریکا با ایران و عراق رابطه اش را خراب کرد و نقش مفیدی برای امنیت اسرائیل و آمریکا در منطقه ایفا نمود، علت آن هم نیز مشخص است. هر حکومت دیکتاتوری برای حفظ بقای خود مجبور است به دیگران متوسل شود و واضح و روشن است که اگر اسرائیل نمی خواست، حسنی مبارک نمی توانست سی سال حکومت کند.

به هر حال در رابطه با این اقدام آمریکا در قبال تظاهرات مصر باید گفت که آمریکا ماههاست ضرورت تغییر رژیم را درک است. زیرا آنها فهمیدند که یکی از دلایل حملات تروریستها علیه آمریکاییها، حمایت کاخ سفید از این رژیمهای مستبد و دیکتاتور می باشد. لذا اوباما قصد دارد تا هرچه سریعتر شخصی جایگزین مبارک گردد که علاوه بر اینکه به غرب نزدیکتر باشد، از حمایت مردمی نیز برخوردار گردد.

از سوی دیگر روشن گردیده که تاریخ مصرف بعضی سران عرب برای آمریکا به پایان رسیده و باید مهره های تازه جایگزین شوند، لذا آمریکا از هم اکنون طوری برنامه ریزی می کند که با رفتن رئیس جمهور قبلی کسی جایگزین شود که بتواند منافع امروز امریکا را تامین نماید.

تمام این موضوع را مطرح نمودیم برای اینکه بپرسیم اگر آمریکا واقعا خواهان برقراری دموکراسی در منطقه است، چرا در افغانستان دم از دموکراسی می زند و با طالبان می جنگد، ولی تا کنون در مصر از یک دیکتاتور حمایت می کرده است؟ آیا این یک سیاست دوگانه نیست؟ آیا نمی توان گفت که آمریکا قصد دارد تا با حمایت از مخالفین، بهانه بیشتری برای حضور نظامی خود در منطقه به وجود آورد؟

دولتمردان افغانستان باید بدانند آمریکا کاری را می کند که به نفع منافع خودش باشد، لذا مقامات محترم باید از مصر عبرت گیرند که اگر با دیکتاتوری بر مردم فشار بیاورند، در حالی که خود غرق فسادند، مردم این بار را تحمل نخواهند کرد. به قول ضرب المثل معروف حکومت با زور دوام می آورد ولی با ظلم هرگز. چون فشار مردم به حدی است که آمریکا نیز توان مقابله با آن را ندارد و به ناچار مجبور است مهره های خود را برای رسیدن به منافعش تغییر دهد. در این میان تنها کسی که متضرر شده است آن دولتمردی است که وطنش، هم دینش و غیرتش را به بیگانگان فروخته است و مطمئنا این خیانت در ذهن ملت افغان ثبت و ضبط خواهد شد.

باشد که مقامات افغان از این تغییر اوضاع و سیاست دوگانه آمریکا درس بگیرند!


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:

>>>   آفرین به کشور ایران که آمریکایی ها را خیلی زود شناخت و سر نوشت کشورشان را به دست خود گرفت.

>>>   امریکا خود یک تروریست بوده و هر وقت که اوضاع جهان مخالف با خواست اش باشد از هرگونه متحد اش به خاطر حفظ قوانین دکتاتوری خود میپردازد. بنان برای امریکا و متحدین اش خطر بسیار بزرگ پیش روی است که آنها بصورت واضیح از زبان مردم مصر و تونیس شنیدند که عبارت از خلافت اسلامی است که واقعا درمان گر درد های 70 ساله مردم مسلمان میباشد که از ذهن های همه فراموش گشته. مردم مصر و تونیس در تظاهرات های شان یاد از خلافت کرده و خواهان از بین رفتن هر گونه حکومت های ظلم و بیداد گری گشتند. به این خاطر امریکا و متحدین اش به حمایت مردم برخواسته تا باشد که یک برده دیگر شان را جای نشین نمایند که به همه ما و شما معلوم است در تغیر صورت تغیر در حکومت نخواهد آمد.

>>>   هیچ نوع نصیحت بالای دولت مردان افغانستان تاثیر ندارد

>>>   بجا گفتی اما کجاست گوش شنوا در ملکی که همه مسؤلین کر اند ...

