غنی تاجیک ها را بهم انداخت و خود به آذربایجان رفت
آیا لازم بود که در آستانه سال نو و برگزاری میله گل سرخ که هموطنان ما از سراسر کشور به مزار شریف می روند، این شهر دستخوش ناامنی و درگیری شود؟ 
تاریخ انتشار:   ۱۷:۱۷    ۱۳۹۷/۱۲/۲۳ کد خبر: 157812 منبع: پرینت

به گزارش شبکه اطلاع رسانی افغانستان (afghanpaper) پس از آنکه آمرین یازده حوزه امنیتی پولیس کابل از وظایف شان برکنار شدند، اشرفغنی دستور عزل فرماندهی پولیس و آمر امنیت ولایت بلخ را نیز صادر کرد.
این فرمان درحالی صادر شد که اشرفغنی با عطامحمد نور توافق کرده بود که تا پایان حکومت وحدت ملی، هیچ تغییری از جانب حکومت در رده ها و پست های دولتی بخصوص فرماندهی پولیس این ولایت صورت نگیرد.

اشرفغنی با صدور این فرمان یکبار دیگر ثابت کرد که به هیچ قرارداد و تعهد کتبی و زبانی خود پایبند نیست و حاضر است بخاطر پیشبرد اهداف غربی ها و تکمیل پروژه قومی سازی و قبیله گرایی، همه تعهدات خود نسبت به دیگران را زیر پا بگذارد.

غنی طی یک برنامه از پیش تعیین شده، اول سرپرستی وزارت داخله را به یک اندرابی تاجیک سپرد و سپس یک اندرابی تاجیک دیگر را به فرماندهی پولیس بلخ گماشت تا بدین وسیله تسلط خود را بر مزار امن و آرام کامل کند و در آستانه میله گل سرخ و عید نوروز، این شهر زیبا را ناامن بسازد.

اشرفغنی با این کار تنها شهر بزرگ امن باقیمانده از شمال کشور را نیز به امنی سوق داد و تقریبا دامنه جنگ و ناامنی را در تمام کشور تکمیل کرد و به خواسته طالبان "که برگزاری مراسم نوروز حرام است" جامه عمل پوشید و با این فرمانش به طالبان چراغ سبز دیگری روشن کرد که بگوید او حامی خواسته های طالبان است تا شاید آنان حاضر به مذاکره با وی شوند.

عطامحمد نور به این فرمان اشرفغنی عکس العمل نشان داده از مردم مزار شریف خواست که اعتصاب کنند و کارهای روزمره خود را تعطیل کنند که این کار انجام شد و امروز پنجشنبه مزار یکپارچه تعطیل بود.

نیروهای ویژه پولیس از کابل وارد شهر مزار شریف گردیدند و با نیروهای پولیس وفادار به عطامحمد نور درگیر شدند که هنوز از تعداد تلفات و خسارات وارده گزارشی در دست نیست.

در این میان امرالله صالح که سمت معاونیت اول اشرفغنی در انتخابات آینده تصاحب کرده است ابراز سخن فرموده و گفته است که تقرر قوماندان امنیه جدید برای ولایت بلخ هیچگونه توطیه و دسیسه بر ضد هیچ کس و هیچ حزب سیاسی نبوده و نیست؛ بلکه این تصمیم بخاطر آوردن بهبود در وضعیت امنیتی آن ولایت اتخاذ گردیده است.

مسعود اندرابی سرپرست وزارت داخله نیز می گوید که موضوع اندراب و بلخ مطرح نیست، استاد عطا و سایر سیاسیون کشور مورد حمایت قرار دارند، پولیس برای وقار خود در برابر افراد زورگو و قانون شکن اقدام کرده است.
به زودی وضعیت در بلخ به حالت عادی بر گشته و قانون عملی شدنی است.

"اگر هدف غنی از صلح و امنیت است چرا این جوان با استعداد و کارکشته اندرابی را در بغلان مقرر نمینماید که هر روز در دند غوری و چشمه شیر اندرابی های جوان از دست هیولاهای طالب این برادران غنی و کرزی کشته میشوند. واضح است که دشمن جنگ را با نیرنگ وتوطه به هر خانه تاجیکان انتقال میدهد."

آیا لازم بود که در آستانه سال نو و برگزاری میله گل سرخ که هموطنان ما از سراسر کشور به مزار شریف می روند، این شهر دستخوش ناامنی و درگیری شود؟

کد (4)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
مزار
عطا
اندرابی
نظرات بینندگان:

>>>   مهمترین دست‌آوردهای سیاست غلط و لجوجانه آقای غنی شرات انداز طی پنچ سال سال به این قرار است دولت ناکاره غنی کوچی و غرق در فساد را که عامل اساسی فقر و بیکاری و ناامنی در کشور است
حکومت غنی در کشورما ۵۴۲ انتحاری مهندس شده
حکومت غنی ۱۸۰۰۰۰ نفر مرد عادی در انتحاری کشته شدند
حکومت غنی 45000 افسروسرباز شهید
حکومت غنی ۱۶۰۰۰ نفر اردوی ملی شجاع کشور کشته شدند
حکومت غنی ۱۵۰ ساختمان در کابل از اثر آسیب انفجار و انتحار تخریب شد
حکومت غنی ۸۰۰۰ طالبان آزاد شد و از بین بردن روحیه جنگی درمیان نیروهای نظامی و امنیتی. امروزه دیگر حتی نیروهای امنیتی، روحیه و انگیزه مبارزه با طالبان را ندارند.
حکومت غنی ۶۰۰۰۰ هزار زن بیوه شد
ﺣﻜﻮﻣﺖ ﻏﻨﻲ از اثرفقر و بیکاری ﻟﻜﻬﺎ ﻧﻔﺮ ﺭا ﻣﻌﺘﺎﺩ ﺳﺎﺧﺖ شد.
ﺣﻜﻮﻣﺖ ﻏﻨﻲ ﺩاﺭاﻱ ﻣﻠﺖ ﺭا ﺩﺯﺩﻱ ﻛﺮﺩ و ﺑﺤﺴﺎﺏ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ اش افزوده اند.
حکومت غنی ۱۴ ولایت کشور به محاصره طالبان در آمده است
حکومت غنی ۱۰۰۰۰۰۰۰۰ دالر افغانستان از آمریکا قرضار شد
حکومت غنی ۳۲ وکیلان پارلمان کشته شد
حکومت غنی ۸۰ فیصد مردم کشوربرباد واز وطن فراری شد
حکومت غنی از هرنگاه در حکومت داری ۹۰ فیصد ناکام شد
حکومت غنی ۲۴۳ تظاهرات بزرگ برضد حکومت وحدت ملی شد
حکومت غنی ده ها نفر زد طالب کوش مالی و گرفتار شد
حکومت غنی قهرمان جبار و جنرال رازق کشته شد
حکومت غنی پارلمان تبدیل به ﻗﻮﻡ پرستی و فساد شد
حکومت غنی در ارگ غیره ﺗﻴﻢ ﺧﻮﺩﺵ دیگر قوم نیست
حکومت غنی سرک های مان از اثر بی توجه تخریب شد
حکومت غنی تعصیبات قومی سمتی به اوج خود رسید ، به خاطر سیاست‌های قوم‌گرایانه غنی،
حکومت غنی میان اقوام کشور تفریقه بی سابقه ایجات شد و بزرگ شدن شکاف‌های قومی و مذهبی
حکومت غنی داعش به کشورما بنام جعلی مهندسی شده پیدا شد.
حکومت غنی معاون اول را تبعید و توطعه و خانه نشین شد
حکومت غنی از بی کفایتی آن رای دادن مردم بر غنی پشیمان شدند
حکومت غنی از ترکیب لر و بر و داعش پیدا شد
حکو مت غنی دروغ گوی و گزافه گوی قانونی شد
حکومت غنی بلآخره کشور ما عنقریب است به بحران عظیم برود
حکومت غنی همکاران داخلی اش ناکام و شرمنده پیش باداراش شد
هم خدمت آقای اشرف غنی طی چهار سال با برنامه اسکان کوچی آن سوی مرز دیورند با تیم اش ﺑﺮاﻱ ﻣﺮﺩﻡ ﻣﺎ

2. از بین بردن روحیه جنگی در میان نیروهای نظامی و امنیتی: رفتار آقای غنی و حکومت دربرابر طالبان موجب قباحت‌زدایی از طالبان و مشروعیت‌زدایی از مقاومت نیروهای ضد طالبانی شده است. برای همگان روشن است که امروزه دیگر حتی نیروهای امنیتی، روحیه و انگیزه مبارزه با طالبان را ندارند.

3. عدم اعتماد مردم به حکومت و نیروهای نظامی و امنیتی: سیاست غلط حکومت و ضعف مدیریت‌ها شکست‌های سنگینی را برای نیروهای امنیتی و حکومت دربرابر طالبان درپی داشته است. این شکست‌ها و ضعف‌ها چنان است که حتی مردم هم متوجه این قضیه شده و اعتماد آنان از حکومت به کلی سلب شده است.

4. نابود شدن تمامی آنچه دست‌آوردهای حکومت در دوره پساطالبانی دانسته می‌شد؛ مانند دست‌آوردهای حقوق بشری و دموکراتیک که برای جامعه جهانی و حامیان بین المللی حکومت مهم بود. به همین دلیل است که امروزه، منزلت این حکومت در نظر جامعه جهانی تفاوتی چندانی با منزلت حکومت طالبانی ندارد

به خاطر این سیاست غلط بود که حکومت نه خود با طالبان مبارزه کرد و نه از حضور کشورهای دیگری مانند آمریکا استفاده کرد. حال که خروج نیروهای آمریکا از کشور قطعی به نظر می‌رسد، دیگر نه توان مبارزه با طالبان است و نه انگیزه آن در داخل کشور و نه جامعه جهانی تمایل زیادی به حفظ این حکومت دارد.

