کشور افغانستان با خطر مواجه است. باید به فکر آینده بود و عجله برخی ها، تمامی نقشه ها را در این زمینه بر هم می زند | ||||
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ ۱۳۸۹/۱۲/۲۱ | کد خبر: 19992 | منبع: | پرینت |
به گزارش شبکه اطلاع رسانی افغانستان (afghanpaper)، رابرت گیتس، وزیر دفاع امریکا به متحدان اروپاییاش هشدار داد که عجله و شتاب برای خروج نیروهای نظامی این کشورها از افغانستان میتواند آینده افغانستان را با تهدید مواجه کرده و زمینه بازگشت مجدد طالبان را به قدرت مساعد سازد.
رابرت گیتس گفت بگذارید به صورت واضح بگویم که در مورد خروجمان بیشتر از این که چگونه این ماموریت را به پایان برسانیم، حرف زده میشود.
وزرای دفاع حدود پنجاه کشور که در افغانستان نیروی نظامی دارند، بر سر طرح خروج نیروهایشان از افغانستان موافقت دارند و قرار است آغاز روند انتقال مسئولیتهای امنیتی از این نیروها به اردوی ملی افغانستان از اوایل بهار سال آینده آغاز شود.
ایالات متحده آمریکا که حدود یکصد هزار سرباز در افغانستان دارد، خروج نیروهای خود را از کشور در تابستان سال آینده آغاز میکند. با این حال، وزیر دفاع امریکا نگران است که برخی کشورهای اروپایی در مورد خروج سربازانشان از افغانستان بیش از حد عجله دارند.
وی که در جلسه وزرای دفاع ناتو در مقر این سازمان در بروکسل صحبت میکرد، گفت بگذارید روشنتر بگویم که عدم هماهنگی برخی از کشورها در مورد کاهش نیروهایشان، به نفع افغانستان نیست!
به گفته رابرت گیتس، وزیر دفاع آمریکا و بر اساس اطلاعات روزنامه هشت صبح، کاهش نیروها باید منطبق با شرایط امنیتی باشد نه این که این تصمیم بر مبنای تقسیمبندیهای عددی و نگرانیهای سیاسی گرفته شود.
رابرت گیتس اظهار داشت که باید به فکر آینده افغانستان بود و عجله برخی ها، تمامی نقشه های ما را در این زمینه بر هم می زند.
با این حال، اندرس فوگ راسموسن، سرمنشی ناتو گفت که کشورهایی که در افغانستان نیروهای نظامی دارند، توافق نظر دارند که تصمیمگیری در مورد کاهش شمار سربازانشان، ارتباط مستقیمی به اهمیت کلی ماموریتشان در افغانستان دارد و همچنان برخی از نیروها بعد از تحویلدهی مسئولیتهایشان به افغانها، در دیگر عرصهها از جمله در آموزش سربازان اردو و پولیس ملی افغانستان مشغول به کار خواهند شد.
او گفت من از متحدان و شرکایمان خواستهام تا شکیبایی داشته باشند تا این که ما شاهد پیشرفت پایدار و برگشتناپذیر در افغانستان باشیم.
جای تعجب است که چرا به یک باره، وزیر دفاع آمریکا به یاد آینده افغانستان افتاده است؟ اکنون این سوال پیش می آید که اگر آمریکا به فکر افغانستان و مردم آن می بود، ده سال پس از آمدنشان باز هم افغانستان دچار مشکلات عدیده کنونی را نمی داشت.
حال چطور شده است که اینگونه سخنان از زبان وزیر دفاع آمریکا بیرون می آید، در آینده به طور حتم معلوم خواهد شد...
>>> گریز گریز است
هر کس اول جان خوده کشید نوش جانش
ای کاش در اوضاع واحوال تغیر مثبت می امد - بر عکس خرابی کردن و حالا فرار را بر قرار ترجع میدهند.
ولی باز هم ار روس ها کرده زیاد مقاومت نمودند..