>>>   ازخداوند منان می خواهم تا گوش شنوا وچشم بینا برای دولتمردان افغانستان نصیب فرمابند تا درس خوبی از سرنوشت موجود در مصر درس عبرت گرفته باشند . بااحترام ع-ب از کابل

>>>   به اميد سرنگوني همه ديكتاتورها از مصر تا عربستان ..

>>>   به نظر من به دولتمردان ما اين گپ بيهوده است چراكه زير دست بادار هستند و نميخواهند چوكي خود از دست دهند.

>>>   تونویسنده هرکسی که هستی ازاین تحلیل تان بسیارخوشم آمد.آفرین ولا
محمودازبدخشان

>>>   نویسنده محترم !
ضمن عرض سلام خدمت تان بجواب نوشته تان باید نوشت که مردم مصر باید از دولتمردان افغانستان عبرت بگیرند بخاطریکه دولت مصر مانند دولت افغانستان آلوده به فساد نیست اگر به واقعیت نگاه کنید مشاهده خواهد کرد که در دولت مصر اصلاً فساد وجود ندارد مردم مصر را کبر گرفته و میخواهند سرنوشت خود را مانند سرنوشت مردم افغانستان و عراق مبدل سازند که یک اشتباه بسیار بزرگ میکنند اگر درافغانستان یک دولت دیکتاتور وجود میداشت ما مردم افغانستان هیچگاه آبله دست بیگانگان نمیشدیم و کشور های همسایه جرات نمیکرد که مالهای تجارتی ما را مسدود میساخت .
این حرف بنده حقیر را بیاد داشته باشید اگر دولت مصر توسط مظاهره کننده گان سقوط کند فاجعه که مردم مصر انتظارش را ندارند منتظر باشند .
سمیع از قلعه زمانخان

>>>   با عرض سلام! اوضاع افغانستان و مصر کاملأ فرق می کند چرا که در مصر مردم تنها با حکومت پرابلم دارند اما در افغانستان مردم با حکومت و دشمن سر سخت حکومت یعنی طالب پرابلم
دارند. اگر مردم در مقابل دولت شورش کند طالب از موقع استفاده کرده و امکان دارد دوباره قدرت را بدست گیرد و این را هم مردم نمیخواهد چرا خاطره خوش ندارند. فلهذا ما مردم افغانستان

>>>   طی چندین هفته اخیر مناطق تقسیم شده بین مسلمانان (به اصطلاح عام کشورهای اسلامی) وضعیت نا هنجاری داشته اند و مسلمانان این را درک کرده اند که این حاکمان منافق به درد هیچ چیزی نمیخورند.
به این حالت من خوشبین هستم و امیدوارم که تمام مسلمانها یکدست شده و مرز های که منافقان بین شان به نام عرب و ترک و تاجک و افغان ایجاد کرده اندرا ازبین ببرند و همه زیر چتر خلافت اسلامی زندگی کنند تا به کافران بفهمانند که ما هم نظام داریم که حل کننده مشکلاتمان است و الله ج این قانون را به ما ارسال نموده اند نه نماینده گان مجالس امروزی.
لیث / حزب التحریر

>>>   خوانندهً محترم اوضاع مصر، تونس ، یمن ، اردن وغیرغ بالای جناب حامد کرزی هیچ تاثیری ندارد ، جناب ایشان یک تیم 400 نفری دارد ودراین 9 سال هیچ علاقه نگرفت که تیم وگروپ ایشان افزایش پیداکند ،...
اصیل خان صادقی

>>>   علی
وقایع مصر و تونس و دیگر کشورهای اسلامی و عربی به شدت آمریکا و متحدان غربی را دچار نگرانی و سردرگمی کرده است . مردم افغانستان باید در آستانة انقلاب اسلامی آن کشور که هزاران نفر خون پاکشان در سالهای 57 و 58 سبب سقوط دولت های کمونیستی و سپس در دهه 60 باعث خروج خفت بار ابرقدرت شوروی از آن کشور مسلمان گردید ، باید به خویشتن اسلامی خویش بازگشته و اجازه ندهند آمریکای جنایتکار و دیگر کشورهای غربی در آن کشور لانه کنند . کشور افغانستان که روزی جلودار مبارزات اسلامی بوده است ، امروز نباید از مردم کشورهای اسلامی مصر و تونس که بیدار شده اند و علیه آمریکا و غرب و حکام دست نشانده اش مبارزه می کنند ؛ عقب بماند و با عقبگرد از گذشته اسلامی خود ؛ ذلت سلطه استکبار غرب و آمریکا را بپذیرند .