اما درعین‌حال، تنها زمانی می‌توان امید به آینده این حکومت داشت که آقای غنی بجای التماس و مماشات با طالبان و اعتماد بر رفتارهای قوم‌گرایانه و لجاجت در قبال منتقدان، بپذیرد که سیاست گذشته او غلط بوده و درصدد جبران سریع آن برآید. ادامه رفتار لجوجانه و کودکانه آقای غنی کشور را به وضعیت دهه هفتاد خواهد برد

>>>   من که طرفدار غنیگک نیستم ولی به لحاظ خدا دست از حمایت این لنده غران و ولگردها بردارید
با احترام
صدرالدین از ترکیه

>>>   اشرف غنی در طی پنچ سال حکومتدار 95 درصد ناکام بوده
غنی انسان شرارت انداز وحشت وجنایت کار و متعصب اهل کار نیست به امین خاطر است که مملکت ما را درآتش سوختاندو میسوزاند. درطی پنچ سال حکومت غنی از 442 حمله انتحاری 180 هزارنفر کشته و 45 هزار سرباز وطن شهید و در کابل تنها 150 ساختمان اثر انفجارتخریب شده است.
چون بود اصل گوهری قابل
تربیت را در او اثر باشد
هیچ صیقل نکو نخواهد کرد
آهنی را که بد گهر باشد
خر عیسی گرش به مکه برند
چون بیاید هنوز خر باشد
حقیت زندگی مردم کشور عزیزم و اوضاع اقتصاد وسیاسی کشور به مراتب بدترو قابل تشویش است.غنی مانند کودن است که بر شاخچه درخت نشته ومصروف بریدن کند ه است و تاکنون درک نکرده که ختم این کار خود ش هم نبود می کند دارد.
غنی مغز متفکر شرارت هم جامعه را بطرف نابودی سوق و می دهد چرا گفته اند که کار به اهل کار سپرده شود این غنی روانی اهل کار نیست به امین خاطر هداف لر و بر 45000 ایده پوچ غنی شرات انداز در منطقه سرباز جوان وطن توسط ترویستان تربیت یافته پاکستان در طی چهار سال حکومت بی برکت این شخص روانی جنایت کار و متعصب و قدر طلب کشت شده اند. غنی چگونه خود را از محاصره مردم غیور ما به دلیل بی عاطفه گی در قبال هزاران قتل عام سربازان شجاع و مردم بی دفاع توسط تروریستان از زندان رها ساخته خود نجات می دهد؟
مغز متفکر شرارت انداز بایده ای اقدار تک قومی که با مردم ما یک روز با زبان صادقانه و انسانی ادبی حرف نزده است و هر واژه که از دهان اش بیرون می شود جز از گذافه گویی چرندیات، هزیان و توهین به مردم شریف ما نیست.
غنی شوونیست تک قوم گرا خود کامه چهل سال که بیرون از وطن بوده نه به مذهب مردم باور دارد و نه به فرهنگ و عادات مردم آشنایی دارد چگونه مردم غیور با دیانت ما بر او احترام بگذارند؟
غنی عوام فریب دروغگو که غیر از جیغ زدن و رفتار روانی و گزافه گویی آن هیچ جذابیت برای مردم قاقل و دانا چیز فهم کشور ندارد؟

غنی شرات انداز دست نشانده جانکری که ارگ را با اطرافیان اش یک باند ما فیایی به آشیانه شیطانی و مدیریت توطیه علیه اقوام به اقوام تبدیل کرده با کدام جرات از مردم شریف با دیانت ما کمک می طلبد؟
غنی تروریستان را برادران جان برابر خود می شمارد و از زندان ها آزاد می سازد به کدام وجدان از مردم کمک می خواهد؟
غنی مصنوعی بی عاطفه که در غم و اندوه مردم عزادار شریک نمی شود و در کنار مردم قرار ندارد با کدام رویی به مردم شریف ما رجوع می کند؟
اشرف غنی انسان از خودراضی قبل از اینکه از روی درماندگی به مردم خطاب کند باید به خود خطاب کند که او کیست« انسان شرارت » ؟
مردم از تو غنی بی عاطفه مدریت سالم , صداقت سیاسی , عدالت, سپردن کار به اهل کار , امنیت , فقرزدایی « فقر يكي از خطرناك ترين پديده هاي اجتماعي است كه مي تواند حيات اقتصادي، سياسي و فرهنگي ملت ها ی شریف ما را تهديد كند » , برنامه ریزی برای مسیر شغلی افراد بر مبنای برآورد های عینی از نیاز های آتی و اسعداد های بلقوه و ارزیابی عملکرد افراد متخصص باتجربه می خواهند و به همین دلایل مردم نا جارشده اندکارت به استخوان رسیده دست به قیام زده اند.

او مردم غیور بادیانت اکثریت این حاکمان قدرت طلب ما نند غنی عبدالله دروغ گو هسستند ، چون معمولا دروغ بعد از مدتی آشکار میشود و انسانها دروغگو بی برنامه در بین مردم رسوا میگردد.
باید گفت نجات اشرف غنی و عبدالله از انزوای چهار دیوار ارگ صرفا با استعفا و معذرت خواستن از مردم افغانستان.

ادامه رهبری این حکومت تنبل و سست ٍ ضعیف بی نظم و بی برنامه در مدیریت امور رفا ه و آسایش شهروندان قضاوت به دست شما هموطنان ! اشرف غنی باید شرایط برای پذیرفتن صدها کادر و ده ها داکتر علوم در هم بخشها سکتوری که دارای طراح های جامع هموطنان ما در خارج وجود ادرد آماده می کرد نه کرده است , خواهشم ایسنت که هموطنان آگاه و قلم بدست

>>>   اشرف غنی یک نوکر زر خرید بی وجدان است که به دهل بادارش اتن میکند و کسی که مغز ندارد چطور وجدان داشته باشد یک نوکر خونریز وخونخوار که از ریختاندن خون همه مردم حتی از همزبانان و اقوام پشتون خود ، امتناع نکرد ....