>>> سلام به خواننده گان و كاركنان محترم :
موجبات تشويش مقامات محترم امريكايي را در سطح ملي و بين امللي نميتوان به ساده گي تحليل كرد چونكه مداخلات نظامي اين ابر قدرت به 72 كشور جهان و حيله گري هاي سياسي ان كل جهان را فراگرفته مگر چند نكته را منحيث برادر كوچك تان ميشماريم .
عوامل داخلي :
موقعيت جغرافيايي افغانستان از يكطرف محاط به خشكه و از جانب ديگر بين شش قدرت بزرگ هستوي ، سلحشوري مردم افغانستان از نظر تاريخي كه تنها در عصر كنوني سه بار انگليس و يك بار ابر قدرت روس را اخراج كرده ، رقابت 50 كشور خارجي به استقرار حاكميت خود در افغانستان، عدم نفوذ اجتماعي – سياسي وطنفروشان ، بيوفايي انگليسها كه در نخستين روز هاي جنگ طالبان گيرمانده را از غار هاي تورابورا فرار داد ، اختلاف انگليس و امريكا برسر تقسيم يورانيوم هلمند و عوايد ترياك انولا ، همكاري هاي داخلي وخارجي انگليسها به طالبان چه از طريق پاكستان و چه در داخل افغانستان ، هوس ايجاد پايگاه نظامي دايمي امريكا در افغانستان كه نقش انگليس را در منطقه كمرنگ ساخته موجب دوگانه گي شده است . امريكا براي نجات خود از تشويشات فوق امكان دارد جناب هاي اشرف غني احمد زي و اقاي خليل زاد را از بستر ارام اورده حاكم جبار منطقه سازد كه جامعه را از وجود حريفان و رقيبان پاك نمايدمگر اين هم در ذات خود نمك به سر زخم است .
عوامل خارجي :
تبسم قيام هاي مردم اعراب بر ضد حكومات ديكتاتور دست نشانده امريكايي كه به اثر ان حالا مجبور ميشود تيل اعراب را به پول خريداري نمايند ،مصارف لزوميت مداخله نظامي به ليبيا جهت دستيابي به مقدار يك و نيم مليون بيرل تيل روزانه ،مصارف مداخله نظامي به نحرين جهت نجات پايگاه نظامي امريكا كه اين همه چشمه هاي عوايد امريكا را ضربه زده و از طرف ديگر ركود مرگ افرين اقتصادي داخل امريكا دانه هاي سرطاني است كه هر لحظه به مرگ حتمي تهديد ميكند . چاپ 110 مليارد دالر جديد مصرف يك روز شان را كفاف نخواهد بود بلكه اين همه را از راه قرضه چين ، اعراب و چه از راه غارت جهان سوم اصلا هيچ درد را درمان نميتواند . اين همه كوه مصارف گلوباليزم كه چشم ادم از كاسه سر بيرون ميايد، افرين به مقامات امريكايي كه سكته نميكنند .
پيشنهاد :
مقامات امريكايي اگر واقعا دوست مردم افغانستان باشند يا حداقل جهت كاهش ازرده گي مردم افغانستان يا تداوم روابط بعدي مردمان امريكا و افغانستان، اردوي اجير خودشان را طور همه جانبه به شمول مدافعه هوايي قوي تجهيز نمايند تا در ارامش قبل از طوفان اين دستاورد غنيمت نيز به باد فنا نرود . هر طوريكه شده اولاد خود را از اين دوزخ به زودي نجات دهند درغير ان بعداز اعتراضات مردم امريكا اين فرصت هم ازدست خواهد رفت .
مردم شريف افغانستان در اين لحظه حساس تاريخي جهت نجات از مداخلات عقبگرايانه طالبانيزم وتفرقه گرايي هاي دستان خارجي هرچه زود تر اشخاص دموكرات و ترقي پرور كشور را بصورت كاملا دقيق شناسايي نموده دست اتحاد را هر چه مستحكم تر تقويه نمايند تا اولاد بعدي از خصومتهاي بي رحم متجاوزين در امان بماند.
