خشونت علیه زنان و دختران به شیوه های دیگر
 
تاریخ انتشار:   ۱۸:۲۱    ۱۴۰۱/۱۰/۲۶ کد خبر: 172259 منبع: پرینت

خشم و نفرت باد برجوانانی که دختران جوان هموطن خود را فریب می دهند و سپس فرار می کنند، که این نه تنها یک عمل نامردانه بلکه خیانکارانه و جرم است، طوریکه دیده شده بعضی از افراد از چنین خیاتکارانی حمایت و پشتیبانی میکنند که انها نیز در این خیانت و جرم متهم می باشند.

ده ها دختر افغانستانی در ایران، با پسران افغانی که از اروپا به خصوص المان ازدواج نموده ولی شوهران شان فرار کرده اند.
امروز میخواهم به مطلب مهمی اشاره کنم که قبلا هم نوشته بودم ولی می بینم هنوزهم دختر خانم ها فریب جوانانی را که از کشورهای اروپایی به خصوص المان، به ایران به هدف ازدواج می آیند و به اصطلاح، باغ های سبز و سرخ را نشان داده با فریب، دختر جوان و خانواده اش را به نکاح راضی می سازند و پس از همه قول و قرارها و قسم آیت ها فرار می کنند و همه جیز را فراموش می کنند و دختر بیچاره را بدون سرنوشت رها می کنند، از نفقه خبری نیست و از آه و ناله دختر هم چیزی نمی شنوند.

داماد در وقت خواستگاری گاهی لاف هایی از قبیل، من کار شخصی دارم، خانه شخصی دارم، موتر دارم و... بدون انکه فامیل عروس کوچکترین اطلاعی در مورد حقیقت و یا عدم حقیقت اظهارات داماد اینده شان داشته باشند، مراسم نکاح دختر شان را فراهم می کنند، چند روز بعد داماد می رود و برای چندین سال ناپدید می شود.

این جریان بازهم تکرار می شود: ولی متاسفانه این اتفاقات ناگوار هنوز هم اتفاق می افتد و فریب دختران به علت عدم توجه والدین دختران به دام جوانانی که قصد ازدواج ندارند می افتند (به خصوص در ماه گذشته خانمی افغانستانی از ایران به چنین مشکلی برخورده است و جوان سی ساله ای با فریب و نیرنگ به خواستگاری دختر ۱۸ ساله به ایران میرود، نکاج کرده و پس از چندین روز توقف در ایران، به المان فرار کرده و خانم اش بدون نفقه و بدون سرنوشت منتظر امدن شوهرش در ایران می گذارد، تا او را با خود به المان ببرد، ولی این نامزاد فریب کار که به گفته خانم جوان اش در شهر کسل یا گوتینگین المان زندگی می کند خود را پنهان نموده و شماره های تلفن و ادرس خود را نیز تغییر داده است.

محمود منجم زاده


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
خشونت زنان
ازدواج اروپا
نظرات بینندگان:

>>>   خانواده ها باید قبل از ازدواج در مورد هویت اصلی و موقعیت شغلی و حالت مدنی خواستگار با سفارت آلمان در تهران هم آهنگی کنند و در صورت ازدواج باید این ازدواج را به گونه رسمی در سفارت آلمان ثبت کنند تا بعدا" بتوانند پیگیری کنند.

>>>   ما همیشه به این میگفتیم و می گوییم: زن یا شوهر پارسلی. من ندانستم که ما چرا نمیخواهیم بیاموزیم زیرا شاهد چنین اتفاقات بار هاو بار ها از دهه ۸۰ میلادی (۶۰ شمسی) به بعد بوده ایم ولی عشق غرب همچنان چشمان مان را کور و گوش مارا ناشنوا ساخته است.
بپذیرید حتی آنانیکه پای شان به کشور های غربی رسید (پسر یا دختر) شیرازه یی زنده گی شان دوام نیافت و بیش از ۸۰٪ شان طلاق گرفتند، توافق دختر و پسری که در دو جامعه متفاوت بزرگ شده اند و پیش از عروسی هم هیچگاه دید و باز دید برای آشنایی با هم نداشته اند بسیار مشکل است.
ازدواج از نظر مدنی توافق دو جوان برای زنده گی مشترک است که بعد از بازیابی توافق روحی شان در جریان معاشرت متداوم اتفاق میافتد. از نظر تیوری دینی "اجاب و قبول" است بدون دخالت انتخاب و فشار والدین که با تاسف درک و معرفت مان درین مورد بسیار نا چیز است!!!! و زمانی که رفتن به خارج و پول مطرح باشد، "اجاب و قبول" را پشک در طاقچه میبرد.
آتش خاوری

>>>   ....آن دختریکه این کار را میکند انها نیز مانند همان پسر بی حیثت و بی ابرو می‌باشد چون تمام زنده گی خود را به رسیدن به المان میبند در اروپا زننده گی انسانی نیست حیوانیت است به شیوه پیشرفته و کسی که صرف بخاطر المان رفتن این چنین کار را میکند روز اش بد تر


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است