تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ ۱۴۰۱/۲/۱۳ | کد خبر: 170224 | منبع: |
پرینت
![]() |
همزمان با بزرگذاشت از روز های عید سعید فطر در کشور برخی از کار گران همانند روز های عادی سرگرم کار هستند. آنان می گویند که به علت روبرو بودن با فقر و تنگدستی مجور هستند که حتی در روز های عید نیز به دنبال یک لقمه نان باشند.
بحران شدید اقتصادی در کشور همواره از چالش های بوده است که بیشتر مردم به ویژه طبقه کارگر به آن دست و پنجه نرم می کنند.
از همین رو بیشتر کارگران به ویژه کودکان، در روز های عید نیز در روی جاده ها به دنبال پیدا کردن هزینه های خانواده های شان هستند.
به گزارش طلوع، عبدالخالق، کودک کارگر، گفت: «ما اینجا کار میکنیم تا به خانه خود سودا ببریم، حالا مصارف خانه بالای ما است و ما پیدا میکنیم و به خانه میبریم.»
همایون، راننده موتر، می گوید: «وله اگر عید را فهمیده باشم که عید است یا نی. هر چیز در خوشی میشود، به جگرخونی هیچ چیز پیش نمیرود.»
کارگرگفت: «مجبور شدیم ناتوان هستیم، این کار از مجبوری میشود.»
در ماه های پسین نهاد های گوناگون مدد رسان کمک های بشری را برای نیازمندان فراهم ساخته اند اما این کمک ها نه تنها که بسنده نبوده اند بل بر چالش های اقتصادی کشور نیز هیچ اثر مثبتی نداشته اند.
مسوول نهاد خیریه شایسته و دوستان، گفت: «۲۹روز ماه مبارک رمضان که ما آمده ایم که دیدیم طفلکهای غریب هیچ وقت عید ندارند، در همان وقت ما همراه با تیم خود پلان کردیم که ما یک عید را تجلیل میکنیم برای طفلکهای که پلاستیک میفروشند، کرچیوان هستند، بوت را رنگ میکنند و یتیم هستند.»
نادیه، کودک نادار، می گوید: «در خانه کاریگر خانه نداریم، من همراه با خواهر و برادرم کار میکنیم غریب هستیم.»
این در حالی است که هفته پیش کمیته بینالمللی صلیب سرخ با نگرانی از افزایش فقر و بحران اقتصادی در کشور به کمک های بی درنگ کشورهای کمک کننده به افغانستان تاکید ورزید.
کد (9)
>>> بلی هم وطن لیاقت ما ملت همین است
همین طالبان شیطان همین ملت افغانستان
ضرب المثل است
سزائ قروت آب کرم
سزائ ما ملت همین بچه بازان شیاطین
معلوم نیست این جنوران از کجا آمدن
>>> فکرنمیکنی اگرهردوی مان عوض دین ومذهب عقل ووجدان میداشتیم بهتربود؟
عقل خوب وبدرابه مانشان میداد ووجدان حکم میکردکه این رابکن وانرانه.دنیا گل وگلزار.نه انفلاق بود ونه انتحار،نه وحشت بودونه دهشت،ونه هزارهامرداری دیگه.
بینا
>>> مردم زیره خط فقر قرار دارند و این وضع قابل تحمل نیست ، و تا کی ادامه دار خواهد بود الله بهتر میداند ، سیاست غلط بزرگان حاکمیت اسلامی در قبال سیاست خارجه افغانستان و چشم پوشی بر حقایق و نادیده گرفتن حق بانوان و عدم تشکیل حکومت همه شمول و برگزار نکردن انتخابات ازاد و همه پرسی و پیاده سازی قانون سخت مذهبی 1400 سال پیش حاصل این فقر و تحریم های ظالمانه است ، اقتصاد افغانستان متکی به کمک های غربی است اگر کمک های این ظالمان نبود مردم از گرسنگی و بیماری های عفونی تلف می شدند ، بر باور ما و دیگر دوستان که هم اندیشه هستیم سعی خواهیم کرد صدای رسا ازادی مردم کشور در زمینه حق و حقوق انان باشیم ، ثابت قدم بمانیم ،
حبیب الله یوسف زی
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است