>>>   سلام .
انسان های ازاده در تمام دنیا بیدار شده و دیگر جای برای حکومت های مستبید نمانده .
انشا الله بزودی در دیگر کشور های شیخ نشین و دیکتاتور عربی مردم قیام می کند . این نشانه های زمینه سازی فرج مهدی (عج) موعود است تابیاید دنیا را پر از عدل داد کنند.
خداداد از ایران

>>>   یهودیان میخواهند تا تماماً آثار اسلامی را که درمصرموجود است نابود کنند به همین خاطر دربین مردم دغدغه ایجاد نموده تا بعضی از مردم نادان مصر فریب یهودیان را خورده تا کشور با ثبات خود را برای همیشه بی ثبات سازند و تماما آثار قدیمی اسلامی را به خطر نابودی قرار دهند یهودیان میخواهند آنچه درقرآن عظیم الشان نازل گردیده و به ثبوت در مصر موجود است ان را از بین ببرند مانند جسد فرعون ملعون و دیگر اثار باارزش دیگر برای مردم مصر ، برای کشور مصر متاسفم که فردا مانند کشور خودمان و کشور عراق به ویرانه مبدل میگردد و روزانه دهها نفر به اثر اختلافهای فرقه ئی ، مذهبی و قدرت طلبی از بین میروند افسوس صد افسوس به حال شان .
م . ن از پل پادشاه

>>>   واعقعا تحليل جالب است مردم مصر فهميدند كه بايد حسني مبارك ظالم و فاسد را بر دارند مشكل مصر دولت فاسد شان است. مشكل افغانيستان هم از ناحيه دولت مردان بي كفايت شان است كه نمي توانند مملكت را خوب اداره كنند . الملك يبقي مع ا لكفر و لا يبقي مع الظلم (اكبري محمد ابراهيم )

>>>   به امید نابودی نظام های ظالم و مستبد در سرتاسر جهان
مهاجر تاجک از خراسان ایران

>>>   همانطور که امریکا وانگلیس برای اشغال افغانستان طالبان و امیرالمونین ساخت وآخر.....

>>>   یاد تان باشد که طالبان ماو شما هم سر درآخور بوش و تونی بلر داشت وحالا بیچاره ها را بادارای شان میکشه

>>>   توني بلر نخست وزير سابق انگليس گفت و گو با "اسکای نیوز" تلويحا علت تناقض رسانه‌هاي غربي در پرداختن به انقلاب‌هاي مردمي تونس و مصر را در مصالح كشورهاي غربي خوانده و افزوده است: رسانه‌هاي غربي در قبال انقلاب‌هاي مردم مصر و تونس سخني از حقوق بشر، آزادي و دموكراسي به ميان نمي‌‌آورد.
توني بلر در دراین گفت‌وگو ‌گفته است: آنچه وقوع آن حتمي و غير قابل اجتناب است، ‌وقوع تغيير در مصر است ولي سئوال اصلي اين است كه اين چگونه تغييري خواهد بود و چگونه مي‌توانيم آن را اداره كنيم. اجازه دهيد با شما واضح صحبت كنم و در حالي كه هم اكنون دارم از بيت‌المقدس با شما سخن مي‌گويم، خطر اصلي اين تغيير در پيامدهاي آن بر اسرائيل، فلسطين و ساير منطقه است.

>>>   آقای خداد از تهران به یقین کامل افغانی میباشید یک جمله را بشما متذکر شوم که من از کشورهای کوچک و بزرگ و شیخ نشین های حاشیه خلیج چندان دل خوشی ندارم. دعاء کنید که بگفته شما (مهدی موعود) قبل از آنکه علیه کشور های شیخ نشین ودیکتاتور های عرب اقدام کند قیام واقعی را علیه رزیم دیکتاتور و استبدادی ونژاد برست و تک مذهبی پیروان خود،در ایران نژاد پرست آنجام دهد تا از لتو کوب،دشنام و ناسزا و صدها اهانت دیگر نجات یابید.

