تهدید داعش دانشگاه ها در شرق کشور را تعطیل کرد
 
تاریخ انتشار:   ۰۸:۰۸    ۱۳۹۷/۵/۲۹ کد خبر: 153952 منبع: پرینت

تعدادی از موسسات آموزش عالی در ولایت ننگرهار از جمله دانشگاه اصلی این ولایت در پی تهدید تروریست های داعش به حالت تعطیلی درآمده است.

ویبسایت خبری نشنال امارات در گزارشی نوشت: براساس این گزارش تعطیلی دانشگاه نتیجه اوضاع وخیم امنیتی در ننگرهار است که در شش ماه گذشته در این ولایت بیش از 300 نفر کشته و بالغ بر 600 نفر زخمی شدند. مقامات دولتی ننگرهار معتقدند تروریست های داعش هیچ گزینه ای برای حمله نداشته اند و اکنون تهدیدات خود را معطوف به مکاتب و دانشگاه ها نموده اند.

آریانان نیوز گزارش داد: شکیب شریف زی از ساکنان ننگرهار به نشنال امارات گفت: داعشی ها حدود دو هفته پیش با نشر اعلامیه ای تهدید خود علیه دانشگاه ها و مکاتب را اعلام نمودند و از این رو موسسات دولتی و خصوصی و همچنین دانشگاه ننگرهار، دانشگاه طب ننگرهار و دانشگاه علوم کمپیوتر این ولایت به حالت تعطیلی درآمده است. حاجی گل دانشگاه ننگرهار اظهار داشت حدود دو هفته پیش این دانشگاه هشداری را از سوی نهادهای امنیتی پیش از برگزاری مراسم فارغ التحصیلی دریافت نمود. با این حال مراسم فارغ التحصیلی بدون حادثه برگزار شد اما تعداد اندکی از محصلان و خانواده های آنها در این مراسم اشتراک کردند.

نشنال امارات می نویسد تهدید نیروهای طالبان به انجام عملیات علیه تکفیری های داعش در ننگرهار نیز عامل مهمی در تعطیلی مراکز آموزش عالی این ولایت بوده است. با این حال مقامات دولتی ننگرهار هرگونه تعطیلی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی را انکار می کنند و تعطیلی ها را به جهت ایام تابستان می دانند. عطا الله خوگیانی، سخنگوی والی ننگرهار در گفتگو با نشنال امارات تمامی این گزارش را رد نمود.

در ماه جون و در وضعیتی مشابه، مقامات امنیتی ننگرهار مکاتب دخترانه در جلال آباد را درپی تهدیدات تروریست های داعش به حالت تعطیلی درآورد.

کد (10)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
دانشگاه ننگرهار
تهدید داعش
نظرات بینندگان:

>>>   Homayoun Paiez
وقتی، نان و خوان هموطنان به ماتم نشسته ام ، توسط منافق تمام عیاری، در همدستی با برادران متحجر دهشت افگن مخوفش، به خون بی گناهان شان تر باشد؛ من، با چه زبانی می توانم عید را برای شان مبارک گویم؟؟؟
آری، غنی، منافق متعصب متصلب متحجر لجوج و انعطاف نا پذیری که، حد اقل از دو دهه بدینسو، با قبولاندن جعل تاریخ و باور های قالبی اش به خارجی ها، به ویژه به امریکایی ها، توانسته است تاریخ را به تعلیق در آورد؛ وبعد، به مسیر منحرف هدایتش نماید؛ و حاصل این کارش:-
ایجاد تفرقهء هر چه بیشتر میان اقوام، خون ریزی ها و ویرانی های بیشتر در این دوزخ زمین؛ و در نهایت، پس زدن و نه گفتن به فرهنگ متعالی و راندن و زندانی کردن آن، در مغز های متعفن و متحجر می باشد و تمام!!!
به فکر من، اگر همین امروز هم صلحی در این کشور بیاید؛ با زخم ها و آسیب هایی که غنی بر پیکر این جامعه وارد کرده است؛ تا صد سال دیگر التیام نخواهد یافت؛ و این آسیب ها، جند نسل دیگر ما را رنج خواهد داد!...

