کدام انتخابات؟ کدام دموکراسی؟
 
تاریخ انتشار:   ۱۴:۰۶    ۱۳۹۷/۱۱/۴ کد خبر: 157070 منبع: پرینت

مضحکه ای را که اکنون به نام انتخابات در زیرداربست دموکراسی قلابی و نمایشی در کشور به راه انداخته اند، در واقع اهانت «جامعه نامنهاد بین المللی» به مردم و کشور ما و دهان کجی به دموکراسی و اراده مردم است.

همانگونه که بارها نوشته ایم، مادامی که این قانون مزخرف ضد ملی و همین ساختار ناقص و معیوب نظام و همین رهبران دست نشانده باشد، همین آش و همین کاسه خواهد بود.

بار دیگر بازی موش و گربه انتخابات آغازمی شود، باز هم شیوخ مرتجع عرب به امر بالاییان صد میلیون دالر می پردازند و باز هم در پایان نمایش، شهریاری را که سردمدار کاخ سفید برگزیده است، با انواع ترفندها، معرکه ها، شیادی ها و نیرنگ ها بر اورنگ پادشاهی ملک خدا داد خواهند گماشت.

دموکراسی بدون انتخابات ارگان های محلی قدرت مفهومی ندارد. روشن نیست این مسخره بازی و خاک پاشیدن به چشم مردم و جهانیان تا به کی ادامه خواهد یافت؟
هیچ مساله ای در کشور به اندازه ویرایش قانون اساسی و اصلاح ساختار نظام اولویت ندارد.

یکی از زشت ترین دستاوردهای کارزار انتخابات نمایشی، قومی ساختن انتخابات و دامن زدن به تبارگرایی افراطی و لگام گسیخته است. تبارگرایی افراطی در کشور به قصد وعمد به دستور بیگانگان از سوی حلقات و محافل معلوم الحال در راس باندهای کرزی و احمدزی دامن زده می شود. دردمندانه این بیماری را چنان دامن زده اند و به این آتش چنان هیمه انداخته اند که دیگر بسیار دشوار است شعله های آن را خاموش ساخت.

بزرگترین جفای که اشرف غنی به مردم ما کرد، جلوگیری از ویرایش قانون اساسی و اصلاح ساختار نظام است. تاریخ هرگز او را مانند کرزی به خاطر این کار نخواهد بخشید.

عزیز آریانفر


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
انتخابات
دموکراسی
نظرات بینندگان:

>>>   به خدا دلم میخواهد خود را در چارراهی وزارت مالیه نزدیک ارگ آتش بزنم
قادری

>>>   عزیز آریانفر چند سطر هم از مردم ساده دل ما نیز بنویس، که برای چندمین بار همین آزموده ها را می آزمایند و به آنها رای میدهند. این مردم از اشتباهات خود هیچ نمی آموزند.

>>>   کدام انتخابات یک انتخابات ولسی چرگه در طول شش ماه رهی شا ن معلوم نشد تل زمانیکه این دو ع وغ ترسو در قدرت باشد ویک ریس جمهور دلاور مانند داودخان روی کار نیاید از این دو دست بکشد

>>>   همین دموکراسی هم از سطح مردم ما بالاست و حتی از ۵۰% کشورهای دیکتاتوری و مافیایی مثل چین ، روسیه ، ایران ، اعراب ، افریقایی ها و اکثر کشورهای رو به انکشاف بهتر و حداقل واقعی تر است و انشاءالله این دفعه طوری شده و میشود که نام دولتسازتر بگیرد تا قومی یا وحدت ملی.
توکلی

>>>   بسیار به جا فرمودید محترم آرینفر، این انتخابات مسخره توهین به دموکراسی، توهین به شعور مردم و خاک زدن به چشم مردم است. بعد از صرف صد‌ها میلیون دلار و احتمالا کشته شدن صد‌ها جوان و بریده شدن انگشتان، نوکر سر سپرده و غلام حلقه بگوش آمریکا و انگلیس اشرف غنی دیوانه و یا حنیف اتمر انتحاری پرور و داعش پرور به نام برندهِ انتخابات اعلان خواند شد.

