استادان دانشکده طب دانشگاه هرات استعفا دادند
 
تاریخ انتشار:   ۱۹:۱۸    ۱۴۰۵/۵/۲۹ کد خبر: 200743 منبع: پرینت

یازده تن از استادان دانشکده طب دانشگاه هرات در اعتراض به برخورد امر به معروف طالبان استعفا کردند. به گفته منابع، این استادان پس از آن استعفا کردند که ماموران طالبان شماری از استادان را به دلیل کوتاه بودن ریش در کانتینر بازداشت کردند.
به گفته منابع آگاه در ولایت هرات، ماموران امر به معروف طالبان روز پنجشنبه، ۲۹ اسد هشت استاد دانشکده طب دانشگاه هرات را به دلیل کوتاه بودن ریش، بازداشت و به اداره امر به معروف منتتقل کردند. آنها گفتند که محتسبان طالبان استادان دانشگاه را حدود یک ساعت در کانتینر این اداره نگه داشته بودند.
منابع می‌گویند این استادان با مداخله پزشکان آزاد شدند. براساس اطلاعات رسیده به افغانستان اینترنشنال، سه استاد دیگر این دانشکده نیز در حمایت از آنان استعفا کرده‌اند.

دانشکده طب دانشگاه هرات حدود ۲۲ استاد دارد و با استعفای ۱۱ استاد، نیمی از کادر آموزشی این دانشکده از کار کنار رفته‌اند.
نسخه استعفانامه این استادان در اختیار افغانستان اینترنشنال قرار گرفته است که در آن دلیل کناره‌گیری «بی‌حرمتی امر به معروف و آزار و اذیت کردن استادان به‌خاطر کوتاه بودن ریش» عنوان شده است.
براساس این سند، عبدالباقی صدیقی، فضل فیضی، خلیل‌ احمد روحانی، احمد جاوید یوسفی، عبدالقدیر اسحاق‌زی، سید انور نور، محمدالله یعقوبی، عبدالغفور سعیدی، عبدالکبیر جوادی، امید نهضت و عبدالاحد ولدی مشاهده می‌شود.

به گفته منابع، پیش از این نیز ۱۰ استاد دیگر این دانشگاه در دو سال گذشته به دلایل مشابه و در اعتراض به برخوردهای اداره امر به معروف طالبان، به‌گونه انفرادی استعفا کرده‌اند.
طالبان پس از بازگشت به قدرت، محدودیت‌های گسترده‌ای بر پوشش، ظاهر و رفتار شهروندان وضع کرده‌اند. در قوانین این گروه برای مردان الزاماتی از جمله داشتن ریش تعیین شده و اجرای این مقررات به نیروهای امر به معروف واگذار شده است.
به گزارش اینترنشنال، پیش از این نیروهای این گروه بارها مردان را در ولایت‌های مختلف به دلیل تراشیدن ریش بازداشت کرده‌اند.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
دانشگاه هرات
استادان دانشگاه
نظرات بینندگان:

>>>   بایدگفت یکی باتیغ ریش میزند وتلبس گر باریش تیغ زندوستم پیشه کند
گروه حمارت نااسلامی بادیدگاه ابلهانه مینگرندومیپندارن تمام کمالات مردان درریش است
اف براین جهل

>>>   کاری خوبی کردن از این به بعد ملا تاویز بده نیاز به داکتر نیست

>>>   طالبان هیچ ارزشی برای جان مردم قائل نیستند.از فردا منتظر ظهور تابلوی دعانویسان در جای جای شهرباشید
که جای داکتر طبابت خواهند کرد.سوگندبه همان خدایی که روزی طالبان را جزا خواهد داد این گروه خشن وبیرحم تا افغانستان را ویران وکلگی را آواره نکنند دست از این اعمال ضدانسانی برنخواهندداشت
ای غریب وطن
مظلوم وطن
بی پناه وطن

>>>   گذشت غربی فرستی گذشت غربگرایی حال باید داکتر داکترران افغانی شود چون بیست سال غربی ها سر مغز این ها کار کردن تازه فهمیدن که غربی ها به حال خودشان رها کردن فهمیدن اجنبی هیچ وقت ده غصه دیگران نیست حال که ما به چشم دیدیم که اون نادان ها که شب روز چشم چشم قربان قربان می گفتن حال به عنوان مهاجر هم قبول ش نمیکند این قانون طبیعت است نوکر و چاپلوس خائن هیچ وقت به آرامش به آزادگی نمیرسه حال تمام دنیا بهش میگه دیگه شما را لازم نداریم این ها چی میگه ارباب مرا به عنوان مهاجر به فزیر یا به عنوان سگ شو به فزیر در حال این خائنین در افغانستان به وزیر به والی به جنرال رازی نبودن این جزای خیانت به ملت است


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است