>>>   تاریخ در حال تکرار شدن است
غنی احمدزی = نجیب احمدزی
تغیر فرمانده پولیس بلخ
آغاز درگیری در بلخ
دخیل بودن اندرابی
با یک تغیر که این بار تاجک در مقابل تاجک است

این با مردم شریف اندراب است که جلو بی عقلی تطمیع شده های عاقبت نا سنج خود را بگیرند

هدف غنی پارچه پارچه ساختن حوزه جهاد و مقاومت پیش از انتخابات است
استاد عطا و بزرگان حوزه جهاد و مقاومت باید از رویارویی نظامی اجتناب نموده در عوض بسیج مردمی و نافرمانی های مدنی را راه اندازی کنند.
اندرابی و صالح و امثالهم بید بدانند که غنی منافق است ویکی از خصوصیت های منافق خلاف وعده و شکستن پیمان است.
از این عالیجنابان چون کاغذ تشناب استفاده میکند.
توصیه پن به مخالفین سیاسی غنی این است که به هم فشرده و منسجم شوید تا یکی یکی نشکنید.

>>>   Abdul Hai Khurasani
بلی،نه افغانستان؛ مایملک شخصی حاکم روانپریش و فاشیست ارگ کابل است و نه استان‌ پهناور بلخ مال شخصی کسی.

نباید هیچ شخصیت و بازیگر سیاسی این توهم را پیدا نماید که؛ قدرت، ثروت و تمام منافع مادی،معنوی و اقتصادی
یک کشور یا استان را میراث و مایملک شخصی یا قومی خود بداند.

بهتراست این مخبرالدولهٔ فربه ارگ؛ اول به اشرف غنی تذکر بدهد؛
که افغانستان مال شخصی پدر و پدر کلان تو کوچی نیست، که در کمال بی شرمی به خود حق می دهی تا لوحه دانشگاه هرات را پایین بیاوری و علیه زبان مقدس پارسی شمشیر خصومت را از رو ببندی؟

اول باید به حاکم ارگ کابل تذکر بدهی که مشروعیت و مقبولیت نداشته یی این حکومت مادر مرده از توافق کابل حاصل شده است و اقتدار سیاسی تنها مال پدر تو نیست، بلکه طرف دیگر قدرت ات کاخ سپیدار می باشد.
درست است که جام بلورین صبر استراتیژیک فرمانروای کاخ سپیدار، لبریز شدنی نیست اما «حیاء گربه کجا» رفته است؟
بلی، این مملکت تنها مال فاشیسم افغانی و محمد اشرف غنی نیست که برای خراسان و هویت تمدنی ما؛ تاریخ و قاموس و فرهنگ تدوین نماید.

بهتراست هم حاکم روانپریش ارگ کابل و هم تمام سیاست ورزان مافیایی بدانند که این کشور حق تمام شهروندان افغانستان است و کسی نباید امنیت و آرامش و آسایش مردم کشور و ولایات را در راستای منافع فاشیسم یا شخصی بهم بریزد.

زمانیکه محمد اشرف غنی لگام گسیخته و گستاخانه در جهت منافع فاشیستی خود گام بر می دارد، نمی توان کسی دیگری را توصیه کرد که رفتار دموکراتیک و مبتنی بر شهروند محوری داشته باشد.

>>>   Nasir Khalid
غنی از بلخ چی میخواهد
جدا از اینکه غنی توافقنامه ی با والی سابق بلخ به امضا رسانیده است که بر اساس ان تعین والی - قوماندان امنیه و مدیر جنایی باید در توافق با اقای نور صورت بگیرد.

سوال اساسی که میخواهم از غنی - و سرپرست وزارت داخله بپرسم این است که چرا همه ساله در روز های که مردم امادگی برای تجلیل از سال نو میگیرند دولت دست به دسیسه میزند.

در نوروز سال 2015 و 2016 مشکل بلخ با دوستم به اثر دسیسه غنی و تیمش صورت گرفت که اگر با تفاهم حل نمیشد جوهای از خون جاری میگشت البته در جنجال 2015 من در بلخ بودم و شاهد جریانات از نزدیک.

اما امسال چند روزی به فرا رسیدن بهار باقی مانده است و غنی دفعتا تصمیم میگیرد که قوماندان امنیه بلخ را تبدیل کند و معین ارشد امنیتی هم حرف از ارسال نیرو های بیشتر حمایتی میزند.

