نمونه ای از غارت آمریکایی ها در افغانستان
 
تاریخ انتشار:   ۱۴:۲۳    ۱۳۹۲/۹/۲۹ کد خبر: 63142 منبع: پرینت

رادیو "WDR2 " آلمان، چند روزگذشته در یک بخش بسیار کوتاه خبری خبر کشف معدن "لیتیوم" در افغانستان را به گونه ای متفاوت از تمام رادیوهای فارسی زبان و خبرگزاری های جهان اعلام داشت.
این رادیو گفت: ارتش امریکا یک معدن بزرگ " لیتیوم" در افغانستان کشف کرده است. نه تنها از لیتیوم برای سیستم های کامپیوتری دقیق ترین استفاده ها می شود، بلکه کاربرد این فلز در سلاح های جنگی، تحول بزرگی را در حد یک چرخش عظیم در سلاح های جنگی بوجود خواهد آورد.

تاکنون تنها معدن لیتیوم در کشور بولیوی بود. از لیتیوم برای ساختن تلفن های همراه، لب تاپ و اتومبیل های برقی که به تازگی تولید آنها شروع شده استفاده می شود و همچنین برای تولید یکی از نادرترین داروها برای بیماری های عصبی از آن استفاده می شود.
این بخش خبری دیگر تکرار نشد و هیچ خبرگزاری در جهان چنین شفاف در باره سه نکته یاد شده دربالا خبر نداد: 1-کاربرد در سیستم کامپیوتری،2- کاربرد در تولید سلاح نظامی و 3- کشف آن توسط ارتش امریکا.

نکته سوم، یعنی تصاحب نظامی این معدن و اعلام این کشف توسط یک جنرال امریکایی، که خبرگزاری ها، ارزش آن را بالغ بر یک هزار میلیارد دالر برآورد کرده اند. البته رادیوی مذکور در پایان خبر کوتاه خود اضافه نیز کرد که اگر بخش اندکی از درآمد ناشی از این معدن صرف امور افغانستان شود، این کشور به یکی از پیشرفته ترین کشورهای منطقه تبدیل خواهد شد.

بدین ترتیب و با این گزارش، آن اعتراف غافلگیر کننده سه هفته پیش رئیس جمهور آلمان اعتباری تاریخی پیدا می کند. وی پس از بازدید از نیروهای نظامی آلمان در افغانستان، در یک مصاحبه با بحث های جاری میان فراکسیون های پارلمانی آلمان و مطبوعات این کشور که نسبت به حضور ارتش آلمان در افغانستان انتقاد می کنند، گفت: منافع اقتصادی آلمان ایجاب می کند که ارتش این کشور در افغانستان حضور داشته باشد.

این جمله، با تمام گفته ها و نوشته های تبلیغاتی که حضور نظامی آلمان و امریکا و ناتو در افغانستان را برای مقابله با تروریسم و طالبان و القاعده توجیه می کنند مغایرت داشت و پرده از ماهیت واقعی ماجرای اشغال نظامی افغانستان برداشت. بدنبال همین اظهار نظر، فشار محافل قدرت در آلمان به رئیس جمهور این کشور چنان شدید بود که او ناچار شد از سمت خود استعفا بدهد. حادثه ای که در آلمان بی نظیر بود.

خبرگزاری های جهان کشف نظامی معدن "لیتیوم" در افغانستان را در کنار دیگر معادن افغانستان اعلام کردند. از جمله مس، آهن، طلا و لاجورد و ارزش مجموعه آنها را تا یک هزار میلیارد دلار برآورد کردند.
شواهد نشان می دهد که پس از فروپاشی اتحاد شوروی، نتایج تحقیقات زمین شناسی این کشور در طول حضور ارتش سرخ در افغانستان، بدست امریکائی ها افتاده و از جمله دلایل اشغال شتابزده افغانستان که ماجراجویی های حکومت طالبان در افغانستان زمینه توجیه افکار عمومی جهان را برای آن فراهم ساخت پس از بررسی این تحقیقات و اسناد صورت گرفت.

هنوز در باره "گاز" افغانستان امریکا مهر سکوت را نشکسته است و این در حالی است که از زمان حضور ارتش سرخ در افغانستان رسما اعلام شده بود که در شمال این کشور ذخایر عظیم گاز وجود دارد. بخشی از گاز افغانستان در همان دوران استخراج شده و با لوله کشی گاز تا کابل پایتخت افغانستان رسانده شده بود.

اعلام اخبار مربوط به کشف معدن "لیتیوم" توسط ارتش امریکا و همچنین دیگر معادن در افغانستان کاملا آشکار ساخت که بحث های مربوط به هزینه باصطلاح کمرشکن حضور ارتش امریکا و ناتو در افغانستان و همچنین بحث های مربوط به فشار افکار عمومی امریکا و کشورهای اروپائی بدلیل کشته شدن سربازان امریکا و ناتو در این کشور، تا حد از واقعیت و ماهیت آنچه در افغانستان روی داده و میدهد فاصله دارد.

