تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ ۱۳۹۷/۴/۲۵ | کد خبر: 152773 | منبع: | پرینت |
هنوز هیچ موضوع شفاف نیست که قیصاری گوسفند قربانی شده اغاز بحران مدیریت شده توسط خود تنظیمی ها نباشد.
یا بقول معروف گوسفند خود مرده را قربانی جلوه میدهند.
قومندان عمومی کماندوها مشارکت در قضیه دستگیری قیصاری را رسما رد کرده است.
افراد جنبش حزب و جمعیت در لایه های نهادهای امنیتی حضور داشته و اقای انجنیر ضیا در شورای امنیت متهم به مدیریت ماجرای قیصاری در فضای مجازی معرفی می گردد.
تحلیل هایی وجود دارد که سران جنبش خود پیشنهاد حذف قیصاری را داده باشند.
خلاصه: تجربه چهاردهه رقابت های خونین تنظیمها نشان داده است که اکثرا خودشان افراد و اشخاص خود را ترور کرده و پس از ان خود در لین اول عزاداران با فریاد های بلند اشک تمساح ریخته و در محفل حق خواهی شرکت می کنند.
خودشان دزدی می کنند و خودشان فریاد دزد را بگیر سر میدهند.
خود اجیر و غلام اجنبی میشوند و خودشان دیگران را به چنین اتهام مخاطب قرار میدهند.
مختار
>>> همه مردم به واقعیت ها عینی جامعه ما واقف هستند ولی باز هم بنابر عواملی جانبداری و طرفداری میکنند. سوال این است در بازداشت های اخیر صرف قیصاری دستیگر گردیده و یا خیر؟
خوب معلوم و اشکار هست که برادر کوفی، یک فرد از ارزگان، از غور و سایر ولایت همچو اشخاص دستیگر گردیده است. آیا انها قوم ندارد یا از جمله انسانان شمرده نه میشود؟
آیا قضایای کی قیصاری به آن متهم شده همه آن دروغ است و سایر اشخاص دستیگر شده اخیر واقعیت؟
ایا این تهام ها همه دروغ است؟
معلومات یک منبع حکومت نشان می دهد که نظام الدین قیصاری، حدود ۲۰ دوسیه جرمی شامل زورگویی، قتل، اخاذی، فعاليت هاى مسلحانه عليه نيروهاى امنيتى و غیره را دارد.
منبع نوشته است که زورگویی و تهدید، درگیری های تنظیمی، فعالیت های غیر قانونی اقتصادی، توطیه سازى و ادعای کاذب نيز شامل دوسيه هاى جرمى قيصارى مى باشد.
نظام الدین قیصاری و شمارى از محافظان وی، شام ١١ سرطان از سوی قطعه کماندو در میمنه مرکز ولايت فارياب با شمارى از افرادش بازداشت شد و به کابل انتقال گرديد.
در گزارش ها آمده است که روز گذشته، هشت تن از محافظان قيصارى رها شده اند؛ اما قيصارى با شماری از محافظانش در بازداشت می باشد.
اوراق ثبت شده در یک منبع حکومت که در اختیار پژواک قرار گرفته است، نشان مى دهد که قيصارى به دست داشتن در جرايم مختلف متهم مى باشد.
به اساس اين اوراق، قيصارى در کنار آزار و اذيت مردم با سازماندهی جنگ های تنظیمی و قومی، وضعیت امنیتی را در سطح فاریاب مغشوش ساخته، استفاده سوء به نفع سازمان سیاسی و عملکرد های فراقانونی خویش نموده است.
در قسمتى از اين اوراق آمده است که قیصاری تقریبا ۸۰۰ تن افراد مسلح غیر مسئول، بیش از ۸۰۰ میل سلاح های مختلف النوع شامل کلاشنکوف، هاوان، دهشکه، راکت انداز، زیکویک و توپ ۸۲ میلی متری، ۲۰ عراده واسطه رينجر، ۶ عراده هاموی و تعداد زیادى وسایط شخصی در اختیار دارد.