>>>   دیموکراسی وانتخابات درزمان حکومت ظاهر شاه عملا شروع شد.درماه میزان سال ۱۳۴۳ شمسی وقتی که حکومت شاهی قانون اساسی را اعلان نمود درقانون اساسی دیموکراسی وانتخابات آزاد به صورت واضح بیان شده بود.شوراهای ولایتی ازبین رفتند تنها ولسی جرگه یا پارلمان باقی ماند که اعضای ولسی جرگه با انتخابات مردم ولسوالیها، مراکز ولایات،علاقه داری ها وشهر کابل انتخاب میشدند.فعالیت احزاب آزاد گردیدند وروزنامه ها وجراید ومجلات احزاب وشخصی در کابل وسایر ولایات شروع گردید.اما زن ها در ولسوالیها وعلاقه داریها در رای گیری انتخابات حصه نمیگرفتند چون درافغانستان درروستاها وقریه جات زنان تذکره نمیگرفتند.نیروهای چپ نیز ازطریق پارلمان به ولسی جرگه راه یافتند.طوریکه محمودی،غبار،ببرک کارمل،اناهیتا وحفیظ الله امین اعضای ولسی جرگه بودند.درزمان حکومات محمد داود،حزب دیموکراتیک خلق،مجاهدین وطالبان انتخابات پارلمانی صورت نگرفته است.
درمرحله جدید و تحولات توسط جامعه جهانی زمینه دیموکراسی واقعی،رشد،انکشاف،تعلیم وتربیت مهیا گردیده است .انتخابات یک پروسه ملی وشرکت مردم درین انتخابات وظیفه شرعی ومیهنی برای ملت مومن وزجر کشیده افغانستان است.
متاسفانه درحدود چهل سال است که در افغانستان جنگ داخلی جریان دارد که دراثر این جنگ خانمانسوز مردم مومن افغانستان صدها هزار کشته ومعلول گردیده اند وبیش از هشت ملیون نفر درکشورهای همسایه وکشورهایددور مهاجر شده اند.من درکمپ های مهاجرین در پاکستان غربی کارکرده ام وباچشم خود دیده ام که مهاجرین مظلوم افغانستان باکدام مظلومیت وبدبختی درکمپ های مهاجرین شب وروزرا سپری میکردند.بهرصورت درمرحله جدید سه دفعه انتخابات ریاست جمهوری صورت گرفته است گرچه مشکلات های امنیتی وتخنیکی در هرسه دفعه انتخابات گذشته متاسفانه زیاد بوده با آنهم شرکت مردم عم از ذکور واناث در انتخابات پارلمانی وریاست جمهوری نوید آینده بهتر وروشنتر را برای ملت مومن وزجر کشیده افغانستان میرسانند.آنانیکه به شکلی ازاشکال پروسه انتخابات آتی ریاست جمهوری را با تمسخر،شک وتردید ارزیابی میکنند بدانند که ماجراجوییهای آنان سد راه انتخابات آزاد ومردمی در نظام دیموکراسی کنونی شده نمیتواند.
همینکه سیاست مداران واشخاص ذیعلاقه بحیث کاندیداتوری یک تیم ریاست جمهوری درین حالت جنگ داخلی ومشکلات امنیتی شرکت می کنند خودش یک عمل وحرکت مثبت فوق العاده به طرف دیموکراسی وحکومت مردمی شدن افغانستان میباشد.دیموکراسی فقط با شعار درجامعه عملی نمیگرددبلکه سهم گرفتن مردم عم از ذگور واناث که واجد شرایط برای رای دادن باشند درانتخابات پارلمانی وریاست جمهوری گام خیلی ارزنده وعمل نهایت مثبت میباشد وضمنا پلان خطرناک وارتجاعی آنانیرا که دیموکراسی نوپای را درافغانستان به شکلی ازاشکال تخریب میکند عملا درنطفه خنثی میسازد.
به یاری خدای بزرگ به پیش به سوی صلح دائمی ،رشد، انکشاف،همدلی،و همزیستی مسالمت آمیز تمامی اقوام‌برابر وبرادر افغانستان وبه پیش به سوی انتخابات دشمن شکن وسراسری توام با صلح وامنیت درافغانستان ویران شده، زنده باد مردم مومن،وطن دوست وزجرکشیده افغانستان.
ومن الله التوفیق والسلام علی عبادالله الصالحین.الحاج انجنیر عبدالرشید ناصری ازآسترالیا

