افغانستان خانه دوم شیوخ عرب شده است!!!
اشرف غنی که خود را مغز متفکر اقتصاد جهان می داند و یکسره دم از همکاری اقتصادی با شیوخ عرب می زند و گمان می کند که از آتش این اعراب آبی برای ما گرم می شود، بداند که قطری ها هیچ مصلحتی در افغانستان بجز از اجرای اوامر امریکا ندارد و همه این اعمال به دستور امریکایی ها صورت می گیرد 
تاریخ انتشار:   ۰۹:۲۶    ۱۳۹۳/۱۱/۱۸ کد خبر: 88789 منبع: پرینت

گزارشها حاکی از حضور فعال شیوخ عرب به ویژه تاجران قطری در کشور ما می باشد که تحت نام همکاری با دولت افغانستان برای ساخت مدارس و شفاخانه های مختلف و مراکز ترک اعتیاد شروع می شود و با سفر هیاتهای بلندپایه اقتصادی به کابل ادامه می یابد تا حدی که روز پنجشنبه شیخ علی بن عبدالله بن ثانی آل ثانی، طی سخنانی در افتتاحیه یک مدرسه در ولایت فراه مدعی شد که افغانستان خانه دوم من است!!!

این حُسن نیت شیوخ عرب در حالی است که کشورهای حاشیه ی خلیج فارس همیشه افغانستان را مرکز تفریح خود و شکار گونه های کمیاب پرندگان انتخاب کرده اند و در موارد متعدد زمینه توزیع منابع مالی و تجهیزات نظامی به جریان‌های سلفی و و هابی را فراهم کرده‌اند.

حضور قطر در افغانستان همیشه با سوالهای جدی مواجه بوده چرا که طی چند سال اخیر قطر با پرورش و تربیت و تمویل و تسلیح تروریستهای تکفیری در خاورمیانه و پاکستان که حاصل درآمد میلیون دالری فروش گاز می باشد، ملت های مسلمان سوریه، عراق و حتی لیبی و تونس را به خاک و خون کشیده است.

در واقع آنچه ما اکنون به عنوان تحرک های دیپلماتیک و اقتصادی در منطقه از قطر می بینیم نقشی است که از سال ها پیش توسط آمریکایی ها برای این کشور کوچک حوزه خلیج فارس در نظر گرفته بودند. آمریکایی ها دریافتند برای اینکه اهداف و سیاست های خود را در منطقه پیش ببرند نیاز به کشوری واسطه دارند که از لحاظ ژئوپلتیکی و استراتژیکی بتواند این سیاست ها را پیاده کند و مهمترین هدف آن ها نیز عادی سازی روابط جهان اسلام با رژیم صهیونیستی در جهت تامین امنیت این رژیم است.

در این بین قطر با جمعیت کمتر و شرایط اقتصادی که داشت مورد توجه آمریکا قرار گرفت. چون تجارت جهانی و توریسم در اقتصاد این کشور جایگاه چندانی نداشت که به خطر بیفتد و عمده اقتصاد آن از طریق میدان مشترک گازی پارس جنوبی بود. بنابراین نقش قطر از چند سال پیش با ایجاد روابط قوی و دوستانه در منطقه شروع شد و در طی این چند سال تلاش شد تا قطر به عنوان رابط بین دولت های متخاصم منطقه تاثیرگذاری خود را در منطقه بالا ببرد.

اگر نقش ها و مسایلی را که قطر در این چند سال در منطقه به عهده گرفته است را در کنار هم بگذاریم به این نتیجه خواهیم رسید که بدون حمایت آمریکایی ها امکان نداشت کشوری کم جمعیت مانند قطر که از لحاظ اقتصادی ، فرهنگی و سیاسی ظرفیت چندانی ندارد بتواند در معادلات بزرگ منطقه ای وارد بشود.

تلاش برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در این چند سال مشخص ترین کار قطر بوده است و اکنون زمان آن رسیده است که کشور قطر که چنین اثرگذاری در منطقه به صورت مصنوعی برای او ایجاد شده است در مساله افغانستان نیز نقش خود را بازی کند!