>>>   ای کاش که مردم ما هم کمر حمت را ببندد که در مقابل حکومت فاسد برخیزد و دولت را سرنگون بسازد
مصطفی از کابل

>>>   دیکتاتورها همیشه و همه جا خود را صاحب کشور و قیم مردم می دانند و لیکن دیکتاتورها با آزادی و رای آزاد مردم دشمنی دارند. به همین دلیل هرگز به حرف و عقاید مردم گوش نداده و اهمیت نمیدهند و عاقبت از مردم جدا و یا مردم را مستبدانه به خودی و غیر خودی تقسیم و تبدیل می کنند. البته اگر یک دیکتاتور به آزادی و حق حاکمیت مردم اعتقاد داشته باشد، هرگز به دیکتاتوری روی نمی آورد. حسنی مبارک خواه بخواهد و یا نخواهد قیام مردم مصر آنرا به زیر کشیده و به کنار خواهد گذاشت وگرنه دیکتاتور به آزادی و حقوق مردم اعتقاد نداشته و با میل و خواست خود کنار نمی رود. هر حرکت و جنبش آزادیخواهانه از مردم هر کشوری که باشد، با وجود موانع و سد فراوان بازهم مردم را یک پله و یا به جهشی بزرگ بسمت آزادی و دموکراسی و آنرا به صلح و ثبات نزدیکتر می کند. به همین دلیل حرکت آزادیخواهانه بهتر از خیالبافی و در تئوریها و ایده ها ماندن است. در این قیام مگر راه دیگری هم برای آقای حسنی مبارک مانده است؟ کدام دیکتاتور با میل خود و یا خودبخود سلطنت را ترک میکند؟ قیام ملی مصر و سیل خروشان مردم آقای مبارک را مجبور به ترک حکومت می کند. بلی. این است آخر عاقبت دیکتاتورها. پیروز باد مردم تونس و مصر ....

>>>   امریکا کور خوانده است زیرا به یک نکته آگاه باشند که با توسل به زور نمیتوان بالای مردم حکومت کرد اینها آب را گل آلود نموده و ماهی میگرند دم از تروریزیم میزنند ولی خودشان تروریست است به هزران منابع زیر زمینی مارا یه یغما می برند طالبان یا مزدوران پاکستان را رشد میدهند به فکر اینکه ملت آگاه نیست طالبان که از یک قشر محدود جامعه ظهور نموده و از یک قوم پشتیبانی منماید ایا میتوان در یک کشوریک متشکل از اقوام مختلفه است به استبداد حکومت نمود در حالیکه حکومت حکومت مردمی و متشکل از ملیت های مختلفه باشد و هدف مشخص و راهکرد مشخص داشته باشد .

>>>   زنده باد ازادی دموکراسی

>>>   این مطلب را در جایی دیدم . رهبران الهی این چنین رهبر ی می کنند. ای کاش که ما هم در افغانستان یک رهبر الهی واقعی مثل خمینی داشتیم. انگار این سخنان همین دیروز گفته شده است.
دعوت امام خمینی(س) از ملت مصر براى قیام علیه دیکتاتوری حسنی مبارک