ایا قوماندان جدید در چند روزی که باقیمانده است میتواند بر اوضاع حاکم باشد؟
آیا او میتواند شرایط امنیتی را در امد امد صد ها هزار هموطن ما به بلخ کنترول کند؟
آیا او اشنایی کامل با اوضاع دارد؟
در چند روز باقیمانده چقدر میتواند همآهنگی میان نیرو های امنیتی بلخ ایجاد کند.
در حالیکه قبلا تمام پلانها برای تامین امنیتی در مراسم نوروز گرفته شده است و قوماندان جدید بی خبر از همه پلانها.
غنی اخرین توطیه اش را میخواهد عملی نماید که ایجاد شگاف و اختلاف میان مردم بلخ و اندراب است و اقای اندرابی سرپرست وزارت داخله نباید چنین فرصتی را مساعد سازد

با همین مختصر در میابیم که غنی و اندرابی سرپرست وزارت داخله بازهم دستان خود را برای دسیسه دیگری بهم داده اند تا اوضاع را در بلخ در اخرین روز های از سال روان متشنج نمایند.
امیدوارم تیم ارگ و سرپرست وزارت داخله با درک اساسیتهای موجود در بلخ عاقلانه عمل نمایند و کاری نکنند که فردا از کرده پشیمان شوند
و بالاخره اگر حادثه ی بوقوع پیوندد چی کسی مقصر خواهد بود؟؟؟

>>>   Motaref
قطعات خاص از چند روز به‌این‌سو در شهر مزار شریف جابجا گردیده بودند. از بلخ خبر می‌رسد که این قطعات نه‌تنها بالای فرماندهی امنیه این ولایت، بل‌که بالای مقام ولایت بلخ و چندین ساختمان حکومتی از چندین استقامت حمله را آغاز کرده‌اند. چنین به‌نظر می‌رسد که بحث معرفی فرماندهی جدید بلخ فقط یک بهانه است. حکومت کابل یک جنگ تمام‌عیار را علیه حکومت محلی بلخ و مردم بلخ راه‌اندازی کرده است.

>>>   تمامی سياست های غنی با در نظر داشت حکومت پنجاه در پنجاه نبست به عبدالله عبدالله که نمایندگی از اعطا نور میکند کامیاب و موفق بوده چون حمایت از قانون اساسی جمهوری اسلامی افغانستان از صلاحیت های ریس جمهور غنی میباشد.
بنآ به خاطر اینکه حاکمیت مرکزی از این هم خوبتر تحکیم شود و جزایر قدرت از بین رود ، تغییر و تبدیل صلاحیت وزیر داخلی به منظوری ریس جمهور غنی صورت گرفته و اعطا نور یک فرد عادی کشور ما است نه مسؤول . چون او قانونآ در برابر دولت منحیث دیگر افراد کشور از امتیاز برابر برخوردار است نه اضافی.

>>>   Kamjo
شهروندان سرزمین خورشید خوب می دانند که جنگ امروزی ، میان غنی احمدزی + عبدالله ؛ وعطا محمد نور نیست.استمرارجنگ درفرآیند سده های اخیر پیوسته برای استقرارحاکمیت سیاسی شوونیسم قبیله افغان بوده واست. رهبران پشتونها با هزاران نیرنگ سیاسی خاکفروشانه ، گهی در چهره نماینده آمریکا ، وگهی درلباس تدلیس اسلامی طالبانی وبرخی درجامه دموکراسی وعدۀ در قالب های احزاب چپی ! همه یکسان وبدون تفاوت درمکان وموقف وموقعیت خود ، برای تداوم استقرارحاکمیت سیاسی شوونیسم قبیله افغان ، مبارزه می نمایند. بناً دفاع ازداعیه صلح وامنیت ومبارزه برای استقرار حاکمیت سیاسی مردم سالار ، رسالت همگانی ماست

>>>   د اسلم سلیم
اندرابی ها ابزار کانون توطیه ارگ نشوید ، غنی در پی ضعیف سازی شما و بلخ و تخریب شهر مزار شریف است.

>>>   نوروززاده
توافق امريكا و طالبان در دوحه و متعاقباً لشكركشي ارگ به مزارشريف..
حتماً گپ هاي مرموزي در پشت پرده هست..
خدا مي داند

>>>   درین جای شکی نیست که غنی کوچی از سیاست قومی سهو استفاده میکند۰
به اساس توافق های که بین غنی کوچی و عطا نور روی مسئله برکناری نور از ولایت بلخ به میانجیگری امریکا ایجاد شده بود، قومندان بلخ باید با مشوره با عطا تعیین میشد۰
غنی کوچی بر سر این توافق خود هم استوار نماند و بسیار سنجیده شده قصدن فقط پیش از نوروز بالای این عهد خود هم با سهو استفاده از نیروه های دولتی نامردانه پای گذاشت۰
نا گفته نماند که این گروه شرور در طول تاریخ چنین نامردی ها و بدقولی ها زیاد کرده اند۰ بطور مثال اسلاف غنی کوچی در روی قرآن به امیر حبیب الله کلکانی توافق کردند و به او اطمینان دادند، و بعد نامردانه خلاف تمام فرهنگ های انسانی روی قرآن و روی آن توافقنامه پای گذاشتند و او و یارانش را کشتند۰ آن نامردی و بیفرهگنی این بدوی ها حقیقتی است که ثبت تاریخ کارنامه های این قبیلوی های شرور است و همه از آن خبر دارند۰
غنی کوچی در حقیقت کار اسلافش را یکبار دیگر بازهم تکرار کرد و ثابت ساخت که از این گروه شرور، بیفرهنگ، و نامرد تاریخ بیش از این نمیشود انتظار برد۰
مردم بیجا نگفته اند که این بیفرهنگ ها در یک دست قرآن و در دست دیگر شمشیر دارند۰

>>>   سلام.
عطا چور باردیگر مردم بیدانش وفریب خورده مزار را جهت اغراض شخصی بادادن پول استعمال نمود.در حالیک فا میل خودش در جای امن اند.وای بر حال مردم فریب خورده که قربانی میدهند.
با شنده مزار.

