نصب بزرگترین ساعت دنیا در شهر مکه(عکس)
 
تاریخ انتشار:   ۱۷:۰۶    ۱۳۸۹/۵/۲۴ کد خبر: 13227 منبع: پرینت

به گزارش شبکه اطلاع رسانی افغانستان (afghanpaper)، شهر مکه که يکی از شهر های مقدس مسلمانان بوده و همه ساله پذيرای میلیون ها مسافر از سراسر دنيا برای انجام مناسک حج است، برای نصب بزرگترین ساعت دنیا انتخاب شده است.

دولت عربستان قصد دارد با نصب این ساعت در آینده پایه گذار استاندارد زمانی جدیدی به نام Mecca time باشد و در کنار استاندارد گرینویچ عرض اندام کند.

شمارش لحظات برای اين ساعت همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان در مکه آغاز شد.

http://files.afghanpaper.com/pics/201008/201008151315102979.jpg

ارتفاع اين ساعت ۳۸۰ متر بوده و برفراز يک برج به ارتفاع ۵۷۷ متر در مرکز شهر مکه و نزدیک به مسجد الحرام نصب شده است. صفحه این ساعت در چهار وجه با قطر ۴۶ متر، غروب ها از فاصله ۱۷ کیلومتری دید دارد.

این ساعت به کمک دو ميليون لامپ LED روشن می شود. رنگ این لامپ ها در اوقات پنجگانه نماز سبز خواهد بود. برای تصور عظمت اين مجموعه می توان گفت این آسمان خراش ۶ برابر بزرگتر از برج بيگ بن در لندن است.

ساختمان برج که خود حکم پايه ای جهت قرار گرفتن این ساعت را دارد، شامل یک مرکز خرید، ۲۰۰۰ اتاق هتل و همچنین دارای فضای کافی جهت اقامه نماز برای ۳۰۰۰۰ نمازگزار می باشد.

مسئولان سعودی می‌گویند هدف از نصب این ساعت در مکه این است که یک و نیم میلیارد مسلمان جهان از این پس به جای استفاده از زمان به وقت گرینویچ یا همان GMT، از زمان اسلامی یا Islamic Mean Time) IMT) استفاده کنند.

http://files.afghanpaper.com/pics/201008/201008151316142525.jpg


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:

>>>   نمی شود که عربها برا خودش زمان تعیین کنند مکه الکیه کار حساب و کتاب دارد همه چی را با پول نمی شود درست کرد !
سردار

>>>   ساعتی که از فرهنگ معماری اسلامی استفاده نکرده باشد و از فرهنگ معماری غربی فیض برده باشد چه بدرد می خورد .

>>>   کار پسندیده است من از اول تا هزینه این ساعت مخالف بودم ولی با شنیدن این که این یک بدیل به ساعت به وقت گرینویچ است موافقم

>>>   ماشا الله

>>>   سلام
بجای دو ملیون لامپ درین ساعت ، اگر یک یک لامپ برای دو ملیون مردم بی بضاعت افغانستان داده می شد هم خدا خوش و هم مردم ، اما این زمامداران لعین عرب بجای این کار بما طالب روان کردند .

>>>   سلام
از خداوند لایزال تمنای گسترش فرهنک و آداب اسلامی در تمامی نقاط جهان هستیم.
دانش - کابل

>>>   ساخت نماد‌ انگليسي در كنار كعبه ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اين ساختمان كه به برج ساعت از مجموعه هتل هاي ابراج البيت مشهور است، شباهتي انكار نشدني با برج ساعت بيگ بن در لندن دارد.
اين در حالي است كه ساخت اين برج عظيم در كنار خانه خدا با انتقادات زيادي نيز از سوي زائران مواجه شده است، به گونه اي كه بسياري ساخت اين بناي عظيم در مجاورت كعبه را بي احترامي به خانه خدا و موجب كاهش توجه زائران به عبادت و دعا مي‌دانند.
برج بيگ بن يكي از نمادهاي شهر لندن است كه سالانه هزاران نفر گردشگر خارجي نيز از آن بازديد مي كنند و همواره به عنوان يكي از نمادهاي شهر لندن و اگلستان مورد استفاده قرار مي گيرد.
بي توجهي به فرهنگ و تمدن اسلامي و استفاده از متخصصين غربي، پيش از اين نيز موجب بروز مشكلات و رسوخ نمادهاي مسيحي و فراماسونري در قلب دنياي اسلام شده بود. به عنوان مثال طراح برج بزرگ دبي چند سال پس از پايان كار در مصاحبه اي اعلام كرده بود كه من بزرگترين صليب دنيا را در قلب كشورهاي اسلامي ساختم.