منبع نوشته است: «آقای قیصاری حدود ۲۰ دوسیه جرمی شامل (زورگویی، قتل، اخاذی و غیره جرایم) در څارنوالی ولایت فاریاب داشته، معتاد به مشروبات الکولی بوده و افراد تحت امرش نیز به فساد اخلاقی آغشته بوده، که اکثرا از سرای ها، صرافی ها، وسایط مسافربری، قراردادی های ملکیت های شخصی اخاذی می نمایند.»
همچنان به اساس معلومات منبع، قيصارى طی مدت آتش بس؛ با قاری ذبیح الله ولسوال نام نهاد طالبان ولسوالی خواجه سبزپوش و ملا عالم قوماندان برجسته طالبان ولسوالی پشتونکوت، دید و بازدید نموده است.
در قسمتى از متن در اوراق تذکر داده شده است: «آقای قیصاری متهم به قتل، اختطاف، توطیه و اخاذی بوده و بارها با نیروهای امنیتی درگیر شده و مقامات حکومتی به شمول والی محترم فاریاب را تهدید نموده است.»
قتل، اختطاف و جرایم سازمان یافته:
در اوراق يادشده، ادعا گرديده است که نظام الدین قیصاری، متهم به دست داشتن به قتل افراد در هفت مورد ذیل می باشد: «خانم و برادر خانم خویش را در سال ۱۳۹۴، سلام یک تن از قوماندانان طرفدار فتح الله قیصاری، محمود یک تن از صرافان بازار ولسوالی قیصار، یک طفل ۱۲ ساله مسکونه قریه بوری، سید شراب مسکونه قریه بیش بلا در ولسوالی قیصار، ۳ تن مسکونین قریه سرآسیا در ولسوالی قیصار به نام های سید حسن، سید صبغت و کمال الدین مسکونه قریه دمقول، و در حمله افراد نظام الدین بالای جنرال فاروق قاطع، برادر قاطع به نام محمد زمان کشته شده است.»
همچنان به اساس یک کليپ ویدیویی، یک تن گفته است: «برادر و خواهرم توسط نظام قوماندان دوستم صاحب کشته شده است.»
در یکی از اوراقى که در اختيار پژواک قرار گرفته آمده است: «حاجی محمد گل ولد رسته خان مسکونه بارکزایی ولسوالی قیصار و رئیس شورای پشتونها در ولایت فاریاب، ساعت ۱۱ قبل از ظهر مورخ ٢٢- ٢- ١٣٩٦ از داخل شهر میمنه ذریعه تانک افراد نظام الدین قیصاری اختطاف و به ولسوالی قیصار انتقال داد شد.»
منبع نوشته است که این شخص، یک هفته بعد پس از اخذ ۶۰۰ هزار افغانی، به میانجیگری محاسن سفیدان آزاد گردید؛ اما بعد ازآن، افراد تحت امر نظام الدین دوبار بالای قریه يادشده حمله مسلحانه نموده و در نتیجه دو تن از اهالی قریه کشته شدند.
زورگویی و تهدید:
منبع نوشته است که نظام الدین قیصاری به محاصره حرم سرای مقام ولایت، تهدید به مرگ والی پيشين فاریاب (همایون فوزی) توسط تیليفون و استفاده از الفاظ نادرست به آدرس فوزی دست زده و در موارد متعدد، مانع تطبیق قانون گردیده است که مکتوب شماره ۱۷۸ مورخ ٢٤ سنبله ١٣٩٦ مقام ولایت عنوانی شورای امنیت ملی، نمایانگر عملکرد او در قبال والی فاریاب می باشد.
منبع نوشته است: «این تنش ها زمانی اوج گرفت که به تاریخ ٢٥ دلو ١٣٩٦ والی فاریاب، متن مکتوب اداره شاروالی را غرض تحت پیگرد قراردادن نظام الدین قیصاری، به قوماندانی امنیه ولایت و ریاست څارنوالی استناف ارسال نمود و آقای قیصاری، از موضوع اگاهی یافته و خشمگین شد. در واکنش به این مکتوب، قیصاری مجدداً افراد خود را به دروازه های هرات و مزار شریف فرستادُ تمامی اجاره داران شاروالی را از کمربند بیرون رانده و عواید شاروالی را در قبضه خود قرارداد.»