ملت مصر باید این مطلب را بداند که اگر قیام کند برخلاف این توطئه‏ها، همان طورى که ایران قیام کرد، آنجا هم خواهد پیروز شد.
ملت مصر از حکومت نظامى نترسد و به او اعتنا نکند و همان‏طور که ایران حکومت نظامى را شکست و به خیابانها ریخت، آنها هم بشکنند و به خیابانها بریزند و این تفاله‏هاى آمریکا را بیرون بریزند.
ملت مصر ننشینند تا این قدرت از بین رفته دوباره دست و پاى خودش را جمع کند و نفوذ خودش را بر ملت تحمیل کند. امروز روزى است که ملت مصر باید قیام کند. امروز روز ضعف دولت است و قدرت ملت. باید قدرت را نشان دهد و اعتناى به این حکومت نظامىِ برخلاف همه موازین نکند و بشکند این حکومت نظامى را و به خیابانها بریزد و این دولتى [را] که مى‏خواهد با سرنیزه با اسلام مخالفت کند و به صراحت مى‏گوید که هرکس که به اسلام وفادار باشد او را سرکوب مى‏کنیم، [از بین ببرد.]
این تکلیفى است براى ملت مصر، براى علمایى که وابسته به حکومت نیستند. این تکلیفى است براى علما. علماى مصر به پا خیزند و براى خاطر خدا، از اسلام دفاع کنند. چه عذرى است براى علماى مصر که اعلام ضدیت با اسلام را- این حکومت قبل از آمدنش به سرکار اعلام کرده است که هرچه با اسلام ربط داشته باشد ما او را سرکوب مى‏کنیم- چه عذرى است براى علماى اسلام در مصر که نشسته‏اند و گوش مى‏کنند تا اینکه اینها دوباره غلبه کنند؟! امروز شما پیروزید.
ملت مصر امروز قدرت دستش است ..
ارتش معلوم نیست که با دولت باشد، مگر آنهایى که جیره خوار آمریکا هستند. ارتش مصر توجه کند به اینکه اگر بخواهد پشتیبانى کند از این حکومتى که اعلام کرده است که من تابع آمریکا هستم و اسرائیل و من هرکس دم از اسلام بزند او را خفه مى‏کنم، این ننگ را به خودش، ارتش مصر راه ندهد و مهلت ندهد تا بعد از این، باز اسرائیل بیاید و به شما حکومت کند، و اسرائیل و آمریکا مقدرات شما را در دست بگیرند.
همه ملت هاى اسلام باید قیام کنند و راه حق را به پیش بگیرند. همه دولت ها باید برگردند و خاضع بشوند در مقابل ملت. فاروق

>>>   اقغانستان از چه می ترسد تا به گلو در فساد غرق است در جدول رده بندی فاسدترین کشور های جهان حایز مقام اول گردیده است تبریک باشد به هم کسانی که در فساد دست دارند .خصوصاًدر وزارت خانه های حکومت این امر به صراحت ووضاحت دیده می شود.
غیاثی کاپیسا

>>>   غربی‌ها نتوانستند تناقض حمایت از دموکراسی و داشتن دوستان دیکتاتور خون‌آشام را حل کنند.حکومت تونس در 50 سال گذشته شدیدترین اسلام‌زدایی را دنبال کرده است، مردم تونس برای مسجد رفتن نیاز به ارائه کارت داشتند و رفتن آنها به نمازجمعه و گفتن اذان ممنوع بود اما در عین حال حاکمان این کشورها مورد تایید غربی‌ها بودند. تحولات اخیر منطقه بسیار مبارک است هر چند این امر به معنای رسیدن آسان به آزادی توسط مردم این کشورها نیست و قطعا آمریکا بسیار تلاش می‌کند تا سوار این موج شده تا اجازه ندهد مردم به فرهنگ اسلام و حکومتی که دوست دارند، برسند. نسبت به جامعه مصر امیدواری بیشتری وجود دارد چراکه مسلمانان این کشور زمینه تحرک بیشتری دارند که می‌توانند با همت خود نظام مورد علاقه‌شان را بر سر کار آورند هر چند در مصر خطر نیز به مراتب سنگین‌تر است چراکه نظام صهیونیستی و آمریکا حاضر به کشتن روزانه صد هزار نفر از مردم مصر هستند تا این کشور به دست نظام مردمی و اسلامی نیفتد. این تناقض گویی ها و این سیاست یک بام و دو هوا شامل تمامی دیکتاتور های مورد حمایت غرب بوده از پینوشه در شیلی تا مارکوس و تا پهلوی در کشور همسایه ی ما ایران. در انتخابات مصر که به پیروزی اخوان المسلمین انجامید هم امریکا با حمایت از خون آشام خود، حزب پیروز در انتخابات را روانه ی زندان کرد تا به عمر دولت فاسد طرفدار خود چند روزی اضافه کند. البته در کشور ما همواره مزودرانی هستند که با پرستیدن دمکراسی غرب برای خود آب ونانی جور کرده اند و در روزنامه هایشان که با کمک های 65 هزار دالری در ماه می چرخد سعی می کنند از دمکراسی غربی خدایی بتراشند و سامری افغان ها باشند.
میر احمد