>>>   افغان یا اوغان« پتان، پشتون یا پختون، هرسه این نامها به یک قوم ناقل یا مهاجردر اوغانستان اطلاق میگردد.
ازنظر تباری،افغانها یا پشتونها تعدادی ازقبایل هندی الاصل ملتانی بوده که سرزمینهای آبایی شان اطراف کوه سلیمان، خیبر پشتخوا و وپشین وژوب می باشد و این مناطق درتاریخ بنام افغانلند یاد شده است و دریاد داشتهای تاریخی بعضی ازنویسنده گان انگلیسی منجمله ( الفنستون) مولف کتاب افغانان نمایندهء انگلیس در دربار شاه شجاع نامهای تمام مناطق افغان نشین با تفصیل آن ذکر گردیده است"«اوغانستان=افغانستان» مکران و یا یکی از ولایات مکران بوده است.
ظهور قبیله بنام افغان « پشتون » به علت خشکسالی طولانی از اطراف کوه های سلیمان در ( سال 1018 هجری , قمری ) , به دستور شاه عباس صفویی به سیستان در اطراف تالاب هامون هرمند سرزمین آبرفتی مسکن گزین شده اند و از اولاد شان در مقابل بقایای شاه طهماسب « شیعه دوازده امامی » نوکر به خدمت پاس بانی میگرفت. کوه های سلیمان در شمال غرب پاکستان کنونی در مرگز شهر مستنگ در تاریخ یمنی محاربات سلطان محمد از سر زمین آبایی افغانان محل سکونت آنان در وادی رور سند و اطراف کوه های سلیمان از قبایل هندی الا صل ملتانی بنام ولایت افغانستان برده است و از توابع ایالت سند و از اجزاء پاکستان کنونی می باشد. در یا داشتهای تاریخی بعضی از نویسنده گان انگلیسی منجمله ( جنرال ادوارد فلینستون ) مولف کتاب افغانان نماینده انگلیس در در باره شاه شجاع نامهای تمام مناطق افغان نیشن با تفصیل آن در اطراف کوه سلیمان , خیبر پشتخوا و وپیش وژوب سرزمین آبایی افغانان می باشد و ذکر گرده است.
سید محمد یعقوب هروی در تاریخ نامه ی هرات، نیز این واقعیت را می نویسد زیستگاه اوغان« افغان » یکی از ولایات مکران بوده است. شهر مستنگ شامل دهات بسیاری بوده است چنانکه در حاشیهء کتاب تاریخنامه ی هرات هم ذکر شده است که: شهر مستنگ یا مستنج را استخری و مقدسی هر دو در آثار خود اسم برده اند.
وقتی تاریخ خراسان قدیم (افغانستان امروزی) را بررسی نماییم طایفه ی افغان و کشوری به نام افغانستان در تاریخ و جغرافیای کشور ما موجود نیست و مردم ما که امروز برخلاف صریح اسناد تاریخی افغان نامیده می شود هیچ گونه تعلقی به افغانستان دیروزی و مردم آن سرزمین که اوغان=افغانها بوده اند، ندارد.
ابوریحان بیرونی در کتاب تحقیق ماللهند نوشه است قبیل افغان در کوه های غرب هندوستان به سر می بردند وتابه حدود رودخانه سمندر میرسد.hadiافغان یا اوغان« پتان، پشتون یا پختون، هرسه این نامها به یک قوم ناقل در اوغانستان اطلاق میگردد.
سید محمد یعقوب هروی در تاریخ نامه ی هرات، نیز این واقعیت را می نویسد زیستگاه اوغان« افغان » یکی از ولایات مکران بوده است. شهر مستنگ شامل دهات بسیاری بوده است چنانکه در حاشیهء کتاب تاریخنامه ی هرات هم ذکر شده است که: شهر مستنگ یا مستنج را استخری و مقدسی هر دو در آثار خود اسم برده اند.
وقتی تاریخ خراسان قدیم (افغانستان امروزی) را بررسی نماییم طایفه ی افغان و کشوری به نام افغانستان در تاریخ و جغرافیای کشور ما موجود نیست و مردم ما که امروز برخلاف صریح اسناد تاریخی افغان نامیده می شود هیچ گونه تعلقی به افغانستان دیروزی و مردم آن سرزمین که اوغان=افغانها بوده اند، ندارد.
ابوریحان بیرونی در کتاب تحقیق ماللهند نوشه است قبیل افغان در کوه های غرب هندوستان به سر می بردند وتابه حدود رودخانه سمندر میرسد.
مرحوم میرمحمد صدیق فرهنگ می گوید واژه ی پشتون و افغان در آثار نویسدگان وشا عران این قوم این قوم با مفهوم واحد به جای یکدیگر استعمال شده اند. بنا براین بطور کلی واجمالی میتوان گفت که خود پشتونها ترجیحاً خود را پشتون گفته اند، درحالیکه فارسی زبانان آنان را افغان وهندیان، پتهان نامیده اند وهرسه کلمه از سدۀ شانزدهم به بعد در کتابت راه یافته ودرمعنی واحد بکار رفته است.
دیگر کشور نیز به معنی واحد ویکسان هردو واژه ی پشتون وافغان تأکید میکند: «هنگامیکه زبان پشتو به مرحلۀ خط وکتابت رسیده است کلمات افغان وپشتون درآثار نویسندگان وشاعران این قوم با مفهوم واحد به جای یکدیگر استعمال شده اند. بنا براین بطور کلی واجمالی میتوان گفت که خود پشتونها ترجیحاً خود را پشتون گفته اند، درحالیکه فارسی زبانان آنان را افغان وهندیان، پتهان نامیده اند وهرسه کلمه از سدۀ شانزدهم به بعد در کتابت راه یافته ودرمعنی واحد بکار رفته است.»
هموطنان آگاه قلم بدست افغان تنها نام یک قوم از اقوام افغانستان امروز اینها بنام ها ی درانی و غلجائی ( غلزائی) است و افغانها نام ها تاریخ و فرهنگ و استوره یکسان در سرزمین امروز م بنا م افغانستان ندارند بلکه بر ضد ان هستند و تلاش دارند هویت تک قومی خود را بر‌دیگر اقوام تحمیل میکنند. آنها بتنهایی در افغانستان حکومت تک قومی دارند و دیگر اقوام را در معادله قدرت راه نمی‌دهند.
داشتن دوکتورای غنی فقط تفرقه بهتر و سیستماتیک تر بین تمام اقوام شریف سرزمین مان و جایگزین کردن فاشیست های قبیله و کوچی های متعصب بجای آزادیخواهان نو اندیش را به ارمغان آورد .
عزیزان اقوام مختلف با سیاست های متفاوت باید بکوشند در اطراف واژه های وحدت و همدلی که یگانه راه نجات از دست متعصبان فاشیست و سران به قدرت رسیده پوشالی طاغوتی است جمع شده و با وحدت و همدلی تمام برای ساختن سرزمینی آزاد و مستقل و متکی بخود و دور از فاشیست های زمان بکوشند .
تاجیک گرسنبل است
افغان بلبل است
هزاره شاخ گل است
ازبیک خوگل است
پشه ای ساقه است
ترکمن خودل است
هرکس گوید همه افغان است
نادان , جاهل و بی ایمان است
منابع و ما خذ :
1_ آکا دمیسین دکتر عبدالاحمد جاوید، مقاله کابل در گذار گاه تارخ ، مجله سباوون ، سال اول دلو1366.
2_ میر غلام محمد غبار، جغرافیای تاریخی افغانسان
3_ عبدالحی حبیبی ، مجله آریانا کابل 1348
4 -- میر محمدصدیق فرهنگ ، افغانستان درپنج قرن اخیر، جلد اول، ص 6
5 _ ولادمیربارتولد، تشریح جغرافیا تاریخ خلافت شرقی ، ترجمه عرفان چاپ تهران صفه 374
6 _ محمد امین زواری ، جغرافیای تاریخ بلخ، بنیاد موقفات افشار، تهران 1388 . 7- افغان ( گزارش سلطنت کابل ) , مونت اسوارت افنستون , ترجمه محمد آصف فکرت 1376. 8- اقوام کوچی مجموع مقالات به کوشش حسن پاپلی یزدی 1372 .
9—غفور روف باباجان . تاجیکان . تاریخ قرون وسطی و دوره نوین دوشنبه انشار