به اساس معلومات منبع، شخصى به نام نقیب الله ولد امیرشاه بیشتر از یک سال می شود که از طریق وزارت ترانسپورت به حیث رئیس ترانسپورت ولایت فاریاب مقرر گرديده است؛ اما قیصاری به عوض موصوف خسربره خود (انجنیر حشمت الله) را به عنوان سرپرست ریاست ترانسپورت معرفی نموده و مانع کاری رئیس قانونی ریاست ترانسپورت گرديده است.
در متن آمده است: «فعلا انجنیر حشمت الله خود را به ولسی جرگه کاندید نموده است و اسامی نقیب الله رئیس بر حال ترانسپورت، از طریق مقام ولایت مجدداً به وظیفه اش اعزام گردید؛ اما نظام الدین قیصاری با اعزام همایون خان یک تن از نزدیکانش موصوف را تهدید به مرگ نموده و اظهار داشته که دیگر در ریاست ترانسپورت دیده نشود و مسئولیت سرپرستی ریاست را به مدیر اداری ترانسپورت، شخص مورد اعتماد خویش واگذار نموده است.»
در برخى ديگر اوراق ذکر شده است که مقام ولایت، به منظور جلوگیری از فساد اداری در پوهنتون فاریاب، هيئت بررسی را تعیین نمود که نتایج مثبت در قبال داشت؛ اما قیصاری در تماس تیليفونی به معاون مقام ولایت اظهار داشت که هیات را به پوهنتون اعزام نکنید.
منبع نوشته است: «ضمنا قیصاری در تماس تلفنی مورخ ٢٥ دلو ١٣٩٦ با رییس دادستانی استیناف فاریاب، الفاظ درشت و نادرست را استعمال نموده و تهدید نموده است که " تو طرفدار والی فاریاب هستی و از طرف حنیف اتمر مشاور امنیتی ملی و رییس جمهور حمایت می شوی، این جا ولایت خودمختار است، برای هیچ کسی اجازه نمی دهم که جلو فعالیت های مرا بگیرد". بعداً یک تن از قوماندانان قیصاری به نام عبدالحق کشف با رییس دادستانی استیناف تلفنی تماس گرفته و محل بود و باش او را پرسیده است.»
در ادامه اين متن آمده است: «تهدید به مرگ رهبری حکومت محلی در حضور رسانه ها و توهین به محترم رییس جمهوری اسلامی افغانستان، در صالون مقام ولایت، به صلابت دولتی خدشه وارد نموده و بالای اذهان عامه تاثیرات منفی را بجا گذاشته است.»
همچنان به اساس اعلاميه ۱۱ سرطان ۱۳۹۷ قول اردوى ٢٠٩ شاهين، نظام الدين قيصارى متهم به زورگويى در برابر شمارى از مقامات بلند پايه حکومتى در يک جلسه در شمال کشور شده و پس از آن، بازداشت گرديده است.
منبع حاکى است که در اين جلسه امنیتی تحت رهبری معاون اول ستر درستیز قوای مسلح و حضورِ قوماندان قول اردوی ۲۰۹ شاهین، قوماندان لوای سوم کماندو، پاسوال قوماندان امنیه و رئیس امنیت ملی ولایت فاریاب و قوماندان لوای اول قول اردوی ۲۰۹ شاهین؛ نظام الدین "قیصاری" با یک رویکرد قُلدُر مآبانه زبان به اهانت و توهین گشود و اعضای جلسه را به صورت عموم خائن خطاب کرده وتهدید به کشتن نمود.
منبع نوشته است که او همچنان اعضاى اين نشست را گفته است: «همه تان را با دار و دستۀ تان کشته و تاسیسات دولتی را به آتش می کشم و به آنِ واحد نظام حکومتی را در میمنه سقوط داده وهیچ فرد حکومتی را اینجا باقی نمی مانم.»
