تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ ۱۴۰۱/۱/۲۰ | کد خبر: 170054 | منبع: |
پرینت
![]() |
عبدالغنی برادر، معاون رییسالوزرا و شهاب الدین دلاور، سرپرست وزارت معادن و پترولیم حکومت طالبان به ولایت سرپل در شمال افغانستان سفر کرده و کار استخراج یک معدن نفت را افتتاح کردهاند.
بر اساس گزارش آژانس دولتی باختر که در کنترل طالبان است، آقای دلاور در مراسم افتتاح معدن "قشقری" گفته است عواید این معدن در بازسازی افغانستان هزینه خواهد شد و حق اولویت به ولایت سرپل داده خواهد شد.
گفته شده قرار است روزانه به میزان ۲۰۰ تن نفت به ارزش ۱۵۰ هزار دلار از این حوزه به دست بیاید.
ولایتهای سرپل و فاریاب دارای سه معدن نفت به نامهای "قشقری"، "بازار کمی" و "زمردسای" است که بنا به آمار رسمی مقدار ذخایر تثبیت شده این حوزه حدود ۸۷ میلیون بشکه تخمین شده است.
کد (9)
>>> ضرب المثل است
خر چه دانند حلوا قند نبات
جوال کاه باشد باری تهی رباط
>>> طالبان در تلاش اند تا قبل از سقوط به وسیله نیرو های مقاومت و قیام های مردمی تا حد ممکن به منابع مالی دست پیدا کنند و لذا معادن را به قیمت کاه ماش در اختیار چینی ها قرار میدهند.
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است