جنجال‌های تخلیه از افغانستان در بریتانیا
 
تاریخ انتشار:   ۰۹:۴۴    ۱۴۰۱/۸/۲۹ کد خبر: 171832 منبع: پرینت

در ادامه جنجال‌های روند تخلیه سال گذشته از افغانستان در بریتانیا، بر علیه دومنیک راب معاون نخست وزیر پیشین افغانستان دو شکایت رسمی ثبت شده‌است.
به گزارش جمهور؛ بر بنیاد این دو شکایت رسمی کارمندان وزارت خارجه بریتانیا، آقای راب متهم است که مانع تخلیه همکاران بریتانیا از افغانستان شده‌است.

روزنامه گاردین روز شنبه (28 عقرب) گزارش داده که امتناع دومینیک راب از صحبت با برخی از کارمندان وزارت خارجه این کشور، منجر به مسدود شدن جریان تخلیه از افغانستان شد.
اکنون با ثبت دو‌ شکایت رسمی از سوی دو کارمند وزارت‌های خارجه و عدلیه بریتانیا، دومینیک راب با تحقیقات مستقل در مورد ادعاهای قلدری روبه‌رو است‌.

راب متهم است که سبب اخلال روند تخلیه شده، زیرا او صرفاً به تعداد کمی از کارمندان وزارت امور خارجه اجازه تعامل با اعضای دفترش را داده است، چون او صحبت با برخی از مقام‌های ارشد این وزارت را "وقت‌تلف‌کن" توصیف کرده بود.
منابع به این روزنامه گفته‌اند: "ما نتوانستیم او را وادار کنیم که به این پیام گوش دهد، چه رسد به این که به آن عمل کند و این انسداد روند تخلیه بسیار پرهزینه بود."

گفتنی است که از زمان آغاز روند تخلیه تا کنون هزاران تن به بریتانیا منتقل شده‌اند؛ اما با آن هم صدها کارمند سابق این کشور‌ در افغانستان چشم در انتظار تخلیه هستند.

کد (8)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
جنجال‌های تخلیه
افغانستان بریتانیا
نظرات بینندگان:

>>>   من آسانترین راه را اگر واقعاً انگلستان میخواهد کارمندان سابق اش را به انگلستان انتقال دهد،نشان میدهم.
روزانه هزاران نفر از سرحدات افغانستان طور رسمی و یا قاجاقی به پاکستان و ایران میروند.
به مجردی که به این دوکشور رسیدند، مستقیماً به سفارت انگلستان درین کشور ها بروند و دولت انگلستان آنها را توسط هواپیماهای چارتر به انگلستان انتقال دهد.
اما اینها همه بهانه است.
حتی اگر دولت انگلستان بخواهد،میتواند با سفارت افغانستان در لندن تماس بگیرد و برای تمام همکاران افغانی شان که در افغانستان باقی مانده اند،پاسپورت همراه ویزه صادر کند و از کابل توسط پرواز به دوبی و از آنجا به انگلستان بروند.
طالبان همین حالا در غم کار پیدا کردن و نان پیدا کردن برای افغانها در داخل افغانستان هستند.
هرکشور خارجی که میخواهد نان خور اضافی را از دولت طالبان کم کند و به خارج ببرد،طالبان هنوز خوش میشوند،چه رسد به این که مانع سفر آنها به خارج شود.
همین قطع توزیع پاسپورت برای افغانها در افغانستان،به دستور کشور های خارجی صورت میگیرد تا مانع آمدن افغانها به کشور های آنها شود.چه رسد به این که کشور های خارجی در فکر خروج کارمندان سابق شان در افغانستان باشند.
کی میخواهد نان خور اضافی در کشورش داشته باشد؟
معلومدار هیچ کشور!


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است