چه فرق می‌کند که کرزی یا عبدالله داخل باشد یا خارج؟
 
تاریخ انتشار:   ۱۹:۴۴    ۱۴۰۱/۲/۱۴ کد خبر: 170233 منبع: پرینت

چه فرق می‌کند که کرزی یا عبدالله داخل باشد یا خارج؟
چیزی‌که مهم‌است محتوای این افراد است.

اینان در بیست سال گذشته با فرصت‌ها معامله کردند.
به جز عشیره، تنظیم و گروه خود به دیگران «نه» گفتند.
مشغول تجمل و دروغ‌گویی بودند.
یکی برادر خوانده‌ی تاریکی بود و دیگر خواهر خوانده‌ی برند های معروف لباس، یکی بر ضد امریکا و دیگری دوست امریکا اما هر دو نان‌خوار امریکا بودند.
یکی توسط برادران خود و دیگری توسط هم‌تنظیمی‌های خود سرمایه های باد‌آورده را تاراج کردند.
یکی با انتخابات ۲۰۰۹ و دیگری با ۲۰۱۴ بازی کردند.
یکی برای عوام‌گرایی و دیگری برای خودخواهی با آرای مردم بازی کرد.
یکی برای غنی پل زد و دیگری برای غنی کرسی مشروعیت گذاشت.
یکی با کلاه پوستی و دیگری با دریشی‌های زرد و سفید بر چشم مردم خاک زد.

حال من از شما می‌پرسم بودن اینان در کنار مردم و یا در قرار خانواده های شان چه تاثیر بر زندگی مردم بی‌چاره دارد؟
مردمی‌که قربانی سیاست‌های فرصت‌طلبانه‌ی این دو بوده است.
من در سال ۲۰۱۴ نوشته بودم. بهتر است که کرزی و عبدالله برای همیش با سیاست وداع بگویند. این به نفع خود آن‌ها و هزاران بار به نفع مردم افغانستان است.

دکتر ملک ستیز


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
کرزی
عبدالله
نظرات بینندگان:

>>>   ملك ستيز و ديگر حزبي هايش باز هم با لنگي و ريش بنام ملا و طالب براي تخريب خرابه هاي چهل ساله و دور ساختن اقشار نيم جان وارد صحنه شده اند....

>>>   عالیقدرستیز صاحب!
شفقت کنید ومراتب احتراماتم رابپذیرید.واماعرض من:
۱-مگرپوشیدن لباس منظم وپاک جرم است؟
۲-مگرمشکل اساسی احماقت سرتاسری نیست،که احمقترین هارهبرانتخاب میشوند؟
۳-مگرباامدن حمارت بایسکل ساز وموچی برای فراراز وحشت طالب ازبال طیاره سقوط نکردوجان نداد؟مگرشک دارید که باقی ماندن این دوچپاولگروبیسواد(کرزی وعبداله)بخاطرارتباط محکم وقبلی شان باطالبان بود،نه ازروی غیرت ووطندوستی.
۴-مگرفکرنمیکنیددروطن مااسم تحصیلکرده واگاه ووطندوست ومردم دوست کافراست واسم احمقترین احمقان مسلمان خوب؟
۵- مگرفکرنمیکنیدضرورت مبرم وطن ما درقدم اول درسی سال اخیر یک اتاترک است؟
سعادت تان رامیخواهم.
عاقل

>>>   این دو جزو کثیف ترین و مردارترین چهره هایی اند که افغانستان بخو دیده است.

>>>   آقای ستیز عزیز
در کنار خانواده بودن بهتر است تا مجرد در اسارت طالبان .

>>>   هیچگاهی اعتراض با طرز لباس پوشیدن کسی نداشته و ندارم. گرچه در یک کشور فقیر پوشیدن لباس های شیک و قیمتی برای رهبران چندان مناصب به نظر نمیرسد.از طریق رسانه ها با طرز زندگی رهبران گذشته افغانستان از ظاهر شاه تا ببرک کارمل و دکتور نجیب الله اشنایی دارم و از رهبران جهان از :
مرد خدا مهاتما گاندی تا مودلهای سیاسی معمرالقذافی و صدام حسین ...
خاندان ظاهر شاه ساده میزیستند و ساده لباس میپوشیدند. شهزاده میرویس در لیسه استقلال کهنه درس میخواند..من او را که شاید نوجوان بود دیده بودم. تقریبا همسن بودیم نه کبر نه غرور و نه نیروهای امنیتی دور و برش.لباس هایش هم ساده ... داود خان و طرز لباس پوشیدن او و فرزندانش هم تعریف خاص نداشت. فکر میکنم به حیف و میل مال بیت المال علاقه نداشتند.داود خان را همیشه در یک تویوتای زرد رنگ بدون موتر تعقیبی بار ها دیده ام.به همین ترتیب رهبران بعدی تا حد امکان سعی داشتند لباسهای ساده بپوشند... و ساده زندگی کنند بخصوص رهبر پرچمی ها ببرک کارمل. او از یک فامیل جنرال و طبقه متوسط جامعه بود ولی ساده زیست ساده غذا میخورد تا انجا که اشپزان قصر ریاست جمهوری از نبودن محافل و سالگره ها از نبودن مهمانی های مجلل داخل قصر شکایت داشتند بخاطریکه با برگزاری چنین محافل برای انها هم لب نان دست پیدا بود و از همه مهمتر اینکه این شخص حتی یک افغانی پول نقد و یا دارایی غیر منقول از خود به میراث نگذاشت.کمتر کسی از این شخصیت یاد میکند و اگر عده ای یاد میکنند با دشنام یاد میکنند. اما بنده همیشه از ببرک کارمل منحیث یک رهبر صادق یاد میکنم .کسی دوست دارد یا نه . اگر کرزی یا عبدالله رهبران صادق بران قاطع به نفع ملت میبودند شاید مردم به طرز لباس پوشیدنهای شان توجهی نمیداشتند.
اکثریت رهبران وطن ما تا قبل از حکومت اسلامی سال ۱۹۹۲ با تمدن شهری اشنا بودند...و انهایی هم که از اطراف کشور بودند همه چشم سیر بوده ...خیال دزدی از نان مردم و مال بیت المال را ندشتند.
تهداب خیانت به انسان انسانیت وطن و مال دولت را هفت تنظیم پشاوری هشت تنظیم تهرانی یعنی حزب وحدت اسلامی و دگر حامیان بین المللی شان که در دزدی در سطح جهان دست همه را از عقب بسته اند یعنی امریکا و متحد منطقه یی امریکا جمهوری اسلامی پاکستان گذاشتند...
اقای ستیز
در جنایات و چپاول و خاک زدن به چشم مردم تنها کرزی و عبدالله را مقصر شمردن شاید حق تلفی و هتک حرمت به سایر افراد و اشخاصی که طی سی سال دمار از روزگار مردم دراورده اند شریک میباشند. شما باید دنباله ای انرا از سال ۱۹۹۲ جستجو کنید...
ثمر خیل


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است