حمایت بیشتر آمریکایی‌ها از قانون داکا
 
تاریخ انتشار:   ۱۰:۳۰    ۱۳۹۶/۷/۶ کد خبر: 139266 منبع: پرینت

نتایج یک نظرسنجی تازه نشان می‌دهد 86 درصد آمریکایی‌ها موافق قانون «داکا» و 62 درصد مردم این کشور مخالف ساخت دیوار مرزی با مزیک هستند.

هشتاد و شش درصد آمریکایی‌ها از قانون «داکا»، قانون حمایت از مهاجران غیرقانونی که از کودکی در آمریکا اقامت داشته‌اند، حمایت می‌کنند. در ادامه گزارش آمده است نشرسنجی مشترک اِی بی سی نیوز و واشنگتن پست نشان می‌دهد در آستانه تصمیم دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا، برای لغو قانون داکا، مخالفت‌ها با سیاست‌های مهاجرتی او افزایش یافته و به 62 درصد رسیده است. تنها 35 درصد شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی از این اقدام احتمالی رییس جمهور آمریکا حمایت کرده‌اند.

در ادامه گزارش آمده است 62 درصد شرکت‌کنندگان در نظرسنجی اخیر، با ساخت دیوار مرزی میان آمریکا و مکزیک مخالفت کرده‌اند. این در حالی است که بیشتر آنها با افزایش بودجه برای کنترل مرزی موافق بوده‌اند.

در نظرسنجی مشترک اِی بی سی نیوز و واشنگتن پست از شرکت‌کنندگان سوال شد آیا از برنامه‌ای که امکان اقامت را برای مشمولان قانون داکا، فراهم می کند، حمایت می‌کنند. مشمولان قانون داکا مهاجران غیرقانونی هستند که از کودکی به آمریکا آمده‌اند و در این کشور تحصیلات عمومی و خدمت سربازی خود را انجام داده‌اند. قانون داکا سال 2012 و در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما، به تصویب رسید.

این نظرسنجی نشان می‌دهد 3 چهارم جمهوری‌خواهان و محافظه‌کاران، 86 درصد افراد مستقل (از احزاب عمده آمریکا)، 87 درصد میانه‌روها، 97 درصد دمکرات‌ها و 96 درصد لیبرال‌ها از قانون داکا حمایت می‌کنند. همچنین براساس این نظرسنجی، 94 درصد لاتین‌تبارها، 93 درصد سیاه‌ پوست‌ها و 84 درصد سفیدپوست‌ها طرفدار قانون داکا هستند.

دونالد ترامپ اوایل ماه جاری میلادی از تصمیم خود برای لغو قانون داکا خبر داد. او برای لغو این قانون به کنگره مهلت 6 ماهه داد؛ اما، پس از آن با دمکرات‌های کنگره برای حفظ قانون داکا و افزایش امنیت مرزی به یک توافق ابتدایی رسید. 65 درصد شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی از این توافق حمایت می‌کنند.

کد(6)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
امریکا
داکا
نظرات بینندگان:


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است