تاریخ انتشار: ۱۳:۳۱ ۱۳۹۶/۱۰/۱۶ | کد خبر: 144293 | منبع: | پرینت |
تا حال توانسته خانم شنکی کروخیل با مقامات وزارت خارجه کانادا ملاقات نماید؟
هر چند رییس جمهور همیشه وانمود کرده است که در تعیینات همواره جانب تخصص گرایی و تعهد به منافع ملی را خواهد گرفت ولی تعیین افراد در سفارتخانه ها بر اساس همکاری آنها در جریان انتخابات نه تنها اصل شایسته سالاری را نقض کرده است بلکه حکومت را در رسیدن به اهداف اش در عرصهی سیاست خارجی نیز کمک کرده نمی تواند. از همه مهمتر برخی از آن گماشتگان مایه ی سرافکندگی رییس جمهور نیز شده اند.
نمونه ی برجسته ی این وضعیت را می توان در سفارت افغانستان در کانادا دید. چندی قبل مکتوب رسمی از این سفارت به رسانه ها درز کرد که در آن سفیر کبیر از وزارت خارجه افغانستان خواستار عدم اعطای فرصت ملاقات به دیپلومات های کانادایی جهت دیدار با مقام های افغان شده بود چون ظاهرا کروخیل هشت ماه پس از احراز کرسی سفارت تاکنون نتوانسته است که وزیر خارجه، معینان و روسای ارشد وزارت خارجه کانادا را ببیند. در فرهنگ وزارت خارجه این به معنای ناتوانی سفیر در تامین روابط است و کروخیل به جای تلاش در این راستا پیشنهاد عجیب و غریب کاهش روابط را به وزارت خارجه افغانستان داده است. از چندی به این طرف خبرهایی از کانادا می رسد که کروخیل به کار خود چندان موفق نیست.
محمود منجم زاده
>>> آقاي منجم زاده خانم كروخيل يك خانم لايق و توانا نسبت به بسياري
از سفرا است اما متاسفانه كه از داخل سفارت تخريب ميشود
و همكاران داخل سفارت هر كونه تلاش ميكنند كه أو را در كارها
ضعيف نشان بدهند زيرا او يك خانم است و بعضي دلائل است
كه در اينجا ذكر ان ممكن نيست
>>> نمونه ی برجستهتر این وضعیت را می توان در تعین بستی وزیرمخابرات مشاهده کرد
چون آدم با استعداد وجوان است اگر بخواهد وکوشش کند در ظرف سه ماه میتواند سواد درست خوانش فارسی رابیاموزد
ر
>>> اورا سفیر پاکستان بسازد
>>> از يك خانم مريض هيچ وقت تقاضاي كار زياد را نكنيد، خداوند همه را از سرطان نگهدارد. و مهمتر اينكه در كانادا چه كار پس مانده، همه ما افغانها و ديگر مهاجرين همشهريان كانادائي شديم و يا ميشويم، داشتن سفارت تنها يك تشكيلات تشريفاتي است و بس.
>>> کروخیل خودش میداند که مریض است بنا علاقمندی به کار ندارد
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است