با این توضیحات می توان مدعی شد که در واقع این حضور فعال تاجران و مقامات قطری که اکثر به دعوت مقامات کابل صورت می گیرد، بیشتر از اینکه جنبه اقتصادی داشته باشد، جنبه سیاسی داشته تا بتواند راه را برای حضور مستقیم قطری ها در امور داخلی افغانستان فراهم آورد.

قطر در تلاش است تا زمینه‌های همکاری هر چه بیشتر را با دولت افغانستان، آمریکا و همچنین طالبان در آینده برقرار کرده و آن را ادامه دهد.با رابطه مناسبی که بین قطر و طالبان وجود دارد، به نظر می‌آید این کشور سعی دارد طالبان را از فاز نظامی وارد فاز سیاسی کند.

درباره این ارتباط هم باید گفت: ارتباط قطری ها وقتی با طالبان ایجاد شد که اختلافات میان طالبان و عربستان به اثر گسترش فعالیت های اسامه بن لادن در عربستان و عدم تسلیم نمودن ان به عربستان سعودی صورت گرفت. از اینکه در آن وقت قطری ها با عریستان سعودی مخالفت جدی داشتند با وساطت پاکستانی ها با طالبان ارتباط گرفتند و طالبان یکی از مناطق شکار را در هلمند برای شیخ های قطر تخصیص دادند که این امر مورد خشم اماراتی ها گردید چراکه ایشان می خواستند این مناطق را در دست داشته باشند.

علاوه بر آن هیچ وقت ارتباطات قطری ها با طالبان قطع نگردیده است و قرار معلومات موثق دفتر غیر علنی طالبان از چندین سال پیش در قطر وجود داشت وقتی که مولوی عزیز الرحمن سفیر طالبان که از امارات متحده عربی اخراج گردید به قطر پناهنده شد.

لذا بسیاری از آگاهان مسایل سیاسی بر این باورند که قطری ها هرگز بدون مشورت با آمریکا دست به انجام چنین مسایل بزرگی نمی زنند، حال اشرف غنی که خود را مغز متفکر اقتصاد جهان می داند و یکسره دم از همکاری اقتصادی با شیوخ عرب می زند و گمان می کند که از آتش این اعراب آبی برای ما گرم می شود، بداند که قطری ها هیچ مصلحتی در افغانستان بجز از اجرای اوامر امریکا ندارد و همه این اعمال به دستور امریکایی ها صورت می گیرد.

کد (10)


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:

>>>   به عنوان یک ایرانی به برادران افغان توصیه می کنم این کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به هیچ وجه قابل اطمینان نیستند. درآمد صادرات نفت و گاز خود را صرف ایجاد جنگ بین مسلمانان می کنند که نمونه کامل آن در سوریه است.

>>>   زنده باشی برادر ایرانی عزیزم! همین نوشته را هم یک ایرانی نوشته است. میدانیم. ممنون که به فکر ما هستید!

>>>   ما يك كشور جنگ زده كه هيچ چيزي نداريم اگر يك چيزي كمك شد بغارت ميبريم خود ما چون أفغانستان يك ملك بي صاحب است ديگر اينكه در اين حالت خود هم زبان بد داريم چيزي هم نداريم چشم ما به طرف كمك كشور ها است همين غرب و أمريكا را هر روز هم بد ميگويم كمك هم ميخواهيم طرف اقتصاد خود بيبنيم طرف اردو خود بيبنيم اگر عوض ما پاكستان ميبود از اين موقع استفاده ميكرد كشور خودرا از بحران بيرون ميكرد در حاليكه همه را بد ميگويم باز كمك هم ضرورت داريم كدام كشور حاضر خواهد شد كه به ما كمك كند امروز اگر به اولاد كني نداند ازش صرفنظر ميكني كسانيكه جيب هاي خود شان پر شد باز تحريك ميكند به ضد كشور هاي كمك كننده اين به ضرر خود ماست.