>>>   خدا ما را دیده که همین طور ساخته، کسانرا که دوست دارد مانند مردمان مکه است و امثال آنها، خداوند گناهان ما را ببخشد، ما را هدایت نیک بدهد، و اتفاق و عدالت را در کشور ما حکمفرما نماید، تا ما هم مانند انسان های دیگر از این دنیا فیض ببریم.
هادی کابل

>>>   انشاء الله که جای گرینویچ را خواهد گرفت
اگر همه مسلمانان باهم اتفاق نمایند
ح از شهر کابل

>>>   وای بر مسلمانان که برج ساعتشان از مناره های قبله شان فرازتر است

>>>   اقای سلام اینقدر هم دست به گدائی دراز نکنید
اگر عرب ها لامپ های خودرا برای افغان ها میداد باز همان لامپ هارا هم میشکستاندند .
لامپ بدون برق بدرد نمیخورد و چشم به دیگران نباید دوخت بلکه از خود باید مرد شد .
تابه کی دست به طرف عرب ها یا غربی ها دراز میکنید . انها با همان جهالت شان کشور شان را چنین زیبا ساخته اند این مائیم که به ادعای هوشیاری دست ما پیش همه دراز است و همیشه ارزوی گدائی داریم .

>>>   خدا به عقل طالبان کمک کنند که بفهمند اجیر شدن برای خرابی افغانستان یعنی چه؟

>>>   زیبا بسیار زیبا به به...
شوربولاقی

>>>   باسلام درمورد این ساعت ازویبسایت بی بی ثی مطالبی را دریافت نموده که جهت مزید معلومات علاقه مندان به شرح آن
میپردازم :
ساعت شامل چهار وجه است . قطر صفحه 39 متر . نودوهشت میلیون قطعه موزائیک شیشه ای به کار رفته .
ارتفاع ازسطح زیرین تا بالاترین قطعه هلالی251 متر .ارتفاع برج ازسطح زمین تا بالاترین نقطه651 متر که بعد از برج خلیفه دردبی دومین بنای بلند جهان است .
بیست ویک هزار مهتابی سبز وسفید تعبیه شده که از فاصله 30 کیلو متری قابل مشاهده است .
از بالای ساعت دسته ای از شعاع نورانی به صورت عمودی
به آسمان بلند میشود به گونه ای که تا ارتفاع ده کیلومتری
اوج می گیرد . وزن آن 36 هزارتن . موتور اصلی ساعت با انرجی
خورشیدی کار می کند .درطراحی وساخت آن انجینران جرمنی و
سویسی شرکت داشته اند هزینه آن به گفته ای وزارت امورشرعی عربستان سعودی حدود 800 میلیون دالر شده است . لازم به ذکر است که ساختمان ساعت هنوز کامل نشده ویک وجه آن
آماده شده که به خاطر ماه مبارک افتتاح گردیده .

>>>   این ساعت برای فریب و نیرنگ است . ساخت این ساعت بیش از 800 ملیون دالر هزینه برداشته است . در حالیکه کشور عربستان بیش از هفت ملیون نفر فقیر نشین دارد . دولت خاین عربستان برای جلب سیاح هان مسلمان به این کار اقدام نموده . اگر این پول برای رفع فقر و تنگدستی ملت عرب که تاکنون در صحرا ها بصورت خیمه نشینی و بدوی زندگی میکنند ، به صرف میرسید ، اصل حقوق بشر و ارزشهای انسانی به جا می شد . کشور عربستان با این عملش در واقع ثروت باد آورده ی را سالیانه ملیون ها دالر از بابت فروش نفت و ملیون ها دالر بابت سفر حجاج در این کشور صورت می گیرد ، برخ کشور های فقیر مسلمان می کشد . خدا لعنت کند جباران دولت عربستان را !!!
شیرین - کانادا