>>>   این را باید همه بداند و بلخصوص کسیکه همین مضمون را نوشته و میخواهد با این رضالت ها بین مردم نفاق بیندازد غنی هیچ وقت این فکر را ندارد که تاجیک‌ها را بین خود بیندازد بلکه تاجیک‌ها باید هوشیار شوند و عقب یک احمق مانند عطا نروند عطا صرف بخاطر چور و چپاول خود مردم را استمال میکند وبس این وظیفه حکومت است که بخاطر ارامی مردم کار نماید و هر کسی را که تعین میکند مهم نیست ولی مهم این است که مردم آرام باشد نی مبارز برای مردم عادی بلخ پول می‌دهد و نی سامع بلکه هدف از بین بردن چور چپاول دزدان است

>>>   ما همین‌گونه می‌بینیم!
با معاون اولش‌ تقابل، با شریک پنجاه فی‌صد حکومت تقابل، با رئیس جمهور قبلی تقابل، با زنده‌یاد جنرال رازق شهید تقابل، با نصف کابینه و وزیران تقابل، با شماری والی‌ها تقابل، با رهبران سیاسی تقابل، با همه اعضای کلیدی رهبران تیم انتخاباتی سال ۲۰۱۴ اش تقابل، با اغلب اعتراضات مدنی ۵ سال اخیر تقابل، با پروسه صلح با طالبان تقابل، با همسایه‌های تقابل، با روسیه تقابل و در نهایت با ایالات متحده آمریکا کشور معمار حکومت وحدت ملی تقابل.
آفرین به حوصله این آدم، با اینقدر خصم و نفرت خورشید از چشم انسان پنهان می‌‌ماند. برای من واقعا یک ساعتش‌ سخت و دشوار است.
از برگه استاد شفیق
Shafiqullah Shafiq