قابل یادآوری است که قیصاری با استفاده از موقف خود، بارها عملکرد فراقانونی داشته ومردمان زیادی را مورد آزار واذیت قرار داده است؛ او در حدود یک ماه قبل نیز تمام سران نظامی ولایت فاریاب را به مرگ تهدید کرده بود.
درگیری های تنظیمی:
در نوشته های شامل اوراق یادشده که در مورد قیصاری بوده تذکر داده شده است: «اختلافات حزبی را علیه جنرال فاروق یک تن از قوماندان برجسته وابسته به حزب جمعیت اسلامی، توسط علی بای مسکونه قریه چغاتک المار و هوادارانش تشدید بخشیده، آرامش مردم را مدت ها برهم زد که باعث شهادت چندین تن از اعضای فامیل و طرفداران طرفین گردیده است.»
همچنان منبع نوشته است، کشیدگی هايى که بین وکیل فتح الله قیصاری و نظام الدین قیصاری در ولسوالی قیصار وجود داشت، با به قدرت رسیدن او اوج گرفت و چندین بار آرایش قدرت داده، افراد مسلح خود را به داخل تاسیسات دولتی ولسوالی قیصار وارد ساخته، باعث درگیری مسلحانه و کشتن افراد طرفین شده است.
منبع افزوده است که بعد از به قدرت رسیدن نظام الدین، جنگ های تنظیمی در ولسوالی گرزیوان فارياب، بین نبی شجاع و ملا فیض الله و در ولسوالی بلچراغ بین غفور پهلوان و وکیل سمیع تشدید یافته و مایه نگرانی مردم فاریاب شده است، که در نهایت زمینه برای فعالیت های طالبان ایجاد و آهسته، آهسته ساحه تسلط دولت محدود گردیده است.
توطیه و ادعای کاذب:
منبع نوشته است که به تاريخ ١٨- ٩ – ١٣٩٦ نظام الدين قيصارى، با جاسازی ماین در منزل خویش، شوهر برادرزاده اش (محمد رسول) را دستگیر نمود و نظام الدین برای محمد رسول تفهیم نموده بود که مسئولیت ماین گذاری را بر دوش بگیرد و به ارگان های عدلی و قضایی بگوید که وی این عمل را به اشاره فتح الله قیصاری و رحمت الله ترکستانی (مخالفين نظام الدین قیصاری) عملی نموده بود.
منبع افزوده است: «اما بعد از بررسی قضیه توسط څارنوال موظف، به اساس عدم دلایل موجه مبنی بر دست داشتن وکیل فتح الله و رحمت الله ترکستانی به منظور سوء قصد به جان نظام الدین توسط محمد رسول، دوسیه رد و چنین قرار صادر شد: «ارگان های کشفی و اوپراتیفی، اسامی نظام الدین قیصاری ولد عبدالقادر وظیفه قوماندان امنیه ولسوالی قیصار را تحت کار کشفی و اوپراتیفی خویش قرار داده، بعد از تثبیت به گرفتاری موصوف اقدام به اتهام ادعای کذب و توطیه بالاى فتح الله عضو شوراى ملى و رحمت الله ترکستانى قوماندان امنيه اسبق ولايت جوزجان بازداشت نموده و طبق صراحت مادۀ ١٤٧ قانون اجراآت جزايى غرض تحقيق و بررسى به مرجع ذيصلاح معرفى گردد.»
فعاليت هاى مسلحانه عليه نيروهاى امنيتى:
در اوراق به دست آمده، ذکر شده است که نظام الدين قيصارى در ماه حمل سال گذشته بالاى قواى سرحدى، مديريت مبارزه عليه تروريزم درشهر ميمنه، در ماه ثور و سرطان سال گذشته بالاى حوزۀ اول امنيتى، درماه ميزان ١٣٩٦، بالاى دفتر و محافظين والى ولايت فارياب، قوماندانى امنيه، قطعه محافظت بند آبگردان در ولسوالى المار و درماه جدى سال ١٣٩٦ بالاى منزل مسکونى سمونوال سردار محمد مدير محبس ولايت فارياب حمله کرده است.