>>>   با عرض سلام و با عرض معذرت، بعضی ها بلانسبت مردم را ... حساب می کنند، اگر سیر شود انقلاب نمی کنند و یا اگر گرسنه شوند انقلاب می کنند. ! مردم آزادی می خواهد. این ملت خفقان و استبداد نمی خواهند. مردم می خواهند صاحب و ناظر سرنوشت خود شوند و ضامن آن هم دموکراسی است. این چه ربطی به سیر یا گرسنه نگهداشتن و یا سرمایه و آمریکا و غیره و ذالک دارد؟ طبیعی است ملتی که در اسارت دیکتاتور باشد، یقیناً نمی تواند اقتصاد متکی به خود داشته و شکم خود را نیز سیر کند ! ...لذا حالا مردم این دیکتاتور را نمی خواهد و باید برود . به همین سادگی

>>>   آقای میر احمد: با سلام ، حالا دموکراسی غربی و یا شرقی دیگر چه جور معجونی است؟ یا جنابعالی معنی دموکراسی را نمی دانی و یا در تحریف و تبلیغات متحجران محبوس شده ایی . دوست عزیز مردم مصر و تونس نیز مانند دیگر کشورهای آزاد جهان، آزادی و حق تعیین سرنوشت سیاسی خود را می خواهند، نه کمتر و نه بیشتر. و طبیعی است مردمی که از اسارت دیکتاتوری دینی آزاد و رها نشده باشد، هرگز اقتصادی پویا و تاًمین کنندهً نیازها و منافع ملی را نداشته و توان سیر کردن شکم خود را نخواهد داشت. مردم افغانستان نیز حاکمیت اسلام را و هم حاکمیت ایدولوژی چپ و شاهان دیکتاتور را تجربه کرده و به حد کافی آگاهی دارد و به این نتیجه رسیده است که نه این و نه آن در 1400 سال گذشته مردم ما را به سعادت و آرامش نرسانده و حتی 1400 سال دیگر نیز آنرا تجربه کند، آش همین آش هست و کاسه همان کاسه. اروپای آزاد و دموکراتیک نمی خواهد در قرن 21 دست آوردهای گرانبهای پیشرفت و مدنیت خود را که به بهای خون میلیونها انسان آزادیخواه بدست آمده است تسلیم تحجر داده ....این شما و تعبیر و تفسیر های دینی شماست که به انسان ارزش قائل نیست و از ترور و انتحاری و سر بریدن و شکنجه و اعدام و سنگسار نیز ترس و ابایی ندارد. یعنی آیا هنوز هم کافی نیست؟..

>>>   یقیناً کشورهای آزاد اروپایی با تکیه بر آمار و انتخابات و بخصوص حضور مردم در صحنهً کشورهای متحول استناد و تکیه دارند تا توهمات. اگر عنصر اجتماعی تعیین کننده داخل بتواند دیکتاتور را به زیر کشیده و شرایط را به نفع خود عوض کند، مسلماً اروپا و حتی تمامی کشورهای جهان با توجه به شرایط جدید داخل تنظیم رابطه خواهند کرد. بنابراین تعیین کننده عنصر اجتماعی و خواستهای آن است که اروپا را به دنبال خود می کشاند و نه اینکه اروپا برای مردم داخل تصمیم بگیرد. این دیدگاه که همه روابط صرفاً بر مبنای منافع اروپا و یا خارج تنظیم و تصمیم گرفته می شود، کاملاً مغلطه و توجیه اعمال ضد دموکراتیک چپ و راست ارتجاعی حاکم و بی اهمیت دادن عنصر اجتماعی و تعیین کنندهً داخل است. از این جهت تصمیم گیرندهً اصلی عنصر اجتماعی داخل و خواستهای دموکراتیک آن است. و البته در حاکمیت مردم ( دموکراسی) تنظیم رابطه سیاسی و اجتماعی و اقتصادی داخل و خارج با رعایت حقوق بشر جهان منافع ملی را مد نظر و محور قرار داده و تعادل ایجاد می کند که در دیکتاتوری شخصی و حزبی همچون امکانی نیست. زیرا دیکتاتورها فقط بر مبنای حاکمیت شخصی و منافع خود... و سلطه و تحمیل خود بر مردم داخل، با خارج تنظیم رابطه کرده و منافع ملی را خواه و ناخواه قربانی سلطه خود می کنند.

