تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ ۱۳۹۶/۱۰/۱۶ | کد خبر: 144329 | منبع: |
پرینت
![]() |
پادشاه عربستان سعودی با صدور دستوراتی برای پرداخت پول به نظامیان ، کارمندان و بازنشسته ها ، تلاش کرد تا از سطح نارضایتی عمومی پس از افزایش اخیر قیمت ها و مالیات های وضع شده، بکاهد.
بر حسب دستور پادشاه مقرر شده است برای نظامیان ماهیانه مبلغ هزار ریال و برای نظامیانی که در مرزهای جنوبی ( یمن ) خدمت می کنند علاوه بر این مبلغ هر ماه 5 هزار ریال سعودی به مدت یک سال پاداش پراخت شود.
هر دالر معادل 3.75 ریال سعودی است .
بر اساس این دستور به کارمندان دولت هم ماهیانه هزار ریال و به بازنشسته ها مبلغ 500 ریال ماهیانه به مدت یک سال پرداخت خواهد شد .
دستورات پادشاه پس از آن صادر شده است که اخیرا به دنبال افزایش قیمت بنزین و دریافت مالیات ، نارضایتی در میان مردم عربستان شدت گرفت .
همچنین فیلمی در فضای مجازی منتشر شد که طی آن یک شهروند سعودی در اعتراض به گران شدن بنزین اقدام به آتش زدن یک پمپ بنزین می کند.
از سوی دیگر برخی کسبه با نصب تابلوهایی ، افزایش قیمت ها را به دلیل تصمیمات دولت دانسته و تلویحا به آنچه روی داده است انتقاد کرده بودند.
همچنین مردم به برخی ریخت و پاش های ولیعهد جوان این کشور از جمله خرید یک تابلوی گرانقیمت و ویلای مجلل در یکی از کشورهای اروپایی اعتراض دارند.
کاهش قیمت نفت طی سال های اخیر از یک سو و دخالت های نظامی و سیاسی عربستان در کشورهای منطقه از جمله آغاز جنگ ویرانگر با یمن ، باعث کسری بودجه شدید این کشور شده است تا جایی که دولت ناچار شد شماری از شاهزادگان و فعالین اقتصادی این کشور را زندانی کند و تنها با دریافت پول راضی به آزادی شماری از آنان شد.
پرداخت این پول ها در حالی صورت می گیرد که اخبار تایید نشده حکایت از دستگیری شماری از شاعران سعودی به اتهام توهین به ولیعهد و همچنین برخی دیگر از شاهزاده های این کشور با نام مبارزه با فساد دارد .
از سوی دیگر کتابی با عنوان « آتش و خشم درون کاخ سفید » منتشر شده است که نشان می دهد شخص دونالد ترامپ مهندسی کودتایی را بر عهده داشته است که طی آن محمد بن سلمان به ولیعهدی عربستان رسیده است .
کد(6)
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است