>>>   به نظر دهنده اول!
خودکشی گناه دارد.اگر تو خود را آتش بزنی و خود کشی کنی،در آن دنیا نیز در آتش دوزخ خواهی سوخت.
هرچقدر دلیل و دلایل بگویی که مه از دست حکومت اشرف غنی خود را آتش زدم،خداوند هیچ قبول نمی کند و حتی برای تو اجازه نیر نمی دهد که یک وکیل دعوی بگیری تا در محکمه خدایی از تو دفاع کند.
همانطوری که خدا در قرآن به فرشته گان امر کرد که برانسان سجده کنید و فرشتگان پرسیدند چرا؟
گفت چرا مرا ندارد.مه که گفتم،باید سجده کنید.
حالا در روز قیامت نیز در آتش دوزخ خواهی ساخت و نه اجازه گرفتن وکیل و دفاع از خود را داری و نه هم حقوق بشر است که ترا از آتش دوزخ نجات دهد.
فکر نکن که دوزخ مثل محبس این دنیا است که ترا نان و آب میدهد و تجدید تربیت میکند و یگان حرفه را به تو یاد میدهد و بعد از چند سال رها خواهی شد.
خداوند که یک مرتبه جیل خود را سرچپه پوشید و نی گفت،تا اًخر نی است و از دوزخ رهایی نخواهی یافت.

>>>   دموکراسی یعنی ازادی رای وعقیده وازادی انتخاب وحقوق مساوی شهروندان و...در کشور ما اگر ممکن نیست در هیچ جای دنیاهم به صورت درست وواقعی ان سراغ نمیشود ما از همه مزایای دموکراسی منصرف شده ایم فقط حق رندگی وتنفس ارام می طلبیم که اصحاب دموکراسی ان را هم از ملت افغان دریغ نموده اند از چهل سال بدینسو به بهانه های مختلف ملت ما را می کشند ومی بندند وبه زندانهای مخوف می اندازند وجزءی ترین حق انسانیت برای ما قایل نیستند همین دیروزریس حکومت دست نشانده ومزدور در سویس اعلان میدارد که در ظرف سال ۲۰۱۸ چهل وپنج هزار عسکر افغان به قتل رسیده است این همه قتل وغارت که دخارجی ها به راه انداخته اند در مقابل دشمن فرضی وخیالی ودشمنی را که خود ساخته اند صورت گرفته است درینجا اول حق حیات وزندگی را برای مردم تامین نما بعدا از دموکراسیس موهوم صحبت بکن در داخل چهار دیواری کشورت محبوس هستی هرکه را بخواهند میکشند وهرقدر بخواهند به قتل میرسانند وگاهی بنام اشتباه بالای مردم ملکی وحتی عساکر اردوی ملی بمبارد مینمایند وبعد میگویند اشتباه بود
پروبال ما بریدند ودر قفس گشودند
چه رهاچه بسته مرغیکه پرش شکسته باشد
وخود مصروف چپاول ودستبرد دارای های ملی ومعنوی کشور ماتم زده ای ما هستند
پوپل زی از عجمان


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است