>>>   آقای میر احمد، اولا بازجویی از متعصبین دینی تروریست و کنترل انتحاریهای آدمکش و از هم پاشیدن منبع و مراکز آنان دلیل بر اسلام زدایی نیست و بلکه درست حفظ امنیت کشور است. تازه مگر آیا کشورهایی که اسلام زدایی نکردند در 30 سال گذشته به نان آب رسیدند؟ و یا شق القمر کرده اند؟ بر عکس همشان غرق دیکتاتوری می باشند و بایستی دیکتاتورها سرنگون شوند.

>>>   دوستان عزیز اگردولت مردان افغانستان شرم وننگ داشته باشندنه ازمصربلکه ازرئس جمهورآلمان عبرت میگرفتند.
زمانیکه رئس جمهورآلمان واردافغانستان شدسربازان آلمانی مقیم افغانستان رضایت ازیش نشان ندادند.وبعدازبرگشت به کشورش ازموقفش استعفاداد وخطاب به افغانستان کردوگفت نمیخواهم که کرزی ثانی باشم.
تخار:

>>>   زنده باد ازادی دموکراسی

>>>   به این صورت عبرت نمی گیرند فقط به صورتی عبرت می گیرند که بسیار به شکل واضح به مصیبت گرفتار شوند .

>>>   تا وضع سوادمون همین باشه شما ها با قضاوتاتون سر بچه هاتونم سر دار میبرید
مجتبی مهاجر

>>>   تا حال شكم دولتمردان افغانستان از قاذورات دنياى سير نشده !! بناء اونها تا حال نه تنها بحال ملت مظلوم افغانستان نه انديشيدن بلكه هنوز هم متوجه خود نيستند . با اين فريب كه اون مفكرين يهودى ونصرانى(امريكاوغرب) كه اين بى خردان را داده است كه اين همه نتيجه فاصله كرفتنشان از قرآن وسنة نبوى مطهره ميباشد . درنتيجه خسرالدنيا واللآخرة ميشوند در دنيا برايشان شرمندكى در برابر ملت و وطن ودر آخرت أسفل السافلين نصيب شان ميباشد . حسنىى مبارك تا حال 30 سال ميشود كه رئيس جمهور كشورمصر بود ؛بآنكه بيشتر مردم عليه آن تظاهرات نمودند ولى حرصش اجازه نميدهد كه از قدرت كنار برود . وحرص دولتمردان افغاستان كمتر از بى شرمى آغاى مبارك نيست ! بيدار شويد اى فريب خورده كان امريكا اين يك درس است بخاطرى تنبيه شدن شما بى عقلها و وطن فروشان .

>>>   دوستان سلام. من با آقای میر احمد موافقم . سالها پیش متفکری که تقریبا هیچ کس در علم و صداقت او شک نداشته و همه تا کنون او را علامه می خوانده و می خوانند گفته است:
ای غنچه خوابیده ، چو نرگس نگران خیز !
کاشانه ما رفت به تاراج ، غمان خیز !
از ناله مرغ سحر از بانگ اذان خیز !
از گرمی هنگامه آتش نَفَسان خیز !
از خواب گران ، خواب گران ، خواب گران خیز !
از خواب گران خیز !
فریاد ز افرنگ و دلاویزی افرنگ
فریاد ز شیرینی و پرویزی افرنگ
عالَم همه ویرانه ز چنگیزی افرنگ
معمار حرم ! باز به تعمیر جهان خیز !
از خواب گران ، خواب گران ، خواب گران خیز !
از خواب گران خیز !
جالب است که این متفکر اسلامی در غرب تحصیل کرد ه و آنجا را به تر از من و شما با گوشت و پوست و خونش درک کرده است. جهان بینی غربی اصالت سود است و کارنامه ی غربی ها نیز تا کنون کدام چیز دیگر ی را نشان نداده است. اگر به تاریخ همین صد ساله ی اخیر نگاه کنیم در منطقه ای که ما در آن زندگی می کنیم کدام کشور غربی آمده که خون ما را در شیشه نکرده است. و در کجای این کره ی خاکی منطقه ای وجود دارد که آنان بگذارند که مردم خود در آن تصمیم بگیرند. تاریخ صد ساله ی اخیر ما پر بوده است از استعمار استثمار و و دست نشاندگان غرب. تا کنون به این فکر کرده اید که چرا کشور های عربی که در بر خی موارد دیکتاتوری های قرون وسطایی دارند نه تنها مورد بی مهری غربی ها نبوده بلکه دوستان جانی آنان هستند و به راستی چرا به محض این که مردم یکی از این کشور ها به فکر احقاق حقوق اولیه ی خود می افتند اول رئیس جمهور آمریکا و سران ناتو تب می کنند و دست پاچه می شوند ؟ پاسخ خیلی ساده است؛ اصالت سود؛ چه با دمکراسی به دست بیاید و چه با دیکتاتوری. به نظر من تاکتیک جدید غرب ، استحمار توده هاست و شعار دمکراسی ، آزادی ، حقوق بشر و... ابزار آن .
فاروق