>>>   همین فعلا در ولایت غور چی حال است در فاریاب چی حال است دیروز نوبت پروان هم رسید .تاسف بار برای کسانی است که برای مقام منزلت ذلت بار چند روزه موقتی وقار تاریخی وخط مش های بیاد ماندنی رافروختند ومیفروشند وای به حال همچو اشخاص با همین کوتا نگریشان که همیشه اتش میفروزند باز با یک معامله کوچک ذلیلانه سر ذلت را پیش میگیرند.این قشر جامعه به مثل یک نیلسنماندیلای مستحکم خارج از زندان ضرورت دارد. به امید ان روز

>>>   حکومت مسخره هر روز در گیری و جنجال ریس جمهور ( ولسمشر ) با کارمندان تحت اداره اش. جای انیکه کاری در راستای تامین امنیت ، تامین صلح در کشور ، قطع جنگ و خصومت و بهبود اقتصاد مردم انجام دهد در داخل سیستم حکومتی بیکاره و فاسد خود مشت و یخن است. وای بر حال مردم ما ! عجب بد نام و نا کارا حکومتداری که طی این پنج سال با وی مواجه بودیم . هر روز مردم افغانستان را برای منافع گذرا و موفت خود باهم در گیر می سازد. ریس صاحب تو نتوانستی با این طرز دید محدود و تنگ نظرانه خود به مسایل ، انتخابات پارلمانی را بعد از تاخیر سه سال موفقانه انجام دهی و آنرا به افتضاح و رسوایی تاریخی تبدیل کردی چطور حکومت خود را حکومتداری خوب می گویی و در آینده تیم انتخاباتی خودر را دولت ساز نام نهاده یی آیا همین گونه دولت که حالا در راس آن قرارداری ؟ حالا ا مرا االله را معاون خود در انتخابات ریاست جمهوری اینده بر گزیده ایی امرا لله و خودت خود را فریب میدهید در موجودیت حکومت خودت هیچ کسی به بر گزاری انتخابات ریاست جمهوری موافقت نمی کند کاکا امریکا کاملاٌ نقشه دیگر دارد که اگر بخواهی یا نخواهی بر سرت تطبیق می کند. عجب کار نامه های نیک داری که انتجابات بر گزار می کنی و امرالله هم خواب معاوینت اول را هر شب دیده روان است. انتخابات پارلمانی که طی ۵ ماه است نتیجه اش را اعلان نمیتوانی کافی نیست چطور طرف همین امریکایی ها و اروپایی هاکه مصارف همین انتخابات را تمویل کرده اند می بینید.

>>>   شهروندان بلخ باید خوب وبد خودار بشناسند وبدانندکه چنین اقدامات سازمان یافته برای برهم زدن اوضاع امنیتی بلخ صورت میگیردچون از راههای دیگر
نتوانستند بلخ به نسبت هوشیاری بزرگان این ولایت باستانی نا امن بسازند ناگزیر خواستند عهد شکنی کنند ومیدانستند که عکس العمل صورت میگیرد آنگاه حکومت هم مداخله میکند وخود بخود نامنی بوجود میآید وهدف که همانا برهم زدن اوضاع است بدست میاید
س

>>>   بسیاری از برادران ما بیدون درنظرداشت همه پالیسی و. اصولها اظهار نظر غلط میکنند ،نمیدانم تا چه وقت از شر این قطاالطریقان نجات میافیم ،یکی باشد که همرا شان محاسبه کند ،نمیشود اراکین دولت را بخاست زورمندان تغیر داد تغیر و. تبدیل یک اصول در همه کشور های دنیا است ،نه به خواهش زورمندان و صاحبان قدرت و مکنت که از خون ملت بدست آمده ،در این موضوع گناه اعطا چپاولگر است که آمادهگیری جنگ را گرفت و. مانع تعین قومندان امنیه مزار شریف شد و. چندین سرباز بیگناه را زخمی و یک و. یا دونفر را به شهادت رساندند ،از نقطه نظر قانونی باید اعطا در دادگاه جواب این عمل خود را دهد
عبدالله ریحان

>>>   کسانیکه از حاکمیت قانون سخن میگویند و از جنگسالار شکایت دارند نمیدانند که بزرگترین جنگ سالار خود غنی کوچی است۰ غنی کوچی از قوای نظامی کشور و از کوماندو های کشور علیه مردم کشور استفاده سهو میکند تا اغراض شوم سیاسی اش را بدست آورد۰
اگر عطا نور بلخ را به گروگان گرفته باشد غنی کوچی با خیانت و تقلب تمام کشور را به گروگان گرفته است و مثل یک جنگ سالار به تمام معنی از قوا های دفاعی کشور برای اهداف شخصی و عقده های قومی خودش سهو استفاده میکند۰

>>>   با وجود اینکه خاطره خوش از غنی ندارم ولی عطا یک لندغره است
انشا الله که به زودی نابود شود
استاد جمشید استاد دانشگاه کابل

>>>   این پیام ها دراز تر از خود مقاله ست....

>>>   "غنی تاجیک ها را بهم انداخت و خود به آذربایجان رفت".
یا رهبران تاجک همه احمق اند که هی فریب این و آن را می خورند، یا غنی خیلی هوشیار است. پس باید یک آدم هوشیار بین اینهمه احمق ها برای مردم افغانستان بهتر است.
در ضمن، اگر فردا زن یکی از این ها با کسی دیگری برود، حتماّ فریب غنی را خورده بود.

>>>   نقص درغنی وحکومت نیست به بدماشان تان نصیحت کنید که درمقابل قانون می ایستند


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است