مولانا: پاکستان باید طالبان را به رسمیت بشناسد
 
تاریخ انتشار:   ۰۸:۴۱    ۱۴۰۰/۶/۳۰ کد خبر: 168440 منبع: پرینت

رهبر حزب «جمعیت علمای اسلام» از مخالفان اصلی دولت پاکستان خواستار اقدام فوری اسلام‌آباد برای به رسمیت شناختن دولت موقت طالبان به دلیل آنچه که وی همکاری برای صلح و تشکیل یک نظام پایدار در افغانستان خواند، شد.
به گزارش شفقنا، رسانه‌های پاکستانی روز دوشنبه این اظهارات را به نقل از مولانا «فضل الرحمان» عنوان کردند که رهبری جنبش دمکراتیک پاکستان ائتلافی متشکل از احزاب مخالف دولت، را نیز برعهده دارد.

این رهبر حزب اسلام گرا طی گفتگو با رسانه‌های محلی در شهر «لاهور» گفت: دولت پاکستان با ابراز همدردی با افغانستان و همبستگی با طالبان باید این گروه را به رسمیت بشناسد.
وی اظهار داشت: پاکستان برای کمک به کشور جنگ زده افغانستان باید فورا حاکمیت طالبان را به رسمیت بشناسد. این اظهارات درحالی عنوان می‌شود که دولت اسلام‌آباد شرط به رسمیت شناختن دولت موقت طالبان را تعهد این گروه به عمل به وعده‌های خود از جمله حقوق بشر و تامین حقوق زنان، اعلام کرد.

رهبر حزب جمعیت علمای اسلام به رسمیت شناختن دولت موقت طالبان را به مثابه به رسمیت شناختن افغانستان دانست و گفت: هرگونه همکاری و کمک به طالبان در درجه اول مستلزم به رسمیت شناختن فوری دولت موقت آنان است.
وی مدعی شد که وقتی چین و روسیه علاقه مند به برقراری ارتباط با حاکمان جدید افغانستان هستند، اسلام‌آباد نیز باید روابط خود را با طالبان حفظ کند زیرا پاکستان از روابط تاریخی با مردم افغانستان برخوردار است.

سفیر پاکستان در آمریکا هفته گذشته اعلام کرد که اگر طالبان به وعده‌های خود عمل کند، اسلام‌آباد آن را به رسمیت خواهد شناخت.
پیش‌تر وزارت امور خارجه پاکستان در واکنش به تشکیل دولت موقت در افغانستان اعلام کرد که اسلام‌آباد همچنان تحولات درحال تغییر در این کشور را از نزدیک دنبال می‌کند و امیدوار است که تمامی اقدام‌ها بر پاسخگویی به نیازهای فوری مردم افغانستان متمرکز شود.
در عین حال، سخنگوی دولت پاکستان گفت که هنوز اعلام موضع و واکنشی به تشکیل دولت موقت توسط طالبان در افغانستان زود بوده و اسلام‌آباد در حال بررسی‌ تمامی تحولات است.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
پاکستان
طالبان
نظرات بینندگان:

>>>   هنگامی که امریکا مواضع طالبان را در آنطرف سرحد توسط طیاره های بی پیلوت مورد حمله قرار میداد و یک تعداد اشخاص و افراد بیگناه کشته میشدند،عمران خان که آنوقت رهبر حزب بود و هنوز صدر اعظم نبود،در پارلمان اعتراض کرد که چرا امریکا در خاک پاکستان،بدون اجاره پاکستان حملات هوایی میکند؟
او همچنان گفت که اگر این کار را ما در مورد انگلستان کنیم و بالای انگلستان حمله هوایی کنیم،آیا امریکا به ما اجازه میدهد؟
این همان قصه یی است که پخته را در بخارا گاو خورده است و چول نداف را در سمرقند بریدند.
حالا پاکستان کی بدون امریکا میتواند که رژیم طالبان را به رسمیت بشناسد؟
در حال حاضر پاکستان برای رژیم طالبان لابی گری میکند تا کم از کم کشور های همسایه افغانستان،یک روابط نیک با رژیم طالبان برقرار کنند.
پاکستان و کشور های عربی تا زمانی که امریکا طالبان را برسمیت نشناسند،آنها جرأت برسمیت شناختن طالبان را نمی کنند.نهایتاً یگان کمک های انسان دوستانه میفرستند تا مردم از گرسنگی نمیرند.

>>>   ای ملای ....خودت میدانی که طالبان غلام آی اس آی پاکستان اند و از خود هیچ اراده ندارند رسمیت بخشیدن چی معنی دارد

>>>   مولانا فضل الرحمن اول باید حکومت طالبی را در پاکستان پیاده کند.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است