>>>   آقای سردار و شرین از کانادا:
همیشه نظرات شما دو بزرگوار را دیدم که در هررابط که باشد متسفانه منفی و نفاق انگیز است.
اگر مسلمان ها ابتکار می نمایند نماد از اسلام را در تمام جهان به نمایش می گذارند چی مشکل دارد آیا پشرفت و ترقی تنها مربوط غرب می شود. کشور عربستان منحیث قبله مسلیمن و سرزمین نزول وحی و زاده گاه بهترین موجودات حضرت محمد ص مورد احترام تمامی مومنین است و رفتن به این کشور یعنی حج برای هر مسلمان توانمند فرض است اگر این کشور ترقی داشته باشد و یا خیر و این شاهکار مسلمان ها بی نظیر است حال در کشورهای عربی و بعضی دیگر کشورهای مسلمان اوقات کاری و مسافری خود را به عوض GMT به IMT تغیر داده و میدهندکه خود نشان دهند پشرفت مسلمان هاست.
و در جواب برادران که نظر دادن که درعوض این پول به افغانستان داده میشد باید عرض نمایم که ما تاکی با ید گدا باشیم تاکی همدیگر را به کشیم خداوند در هر ملک نعمت های فراوان را آفریده است از جمله کشورما افغانستان اینکه ما همیشه در فکر تخریب به عوض ساختن واستفاده از نعمت های خداوندی هستم این بدبختی ماست نه مسولیت کشورهای دیگر که چرابه ما خیرات نمی دهند لطفآ واقعیت ها را همشه بپذیرم و تعصب را فراموش کنیم. به امید آن روز که ما افغانها آگاه و پاک دل شویم.
وطن دوست

>>>   خوشا به حال ایشان آنها خو همانقدر که ساعت کلان وقیمتی ساخته اند هنانقدر، قدروارزش وقت، ووطن خود را نیز می فهمند. صد حیف به حال ما افغانها که نی قدر وطن را می فهمیم، نی قدر وارزش وقت را. خداوند هدایت بدهد ...
(نصرتی) غزنی.

>>>   سلام و صدسلام برتمام امتانی مصطفی (ص) در قدم اول میخواهم این دست آورد بزرگ را برای تمام مسلمانانی جهان مبارک باد بگویم، ثانیا میخواهم برای تمامی مسلمانان جهان اظهار میکنم که لطفا در اتحاد،اتفاق و همبستگی هم دیگر کوشاباشند........

>>>   مسلما نان عزیز جهان گله مند ازین عمل نباشید زیرا سر دمداران خائن عرب در زمان در زمان حاکم بودن ریگن از طرف انگلیس در امریکا
نیز بد تر ازین عمل صورت گرفته یعنی اینکه این شاه خائن عرب ریگن را به خاطر افتتاح فابریکه قرآنکریم به سعودی دعوت داده قیچی را به دست نا پاک ریگن با رسم احترام و اعزاز داده و میگویند که لطف نموده نوار را قطع وفابریکه ما را افتتاح نمائد .
خیر من اینقدر تنگ نظر هم نیستم فقط میگویم که از ریگن به صفت
یک مهمان دعوت میشد و از عظمت جهان اسلام برایش چیزی نشان
داده میشد .
شما میدانید و نظر خود تان .

>>>   من شنیده بودم از زمان صدر اسلام قرار بوده هیچ ساختمانی بلند تر از مسجدالحرام ساخته نشه...
درسته یا نه؟

>>>   سلام هموطنانم خداوندج هركس رابرابرنيتش ميكندنقص مااينست يادبكيريدبدون دليل خدمت كزاروطن شوييد
تنهاازجده

>>>   ماشاالله واقعا زیباست به به

>>>   خوب بود

>>>   سلام واقعآزیبا است. به امید پشرفت های هرچه بشتر مسلمانان جهان.
احمدشا اندونزیا


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است