تیم مِلی یا تیم مُلی؟
 
تاریخ انتشار:   ۱۹:۲۱    ۱۴۰۱/۱۰/۲۶ کد خبر: 172264 منبع: پرینت

آیا ما در کشور خود ملت داریم که تیم ملی داشته باشیم؟ آیا در ترکیب تیم «کرکت» ما از همه تبارهای باشنده‌ی کشور حضور دارند؟ فرض کنیم این‌ها اعضای تیم ملی کرکت ماستند، چرا باید این‌ها در پای یک ترورست شهره و جهانی خم شوند و تمکین کنند؟ راشد خان چرا باید حقوی زن را یک داعیه‌ی سیاسی بداند و بگوید که ما را به حقوق زن چه‌کار؟

کسانی که به دعوت ترورستان لبیک بگویند و به سود آن‌ها در بازی‌های جهانی بازی کنند، اعضای تیم ملی ما نی‌ستند. راشد خان وقتی به نماینده‌گی از همه مردم این سرزمین سخن می‌گوید، باید مراقب سخن‌گفتن‌اش باشد و اندیش‌مندانه سخن بگوید، نه تبارمحورانه و سیاسی. تیم ملی باید در کنار مردم بایستد و به سود مردم کشور سخن بگوید، نه به سود جریان حاکم.

ما گواه بودیم که دسته‌ی ملی فتبال ایران در بازی‌های جام جهانی، سرود ملی آن کشور را نخواندند و جانب مردم و معترضان گرفتند و این خطر را به جان پذیرفتند.
گذشته از این‌ها چرا در میان این‌همه دسته‌های ورزشی کشور تنها از دسته‌ی کرکت حمایت شود و این حمایت و تقویت از ورزش‌کاران و دسته‌های ملی کشور چرا به گونه‌ی متوازن و برابر نباشد.

باور بامیک


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
تیم مِلی
تیم مُلی
نظرات بینندگان:

>>>   توپ دنده قرن ها در کشور ما رواج داشته و شکل وقت ضایع کن آن یعنی همین توپ دنده انگلیسی است که از پگاه تا شام بشین و وقتت را ضایع کن!!!!
آتش خاوری

>>>   در افغانستان هر چیزی که پسوند ملی به خود گرفت از ناف ناسیونالیزم افراطی پشتونیزم تغزیه میشود.

>>>   بلى ما تيم ملى داريم و تيم كركت يك مثال برازنده هست!

>>>   کریکت بازی ملی افغانستان نیست.
در افغانستان دوبازی ملی وجود دارد:
یکی اتن و دول در مناطق پشتون نشین و دیگر بزکشی در سمت شمال افغانستان.
بعضی بازی های دیگر نیز وجود دارند که چندان مشهور نیستند: مثل کشتی،مرغ جنگی،سگ جنگی،کفتر بازی،گودی پران بازی، تخم جنگی،تشله برد،قتکان،جز بازی ،دنده کلک و غیره.
کریکت و فوتبال و والیبال و باسکتبال و غیره بازی های وارداتی هستند.

>>>   هم وطن تیم ملی رفت رفت رفت رررررررررفت
تیم آدم کشی آمدن
تیم سر جدا کردن ازپشت کردن
تیم زنده به گورکردن
تیم بچه بازی پاکستان خرستان


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است