فعالیت های غیر قانونی اقتصادی:
منبع نوشته است که نظام الدین قیصاری، با ایجاد یک بازار فروش مواشی غیرقانونی در منطقه تورپاختو، توظیف افراد در کمربندهای ورودی هرات و مزارشریف، از عواید شهرداری به صورت غیر قانونی جمع آوری و حیف میل نموده است.
پژواک موفق به برقرارى تماس با نظام الدين قيصارى نشد تا درمورد اتهامات وارد شده برآن با او گفتگو نمايد .
اما قابل ذکراست که در اعتراض به بازداشت قيصارى هزاران تن در ولايات فارياب، سرپل، سمنگان، جوزجان، بلخ، قندوز، تخار، بدخشان، غور و بغلان دست به تظاهرات زده خواستار رهايى او مى باشند.
رزاق
شریف
>>> ولا خدا بهتر می فهمد که کی راست می گوید درین ملک همه چیز وهمه کس کج است هیچ چیز راست پیدا نمی شود.
راست گو
>>> اقوام دیګر عقل دارند - این خام کله خود میخواهند یک جانی رهبرشان باشد
>>> هیچ شریفی خادیست نمیباشد.
خاد با بودیجه نا معلوم فعال گردیده ولی نه به افتخار گذشته خادیست بودن
>>> اینکه شکنجه گران و قاتلان خاد به قلم و نوشتن رجوع کردن انقلابیست بزرگ اما از منبع خطرناک و ویران گر.ملت چشم باز کند و دقیق شود کا این خادیست ها با شیوه نو دشنام زنی به کی خدمت میکنند.
ارزو
>>> Saboor Raheel
درست و راست به خاطر نادرستی به کارگیری نام یک قوم در جایگاه صفت و منسوب باشندگان یک کشور است که می گوییم به جای نام قوم باید نام سرزمین صفت مردم ما شود.
آن مزدور مادرزاد و دایم العمر در راستای وظایف جدیدش باردیگر علیه عدالتخواهان و عاشقان آزادی و انسانیت در این سرزمین به یاوه سرایی پرداخته و سخن را به جایی رساند که می گوید حیوانات هم در این کشور تذکره ندارند.
دقیقاُ یاوه سرایی های این مزدور و مامور، دیگر هرگز هم معذور نیست، سبب می شود یک بار دیگر برجسته بسازیم که دلیل اصلی و برحق ما برای جدایی صفت انسان از حیوان است که ما مخالف به کارگیری «افغان» به عنوان شناسه ملی باشندگان افغانستان استیم.
مثلا کسی که از امریکاست و یا چیزی که منسوب به امریکاست امریکایی می گوییم؛
زن امریکایی
مرد امریکایی
خر امریکایی
سگ امریکایی
تکنولوژی امریکایی
لجن و کثافت امریکایی
به همین ترتیب در مورد چینی و چاپانی و هندی و ایرانی نیز می شود چنین گفت. اما اگر این فورمول در مورد واژه افغان به کار ببریم چه می شود:
زن افغان
مردم افغان
خرافغان
سگ افغان
لجن افغان
به کارگیری این واژه برای نمایاندن انتساب به افغانستان از بنیاد، از گرامر و از نگاه حقوق مردم که تحمیل نام یک قوم است نادرست، نابجا، مسخره و ریشخند.
باید علاوه کنم که چنین مسخره گی در صورت استفاده نام هر قوم دیگری می تواند درست باشد. اگر به جای افغان ما تاجیک و ازبیک و هزاره هم استفاده کنیم نادرستی و مسخره بودنش همان خواهد بود که به کارگیری افغان درین جایگاه به بار می آورد.
اینها را باید گفت تا پیروان این مزدور مادام العمر تصور نکنند که پیشوایش شان صاحب مغز و درایتی و درکی است. برای ما روشن است که او در خط وظیفه صحبت می کند. درست همان گونه که از اغاز کار سیاسی اش به فرمان آی اس آی سخن می گفت. امروز هم به فرمان غنی و برای پیشبرد برنامه های غنی و تیم فاشیست ارگ صحبت می کند.
از نظر من بهتر است راسا به رویارویی با ارگ و فاشیزم ادامه داد.
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است