همکاری پاکستان و آمریکا در افغانستان حیاتی است؟
 
تاریخ انتشار:   ۰۸:۳۸    ۱۴۰۰/۷/۱ کد خبر: 168463 منبع: پرینت

وزیر خارجه پاکستان در دیدار با نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان گفت که همکاری نزدیک دو کشور برای ایجاد یک توافق سیاسی در افغانستان حیاتی است.
به گزارش تسنیم، «شاه محمود قریشی» وزیر خارجه پاکستان در دیدار با «زلمی خلیلزاد» نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان درباره آخرین تحولات افغانستان و نیاز مستمر ایجاد یک توافق سیاسی در این کشور بحث و تبادل‌نظر کرد.

براساس بیانیه منتشر شده توسط وزارت خارجه پاکستان، قریشی تاکید کرد که اسلام‌آباد از ایجاد یک دولت فراگیر و با ثبات در افغانستان حمایت می‌کند، دولتی که می‌تواند یک شریک توسعه‌ای و امنیتی قابل اعتماد برای جامعه بین‌المللی باشد.
وی با ابراز نگرانی از وضعیت وخیم بشری در افغانستان ابراز امیدواری کرد که جامعه بین‌المللی باید برای جلوگیری از افزایش بی‌ثباتی در منطقه، از مردم افغانستان حمایت کند.
وزیر خارجه پاکستان همچنین با خلیلزاد توافق کرد که «همکاری نزدیک و مستمر بین پاکستان و آمریکا برای دستیابی به توافق سیاسی صلح‌آمیز و جامع در افغانستان حیاتی است».

قریشی در «شورای روابط خارجی» نیز با تاکید بر ضرورت تعامل با طالبان گفت که منزوی کردن افغانستان در گذشته نیز ثابت شد که اشتباه بوده است.
وی افزود: جامعه بین‌المللی ممکن است بتواند با مشارکت پایدار پیش‌روی بسوی یک دولت فراگیرتر در افغانستان را ترغیب کند. درحالیکه طالبان باید به تعهدات خود در زمینه مبارزه با تروریسم، رعایت حقوق بشر و مشارکت سیاسی پایبند باشند، اولویت فوری باید کمک به مردم افغانستان در مواجهه با بحران انسانی بالقوه باشد.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
قریشی
خلیلزاد
نظرات بینندگان:

>>>   بلی!!!!؟؟؟؟ برای گسترش ترویسم و داعش برضد چین و روسیه

>>>   پاکستان نخست غم خود را می خورد چون کم مانده خزانه اش خالی شود و خودش دست به گدائی دراز کند ، اگر مقاومت کمی دیگر هم دوام کند پاکستان به تهیه غذا به نیرو هایش مجبور تقاضای کمک به متحدینش خواهد شد.
خارکش

>>>   مقاومت
مقاومت
و مقاومت
تنها راه بیرون شدن افغانستان از دهن کرمکی به نام پاکستان


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است