>>>   دوست ایرانی قابل اعتماد .شماهم می توانید درداخل سرمایه گزاری کنید وقابل اعتمادباشید نه آنکه باتنگ نظری ومحدودیت علیه افغانهاانتظاربله قربان گویی داشته باشید

>>>   همان طوری که پاکستان از نفوذ هند در افغانستان ،خصوصاً در سرحدات خود در هراس است، ایران نیز از نفوذ قطر در سرحداتش در هراس است. سی و هفت سال پیش شوروی نیز از موجودیت متخصصین غربی در شمال افغانستان در هراس بود، که در نتیجه باعث پرخاش داود خان با برژنیف شد و در نتیجه منتج به انقلاب ثور و کشته شدن داود خان همراه خانواده اش شد.

>>>   افغانستان در ارتباطات خودش با کشورهای منطقه اشتباهات راهبردی اساسی داره ،درسته که همه کشورها باید با هم درتعامل باشند اما اینکه با چه کشوری ودر چه زمینه هایی این تعامل انجام بشه مسئله مهمیه.به عنوان نمونه افغانستان با کشورهای تروریسم پرور و با افکار شدید افراطی گری که مبلغ اصلی اون وهابی های برخی از کشورهای عربی هستن ،تعاملات فرهنگی و دینی ،باعث بروز و نفوذ تفکرات اونها در کشور میشه و....دوستی که گفته ایران از نفوذ قطر در هراسه ،بله وافعا هم همینه چون سردمداران قطری و برخی کشورهای عربی دیگه عملکرد و نیاتشون در منطقه در ایجاد فتنه تو این سالها به ما نشون دادن و اگه منطقی به قضیه نگاه کنیم ونه از روی احساس باید مراقب باشیم و نگزان نفوذ این کشورها. سرنوشت هر کشوری رو مردم اون کشور می سازه. اینکه به کی اعتماد کنید یا نکنید با خودتونه و نتیجه ی این اعتماد رو خودتون تجربه خواهید کرد همون طور که تا حالا تجربه کردید. ایران با افغانستان اگه ارتباطی داشته باشه چه بهتر ،اما اگه به قول دوستان افغانی به علت تنگ نظری قابل اعتماد نباشه صدمه ای نمی بینه .همون طور که نزدیک به 40 سال با آمریکا ارتباط نداره .چه بسا ارتباط با یک کشور ممکنه آسیبهای سنگین تر از آسیب افتصادی به دنبال داشته باشه. موفق باشید
یه ایرانی

>>>   افغانستان کشوری بی در پیکر هست

>>>   با ایرانی موافقم. راست میگه....

>>>   نفوذ اعراب به ضرر ماست

>>>   مثلی هست که میگن « آدم گرسنه ایمان ندارد » و هرکس که به آن فرد گرسنه غذا برساند مرید پیدا می کند ، البته این شامل حال مردم افغانستان که از قبل مسلمان بآیمان بودند نمی شود اما بلائی بر سر افغانستان آوردند که به جز فقر و بدبختی چیز دیگری به چشم نمی خورد ، بانوان بیوه با فرزندان یتیم آنهم بدون سرپناه ، و هزارو یک مشکل که دل هر انسان آگاه را به درد می آورد ، و در یک بی عدالتی تاریخی طالبان وامریکا به پنهان کاری خاتمه دادند و بطورعلنی و شفاف دوست از آب درآمدند که مبادا نمونه های جنایتشان به دادگاه بین الملل کشیده شود ، و آن همه خونها که ریخته شد براستی برای چه بود ، و اگر عماراتی ها خیلی دوست و برادرافغانستان بودند چرا بدون جنگ و آواره کردن مردم دست کمک نرساندند و کمی از کیسه خلیفه ببخشند ، اما عقل سلیم به ما میگه که تمام این بازی ها برای گسترش فرقه وهابیگری و سلفی در خاک افغانستان بود... میسیونرها ی مسیحی نیست که از اروپا به کشورهای آسیا و افریقا می رفتند و کار خود را با کمک به مستضعفین شروع کردند و در جائی که ایمان نبود بدیگونه جمعیت مسیحی پیدا شد و نمیدانم چرا عربها به خودشان زحمت ندادند ودر کشورهای افریقائی سرمایه گذاری کنند تا بلکه افریقا هم از فقر نجات پیدا کنند ، البته در این مقاله همه چیز درسطح بسیار آگاهانه و بروز گفته شده که اگر به زبانهای دیگر هم ترجمه شود می تواند برد وسیع تری داشته باشد.