به احترام : قورتگيلدي از كابل
>>> اونگران آینده افغانستان نه!!!! بلکه نگران اینست که چگونه پایگاه های شیطانی خودرا در افغانستان ایجاد نماید!!!!! او فقط به این میاندیشدکه هدف امریکا را برآورده سازد بهر قیمتی که باشد ولو کشتار دسته جمعی افعانها بکمک خود افعانها!!!!!!!! اینست بازی 10 ساله امریکا که تاحال ادامه دارد. من آرزو میکنم که خداوند بدادمردم ما برسداگر امریکا ازقلبهای پاک مردم ما بنام جهاد علیه شوروی سابق به نفع خود استفاده کردو اندوخته به امروزخود ساخت خودش را به دام فریب و حیله اش گیراندازد تامثل مامردم را بنام دهشت گرو تروریست به جهان مشهور ساخت خودش با چهرۀ اصلی اش به جهان شناسایی شود
>>> سلام
البته بنظر من نتیجه این مجلس در بروکس به فایده طالبان بود قوت ها جهان به شکست نظامی شان در افغانستان عنقریب است که اعلام کنند
آهسته آهسته این نوع خبر ها طالبان را قوت میخشد
این ها همه یک بلان است که باز افغانستان را در یک کودال دیګر بیاندازن مانند بازی مواد مخدر که البته همه مقامات دولتی میدانند که قاچاقبر این کار ها کیها اند .
خارجی ها به رهبری امریکا امسال میخواهند که مانند کشور های عربی در افغانستان یک مانورنظامی را روی کار بیاورند و نه سیاسی را .
میخواهم به یک نکته کوچک اشاره کنم چرا چهار سال میشود که در شمال افغانستان زراعت ان ولایات مانند خربوز و تربوزش بی کیفیت و خراب میشود البته این تاثیرات طبیعت نیست این تاثیرات همان موادی است که امریکایی از طرف شب بالای همه زراعت ان می باشیند تا مردم شمالی همه تشویق شوند که به مواد مخدر بیارند .
تخریب اش همه برای امریکایی آسان است مانند موادی که در ولسوالی دند و ناوه هلمند باشیند که مواد مخدر را کاملا تخریب کرد همه این کار ها را جناب رییس صاحب دولت میداند ولی همه را فداع بقای قدرت خود در افغانستان کرده است .
عبدالمقصود حیدری
>>> يك عده كشورها بدون تصميم ويا هدف درافغانستان نيرو فرستاده اندبراي انها فرق نمي كند. امريكا بايد با مسًًًوليت عمل نمايد متوجه اينده اي افغانستان باشد فكر ميكنم هم به نفع امريكا وهم به نفع مردم افغانستان خواهد بود
>>> آینده افغانستان را مردم این کشور خوب میداند که چی خواهد شد.این را امریکا نمیتواند پیش بینی کند.
>>> برای افغانستان آینده وجود ندارد فقط باید همین امروز تمام حد ومرز ها وتمام جبهه ها تعین شود طالب وقاتل ونیرو های مردمی وهمه طیف ها مشخص شوند.
غ-ک
>>> وزیر دفاع امریکا بخاطر اعاده ابرو ریزی و بقای دست پرورده های خویش (طالبان والقاعده) بفکر اینده افغانستان شده است هموطنان گرانقدر هوشیار باشید . ع- ب کابل
>>> وزیر صاحب نگران خودش است.
>>> وزیر دفاع امریکا چرا نگران آینده افغانستان باشد باید ما افغانها نگران باشیم از طوطیه دشمنان افغانستان که اول امریکا میباشد و دوم دیگر کشورهای غیر اسلامی.ما چرا متکی امریکا باشیم ما باید متکی با خدا باشیم.وباتوکل به خدا این وطن مان رااز مکر دشمنانش نگاه کنیم.درصورت که ما یک پارچه باشیم .درین صورت دیگران نگران ما خواهند بود.
>>> آمریکا تنها به خود فکر می کند و هیچ به فرک آینده افغانستان نیست.. اینها همه بازی است
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است