حبیب الله یوسفزی


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:

>>>   سلام ودرود .
این طالبان ظلمت وادمک های بی همه هیچ زمینه ساز هر نوع معامله وشرارت سالاری در افغانستان است .
فاضله های یورانیوم پاکستان را در قندهار سطحی دفن نکردن اکنون مادران نوزاد های ناقص را به دنیا نمیاورد جواب این را کی هابدهند .
در حالیکه اگر این موضوع واقعیت داشته باشد که نزدیک به واقعیت است همه محکوم مینمایدوانها هیچ پیوند به جز از پیوند وعلاقه مندی به تسلط به منابع ما ندارد .

>>>   امریکا در راس اپریالزیم جهانخوار واستعمارگر ان بزرگ تک محوری قرار داشته از سال ها قبل که به پاکستان ومجاهدین سلاح مهمات وپول میداد جیرات نکرده بود در برابر هر دالر خود هزار دالر کمایی را در نظر داشت.
حالا که به افغانستان لشکرشی کرده از خاطر اسلام نیست بلکه منافع اقتصادی خودش در اولویت قرار داشته ورین جا خون میریزاند جوانان خودرا قربانی میکند سرش را مار نگزیده یا طالب را به وجود آورد یک بار دورشان کرد حالا دوباره حضور شانرا پررنگ ساخت. اهداف از پیش تعین شده داشت .
بااحترام عذیدی

>>>   آیا تنها افغانستان معدن دارد که شما این قدر به معدن های خود مبالید. امریکا و آلمان خودش نیز معادن فراوان دارند، علاوه بر آن هر رقم مواد معدنی و مواد خامی که ضرورت داشته باشند با قیمت به مراتب ارزانتر از افغانستان متوانند بدست بیاورند.
مواد معدنی افغانستان پول نیست که بگیری و در جیبت بیاندازی و به خارج ببری.
این معادن تصفیه خانه ها ضرورت دارد، انرژی برق ضرورت دارد. از همه مهمتر خط آهی تا سرحد بحر ضرورت دارد و انتقال آن نیز توسط ریل و کشتی مصارف زیاد میخواهد. سرمایه گذاری میخواهد، حفاظت محیط زیست میخواهد.

>>>   جبیب الله یوسفزی ماهیت واقعی ماجرای اشغال نظامی افغانستان به وسیله کرزی بی دانش وقدرت خوا در پشت پرده با مریکا صورت گرفت است.

>>>   آقای یوسف زی اگراین گپ رانگوید پس چه دروغ دیگررا بگوید که مردم را فریب دهد درغیرآن معدن استخراج کردن امکانات , برق میخواهد ومحل که این معدن کشف شده درکجا است ومردم دیده اند یاخیر

>>>   ماشاء الله به ای میگن تحلیل!!!

>>>   امریکا دیگر قادر نیست با این سلاح زنگزده اش {طالب،ناتو}به جنگ ملت ها برود.به شرط انکه ما متحد شویم ونگرش ملی گرایانه پیدا کنیم.هنگا م با ان ابزار انرا یعنی حزب مردمی که دران از تعصبات خبری نباشد مثا لش اوایل جهاد با دستان خالی در مقا بل روسها که همه یکدست بودند بعدها که تنظیم ها پیدا شدبی اتفاقی شروع شد.که ما ثمره اش را میبینیم وتا امروزادامه دارد.مسول این پیامدها کی هاست؟ایا بیرونی ها و یا خودمان.در فلسفه گفته اند اساس درون است.بیرون شرط است.حالا ما ملامت هستیم که بی اتفاق هستیم.یا بیرونی ها که تجاوز میکنندومارا به انقیاد کشیده اند.؟
وطنخوا

>>>   ما مردم خیال پلاو میزنیم.......همین است.. که پس مانده هستیم.....بنده خود اینجینیر معدن هستم...بنده خدا اگر ۱۰۰۰ میلیار. ارزش داشته باشد برای استخراج آن شرایط لازم است...و برای ایجاد ای شرایط آمریکا باید ۲ برابر هزار میلیار. پیشه خرج کند....در خواب بیند پنبه دان...

>>>   در حقیقت تمام این غارت ها را طالبان مزدور سبب شده اند.... و هنوز هم به کارکردهای خود افتخار میکنند...
جوانمرد از قندهار

>>>   ... در سال 2008 اعلان ګردید که این معدن در ولایت هلمند کشف شده است و تخمین شده است که ارزش این معدن بالا تر از 3 تریلیون دالر است که اګر این معدن استخراج ګردد افغانستان شاید از عربستان سعودی نیز غنی ګردد.

>>>   وای برما مردم که تاهنوز انجنیر معدن ما گپ ناتوانی می زند و مردم را خیال پرداز می نامد.تامادامیکه همچوتو انجنیرهایی در کشور ما وجودداشته باشد کار ما همین خواهد بود که دیگران به سهولت معادن ما را استخراج کنند و ما گپ ناتوانی خویش رابلند کنیم.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است