>>>   نظر دهنده چهارم بیست سال دیگر که انواع و اقسام گروههای تروریستی در کشور شما رشد کرد یاد حرف امروز من خواهی افتاد. هیچ ایرانی از شما انتظار بله قربان گویی ندارد. افغانستان هم به جای انتظار کمک از خارجی ها می تواند با ایجاد راه آهن سراسری چین و هند را به ایران متصل کرده و از این راه درآمد کسب کند.
خدا آن ملتی را سروری داد که تقدیرش به دست خویش بنوشت
به آن ملت سر و کاری ندارد که دهقانش برای دیگران کشت.
یک ایرانی خیر خواه افغانستان

>>>   درجواب نظردهنده هپنجم از بالا به پائین،،،،،،
فرمودید سی و هفت سال پیش شوروی نیز از موجودیت متخصصین غربی در شمال افغانستان در هراس بود،،،،،، تا آنجا که من با فرهنگ مردم افغانستان آشنائی دارم اکثرأ ازدواجشان بین اقوام وخویشاوندی صورت میگیرد که ما ایرانیها هم داریم و به معنای اینست که تا خودی هست چرا غریبه ها انتخاب کنیم ، اما سوالی به ذهنم خطور کرد که چرا به متخصصین که می رسد شما به غربیها پناه میبرید و مثال از دورانی میزنید که متخصصین غربی میزنید که شوروی نگران آن بود ، فکر نمیکنید که وقت آن رسیده که افغانستان به یک ثبات و پایداری سیاسی برسد و خودی ها را متخصص کند ، این یک افتخار است .

>>>   نظر دهنده دوماز پایین به بالا
شما از بسیت سال دیگه افغانستان خبر ندارید از اظهار نظرتان ممنونم ولی فکر نمی کنید بهتر باشه کمی واقع بینانه تر ببینید؟؟؟؟
باران

>>>   با نظر ایرانی موافقم

>>>   سلام دوستان امروز افغانستان بیش از هر چیز به سرمایه گذاری نیاز دارد نویسنده محترم قطر اگر بخواهد در افغانستان خراب کاری کند راههای دیگری هم وجود دارد پس بیایید از این حرکت قطریها حمایت کنیم من به عنوان یک ایرانی میگویم کار قطر در مخالفت با رژیم .... سوریه بسیار پسندیده انسانی اسلامی وبجا میباشد ...
ایرانی عدالت خواه

>>>   ایرانی عدالت خواه سرمایه گذاری از قطر یا هر کشوری در توسعه ی افغانستان به نفع این کشور و به نفع ایران هم هست ولی بگو قطر کدام سرمایه گذاری در افغانستان کرده حتی برخلاف مسیونرهای مسیحی در آفریقا بیمارستان و مؤسسات خیریه هم نساخته و به مکتب و معبد اکتفا کرده. قطر به ملاعمر پناه داده و قاتل صدها هزار نفر از هم کیشان ما در سوریه و عراق هست. دولت بشار اسد در سال 2012 با رأی 70 درصدی مردم انتخاب شده و بسیار از رژيم قطر مشروع تر هست. همین بشاراسد هم اگر با اسرائیل سازش می کرد الان در رسانه های جمعی غربی و وهابی بسیار پسندیده انسانی و اسلامی و بجا معرفی می شد.
ایرانی عدالت خواه دیگر

>>>   اون نظر دهنده ای که خود را ایرانی عدالت خواه معرفی کرده... و جالب این جاست که کار قطر در مخالفت با سوریه را پسندیده و اسلامی!!!!!! دانسته...
یک ایرانی مستقل


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است