>>>   قابل توجه دوستان خوش خیال:
نخست وزیر رژیم صهیونیستی هشدار داده است که« گروه‌های اسلامی تا حالا با ابزار دموکراتیک در ایران، لبنان و غزه به قدرت رسیده‌اند.»
یعنی این آقایان هم خر را می خواهند و هم خرما را. آن دمکراسی ای مورد تأیید آنهاست که مخالفین آنها در آن رأی نیاورند. اخوان المسلمین هم به همین خاطر به زندان افتادند که علی رغم مخالفت با اسراییل و امریکا در مصر رای اکثریت را به دست آورده بودند. در الجزایر هم وضع به همین گونه بود. اگر در کره ی مریخ هم انتخاباتی بر گزار شود که مخالفان امریکا و امپریالیسم در آن رای بیاورند این انتخابات مخالف جامعه ی جهانی ، حقوق بشر ، دمکراسی و... خواهد بود.و روزنامه ها و نویسندگان 65000 دالری هم باید بتوانند همین چیز هارا برای مردم توجیه کنند.
میر احمد

>>>   بنام خداونددادگر وتوانا
براردان مسلمان وایمان به خدا اگاه باشند که این حرکت مردم مسلمان مصر ناشی از جوش درونی ایمان انها درمقابل کفرودهریت ویهودستیزان هست که درمقابل یهودیزم یک حرکت جهانی هست مخصوصا مسلمانها
واین جرکت برای نان وکار نیست طوریکه رسانه ازانا تبلیغات ناروا مینمایند ظلم صهیونیزم باتبانی مبارک منفور هزاران هزارن زن مسلمان دختر مسلمان رااولا بی عفت نمودندبعدا انهارا به شهادت رساند واین حرکت به دفاع از خونشهیدان فلسطین هست که هزران فلسطینی بنابر دفاع از خاک ایما وناموس ایشان بناحق ریخته میشوند این حرکت ها درمصر سودان الجزایر زنگ خطر جدی برای اسراییل هست اگر همین حرکت را صهیونیزم وامپریالیزم امریکا امروز سرکوب نه کند ما شما شاهد محو اسراییل از کره ارض خواهیم بود وامروز صهیونیزرم به شمول امپریالیزم امریکا با تغیر جهره اوردن جهره جدید خود (برادعی) که اجینت مغلومالحال امریکا وصهیونیزم هست میخواهد این حرکت را خاموش نمایند مگر من به خدای قدیر یقین وباور کامل دارم که کشورهای اسلامی انشالله از یوغ استعمار اسراییل وامپریالیزم امریکا خلاص میشوند وانشالله که قدرت را مسلمانهای واقعی بدست خواهند گرفت
نیست نصرت مگر هست از جانب الله
به الله مهربان یقین کامل دارم که خون شهیدان ماراکه توسط اجینتان یهود به مانند مبارک درفلسطین الجزایر سودان افغانستان وسایر بلاد های اسلامی ریخت میشوند به هدر نه خواهد رفت
زنده باد اسلام
ازکابل

>>>   به امید خدا بزودی حکومت اسلامی در مصر برقرار و مبارک و آمریکا و اسرائیل طعم نابودی را خواهند چشید . وعده خدا نزدیک است .
محمد از کرمانشاه


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است