طرح اسکان مجدد 20 هزار پناهجوی افغان در انگلیس
 
تاریخ انتشار:   ۱۱:۳۷    ۱۴۰۰/۱۰/۱۸ کد خبر: 169444 منبع: پرینت

وزارت امور داخله انگلیس روز گذشته پنجشنبه (16 جدی) از آغاز طرح اسکان مجدد 20 هزار پناهجوی افغان به این کشور خبر داد.
به گزارش اسپوتنیک، به نقل ازرسانه های خبری کابل، دولت بریتانیا پیش تر از ایجاد این طرح اطلاع داده بود و گفته بود که همزمان با آغاز سال 2022 میلادی جزئیات بیشتر این طرح اعلام و اجرایی خواهد شد.

براساس بیانیه وزارت امور داخله بریتانیا، این طرح یکی از بزرگترین طرح های اسکان مجدد پناهجویان افغان در جهان می باشد.
براساس این طرح که جزئیات آن روز گذشته اعلام شد، اولویت با آن دسته از افغان های آسیب پذیر است که طی 20 سال گذشته با بریتانیا در زمینه های مختلف به شمول تقویت دموکراسی، حقوق زنان، آزادی بیان و حاکمیت قانون در افغانستان همکاری کرده اند.
همچنین اقلیت های آسیب پذیر مانند زنان و دختران، اقلیت های قومی، مذهبی و یا جنسیتی مانند دگرجنس گرایان نیز در اولویت این طرح می باشند.


در این طرح، دولت بریتانیا در سال اول 5 هزار پناهجوی افغان را می پذیرد و به همین ترتیب تا رقم 20 هزار را در سال های آتی اسکان مجدد خواهد داد.
وزارت امور داخله بریتانیا علاوه کرده است که برای شناسایی آنهایی که باید کمک شوند با کمیشنری عالی سازمان ملل در امور پناهجویان همکاری خواهد کرد.
این وزارت همچنین می گوید که این طرح علاوه بر طرح قبلی دولت بریتانیا تحت نام "سیاست حمایت و جابجایی افغان ها" می باشد که تاکنون هزاران پناهجوی افغان را به این کشور انتقال داده است.

بیانیه وزارت امور داخلی بریتانیا افزوده است که آن دسته از افغان هایی که توسط "طرح اسکان مجدد افغان ها" وارد بریتانیا می شوند پس از گذشت ۵ سال می توانند درخواست برای کسب تابعیت این کشور بدهند.
همچنین این وزارت می گوید که برای شامل شدن در این طرح دولت بریتانیا هیچ فورم درخواستی وجود ندارد و افراد واجد شرایط از سه طریق ذیل شامل این طرح می گردد.
آن دسته از افغان هایی که قبلا در عملیات تخلیه وارد بریتانیا شده اند و یا آنهایی که همچنان داخل افغانستان می باشند و توسط دولت بریتانیا به آنها اعلام شده است که در لیست عملیات تخلیه این دولت قرار دارند.

کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان مسوولیت این را خواهد داشت تا آن دسته از افغان های آسیب پذیر که از افغانستان خارج شده و به کشورهای ثالث رفته اند را به دولت بریتانیا معرفی کند.
و شیوه سوم این است که دولت بریتانیا با آغاز فصل بهار، در سال اول آنهایی که به طور مستقیم با نهادهای مرتبط با بریتانیا مانند "بریتیش کانسیل" و یا شرکت امنیتی "گاردا ورلد" همکاری داشته و یا فارغ التحصیلان و دانش اموزان بورسیه تحصیلی "چیوینینگ" می باشند را انتقال می دهد. دفتر خارجی کشورهای مشترک المنافع با این دسته از افغان ها در تماس خواهد بود. و پس از گذشت سال اول از آغاز این طرح، افغان هایی که در دیگر بخش ها با بریتانیا و جامعه جهانی همکاری داشته اند و شدید در معرض خطر می باشند نیز توسط شرکای بین المللی و سازمان های غیرانتفاعی محلی (NGOs) شناسایی و شامل این طرح خواهند شد.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
طرح اسکان
پناهجو انگلیس
نظرات بینندگان:

>>>   یعنی قبولی بیست هزار منتظر پنج سال سردرگمی را در بر میگیرد
و قبولی در شاخ آهو

>>>   شما معنی اسکان مجدد را نمی دانید.
معنی اسکان مجدد این است که پناهنده هایی که در یک کشور در لاگر ها و یا دیگر مراکز نگهداشت پناهندگان نگهداری میشوند، آنها را در دیگر خانه ها و جا ها جایگزین میکنند و زمینه کار و آموزش و اذغام آنها را در جامعه فراهم میکنند.
این بدان معنی نیست که بیست هزار نفر جدید را از افغانستان وارد بریتانیا کند و منحیث پناهنده قبول کند.

>>>   دولت انگلستان نه تنها به همکاران فعلی شان که در افغانستان با سربازان آنها کمک کرده اند. پناهندگی میدهند،بلکه اگر کسی از بازمندگان همکاران سابق شان،یعنی از خانواده های شاه شجاع و امیر یعقوب خان و ملای لنگ و دیگران که در گذشته ها با انگلیس ها در جنگ اول و دوم و سوم افغان و انگلیس با آنها همکاری کرده بودند و حالا نواسه ها و نبیره ها و نتیجه ها و کون کاسه های آنها در افغانستان موجود باشند و اسناد قابل اعتبار از پدرکلان های خود داشته باشند،برایشان در انگلستان پناهندگی داده میشود.
همچنان روسیه نیز به خلقی ها و پرچمی ها و فرزندان و نواسه های همکاران سابق شان یعنی خلقی ها و پرچمی ها، پناهندگی مؤقت میدهند تا شرایط دوباره برای حمله به افغانستان آماده شود و آنها را دوباره در افغانستان به سر قدرت میرسانند.
فعلاً روسیه مشغول تجدید دوباره اتحاد جماهیر شوروی است و در قفقاز در جنگ بین ارمنستان و آذربایجان،قوای خویش را بنام قوای صلح در سرحدات هردو جمهوریت سابق شوروی جابجا کرده است. در تاجکستان قبلاً برای جلوگیری از حملات از افغانستان وجود داشت.در اوکراین در سرحدات اش دوباره قوا جابجا کرده است و در قزاقستان نیز بعد از تظاهرات،قوای خود را فرستاد.بنأ نوبت افغانستان نیز خواهد رسید.
امریکا که همیشه روسیه را بخاطر تجاوز به جمهوریت های سابق اش محکوم میکرد،حالا کدام نفر بالای خود امریکا انتقاد کرده است که خی خودت چرا در اضافه تر ار پنجاه کشور دنیا پایگاه نظامی داری؟
حالا بخاطری که نیرو های خود را صلح آمیز نشان دهد،دیروز کدام کشتی قاجاقبر های انسانها از مراکش میخواست به اروپا بیاید. در راه نمی فهمم که کشتی خودش خراب شده است و یا قاجاقبر آنها را رها کرده است و یا امریکا خودش دسبسه جور کرده است، عاجل یک کشتی نظامی خود را که در بحیره مدیترانه گشت میزده است،به کشتی پناهنده ها رسانده است و آنها را نجات داده است.
نمیدانم که کدام پلان دارد که یک پایگاه نظامی دیگر در مراکش بخاطر قاچاق انسانها از شمال افریقا به اروپا جور میکند و یا چطور؟
خلاصه تا وقتی که این ابرقدرت ها وجود دارد،جهان و کشور های عریب دیگر روی آرامی را نخواهند دید.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است