پوتین: باید مساله افغانستان را حل کنیم
 
تاریخ انتشار:   ۱۳:۲۲    ۱۴۰۱/۶/۲۶ کد خبر: 171327 منبع: پرینت

رییس جمهور روسیه در دیدار با نخست وزیر پاکستان اظهار داشت برای عملی شدن خط لوله انتقال گاز از روسیه به پاکستان، باید مساله افغانستان حل شود.
به گزارش تسنیم، «ولادیمیر پوتین» رییس جمهور روسیه در دیدار با «شهباز شریف» درباره وضعیت امنیتی افغانستان و ضرورت برقراری ثبات در این کشور به عنوان پل ارتباطی آسیای مرکزی با جنوب آسیا گفتگو کرد.

بر اساس اطلاعیه منتشر شده توسط کرملین، پوتین در این دیدار گفت: چیزهایی وجود دارد که باید روی آنها کار کنیم و چشم‌انداز خوبی را در چندین حوزه مانند حمل و نقل ریلی و انرژی از جمله پروژه خط لوله انتقال گاز به پاکستان وجود دارد.
وی افزود: هدف این است که خط لوله انتقال گاز از روسیه به پاکستان برسد که با توجه به وجود زیرساخت‌ها در روسیه، قزاقستان و ازبکستان، این امکان‌پذیر است اما ما باید(در ابتدا) مساله افغانستان را حل کنیم.
رییس جمهور روسیه تصریح کرد: در آنجا مشکلاتی در زمینه ثبات سیاسی وجود دارد، اما امیدوارم این مشکل نیز حل شود، زیرا ما با مردم افغانستان روابط خوبی داریم. من همچنین توانایی پاکستان برای تأثیرگذاری بر اوضاع افغانستان را در نظر دارم.

دفتر نخست وزیری پاکستان نیز در اطلاعیه‌ای نوشت، شهباز شریف نیز در این دیدار با قدردانی از نقش سازنده روسیه در افغانستان گفت پاکستان و روسیه در ایجاد یک افغانستان صلح آمیز و باثبات نقش حیاتی دارند.
شریف همچنین تشدید سرعت تعامل بین‌المللی درباره افغانستان را ضروری دانست و تأکید کرد پاکستان از همه تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای ایجاد ثبات در افغانستان حمایت می‌کند.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
پوتین
مساله افغانستان
نظرات بینندگان:

>>>   پیشنهاد پاکستان به روس ها شاید این باشد که بگذارید ما افغانستان را به مثابه صوبه پنجم خود اعلان کنیم و مدیریت و نظم را در آنجا برقرار کنیم و شما هم این تغیر سیاسی جغرافیایی را رسما" بشناسید و قبول کنید و آنگاه مشکل حل است.

>>>   روسیه باید در مورد انتقال لوله گاز از ترکمنستان به افغانستان و پاکستان و هندوستان،نظر ایران را نیز بگیرد.
زیرا ایران نیز یک وقتی خواهان انتقال لوله گاز از ایران به پاکستان و هندوستان بود.
اما بخاطر پروگرام اتمی ایران و تعزیرات اقتصادی غرب علیه ایران،دولت های پاکستان و هند،از ساخت این لوله صرف نظر کردند.
روی همین ملحوظ خیلی امکان دارد که دولت ایران مخالف ساخت این لوله گاز باشد و در امنیت آن خلل وارد کند.
بنأ باید فیفتی،فیفتی شود.
یعنی هم لوله گاز ایران ساخته شود و هم از ترکمنستان و هردو کشور به مقدار ضرورت پاکستان و هند،به این کشور ها گاز صادر کنند.
چه خاصا که ایران حالا عضو سازمان شانگهای است و ترکمنستان عضویت شانگهای را ندارد.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است