>>>   احمد بهزاد
حکومت با دشمنان مردم آتش بس دارد
درحالی که فوج فوج زندانیان گروه های تروریستی از بند حکومت رها می شوند و آقای غنی فرمان آتش بس با طالبان را مطابق به میل و علاقه این گروه صادر می کند؛ از مسیر ارتباطی قندوز - تخار در شمال کشور خبر می رسد که ده ها تن از مسافرین توسط جنگجویان طالب ربوده شده اند.
تروریست ها که پس از کشتار، غارت و تخریب شهر غزنی و پس از قتل عام دانش آموزان در غرب کابل و انجام ده ها مورد شرارت، انسان کشی و ویرانی، از سوی حکام افغان مستحق پاداش آتش بس شناخته شده اند، پس از این ارفاق قبیلوی، توان مضاعفی خواهند یافت؛ چیزی که مردم را با موج تازه ای از جنایت ها و خشونت های تروریستی مواجه خواهد ساخت.
با این اوضاع آیا می توان در مورد همدستی و اتحاد عمل، رهبری حکومت و تروریزم علیه مردم تردید داشت؟

>>>   Mazdak Farid
دوچالش که اگر حل نگردند ؛ نگهداری جغرافیای افغانستان خیال و محال خواهد بود .
چالش نخست :
تقابل برنامه ی دولت ـ ملت افغانی و کشور افغانی با واقعیت زندگی ، جامعه و وطن . در کشور چند قومی نمی توان بر بنیاد هویت و منافع یک قوم راه ملت شدن را در پیش گرفت . امروز ملت با زور و تحمیل ساخته نمی شود . نخست به رشد اقتصادی و فرهنگی ـ سیاسی باید پرداخت نه به ملت سازی . ملت تمدن و فرهنگ است نه گله های از آدم ها که با فرمان گردهم بیایند . ملت گام به گام با اقتصاد و فرهنگ می اید و ساخته می شود نه با سرکوب و حذف .
چالش دوم :
نگاه افزاری جهان ، منطقه و ایلیت سایسی خودی به ژیوپولیتیک کشور نمی تواند حضور وبقای کشور مستقل وآزاد به نام افغانستان یا هر نامی دیگر را برتاباند و تضمین کند . دیگران و همچنان خودِ ما به جغرافیای خویش چون محل ، میدان و راه برای اجاره گرفتن و اجاره دادن می بینیم . از کشور و جغرافیای خویش تعریف درست و روشن نداریم و نگاه و سیاست های ما نسبت به پیرامون ؛ همسایه ها ، منطقه و کشور های جهان مبهم ودنباله روانه است .
برای رفع چالش نخست به اجماع داخلی نیاز داریم . همه یکسان و یک برابر مالک وطن خویش استیم . ما اکثریت و اقلیت قومی نداریم بل اکثریت و اقلیت آرای شهروندان در برنامه سازی ها وسیاست گذاری ها داریم .
برای رفع چالش دوم به اجماع منطقه یی پیرامون کشور خویش و منافع عام منطقه و جلب حمایت جهان از این اجماع نیاز داریم . نخست خودِ ما باید جغرافیای سیاسی موجود خویش را به رسمیت بشناسیم . منافع همگانی و منافع کشور خویش را تعریف روشن کنیم و برای همزیستی با همسایه ها با رعایت منافع خویش و منافع همسایه ها سیاست درست و فعال اتخاذ کنیم .

>>>   Soraya Baha
یک طالب بچه و یا شاید هم یک اخوانی بچه با افکار متحجر قرون وسطایی خود برایم می نویسد چرا در امریکا چادر اسلامی نمی پوشی و حج نمی روی، برایش خاطر نشان می کنم که من نه به چادر اسلامی تو و نه به رفتن حج نیاز دارم و نه چون رهبران فاسد شما تظاهر به دین داری می کنم، من یک آدم سیکولار ( سیکولار به معنای جدایی دین از دولت است ) و مخالف فرهنگ مرد سالار شما هستم که از دین یک پشتوانه نیرومند برای اسارت زن و سلطه بیرحمانه خود در جامعه ساخته و انگل های مضری هستید که جامعه را به فساد و بدویت کشانده اید و من اگربرای یک روز رییس جمهور شوم چون اتاترک جامعه را نخست از وجود شما انگل ها پاک خواهم کرد.

>>>   دوصد و بيست سال پيش يكى از رؤساى قبايل سرخپوست به رئيس جمهور وقت امريكا نامه نوشت: ما وقتى گرسنه مي شويم فقط يك بوفالو را مى كشيم اما شما صد ها هزار بوفالو را براى تفريح و تمايل به خون ريزى مى كشيد. شما سر زمين هاى ما را غصب كرديد و ما را كشتيد و مي كشيد. روزى خواهد رسيد كه ديگر نه بوفالويى باشد و نه سرخپوستى و آن روز براى شما بسيار سخت خواهد بود چون شما به خونريزي و خونخوارى عادت كرده ايد و آنگاه از روى عادت هميشگى خون همديگر را خواهيد ريخت وخون همديگر را خواهيد خورد. پس بخاطر خودتان هم كه شده ما را نكشيد. و اوغان ها و پشتون ها هم همينطور بعد از خون هايي كه از هزاره ريختند و خوردند و مي ريزند و ميخورند حالا خدا را شكر به خونريزى و خونخوارى همديگر دندان تيز كرده اند.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است