متهم‌شدن انگلیس به کوتاهی در نجات مهاجران
 
تاریخ انتشار:   ۰۸:۳۱    ۱۴۰۱/۱۱/۲ کد خبر: 172295 منبع: پرینت

مقامات فرانسوی نیرو های دریایی انگلیس را متهم می‌کنند که ۳۸ پناهجو را که در آب های کانال مانش گیر مانده بودند، نجات نداده و جان آنها را به خطر انداخته است.
به گزارش شفقنا، این حادثه در دوم جنوری در کانال مانش رخ داد. به گفته مقامات فرانسوی، قایق مهاجران ساعت پنج و نیم پس از ظهر وارد آب های انگلیس شد. اما اندکی بعد قایق آنها از کار افتاد و از مسیر خود منحرف شد.

نجات دهندگان فرانسوی از نهاد سولیدر یونیون در خبری اعلام کرد که تعدادی از کارگران آن در زمان وقوع حادثه در کشتی سوار بودند و قایق پناهجویان را تعقیب می‌کردند.
در بیانیه مطبوعاتی آمده است که نیرو های دریایی در کشتی انگلیسیی تایفون به امدادگران فرانسوی گفته‌اند که در کشتی جا ندارند، اما قول داده اند که کشتی دیگری مهاجران سرگردان را نجات می‌دهد.

در همان زمان، روزنامه گاردین به نقل از رمی واندپلانک یکی از اعضای اتحادیه سولیدر یونیون گفت، زمانی که آنها شروع به تعقیب قایق پناهجویان کردند، آنها در آب های ساحلی فرانسه بودند. اما بعداً کشتی وارد آب های انگلیس شد. رمی واندپلانک گفت: «ما با گارد ساحلی انگلیس از طریق رادیو صحبت کردیم. گفتند اشکالی ندارد…»
وی افزود که اندکی بعد قایق از مسیر خود منحرف شد و به آب های فرانسه بازگشت. به گفته وی، قایق رانان می‌خواستند به سمت آب های انگلیس بروند اما امواج و باد در دریا مانع آنها شد و همچنین جی پی اس نیز از کار افتاد.
به گفته واندپلانک، آنها در نهایت مجبور شدند پناهجویان حاضر در کشتی را نجات دهند و به بندر ببرند.

همزمان آمارهای وزارت دفاع انگلیس نشان می‌دهد که روز دوم جنوری یک قایق پناهجویان با ۴۴ سرنشین از طریق کانال مانش وارد این کشور شده است. اما در سوم جنوری هیچ کشتی به انگلیس نرسیده است.
کانال مانش بین فرانسه و انگلیس یکی از پر ازدحام ترین راه های دریایی جهان است. به گفته سازمان بین المللی مهاجرت، از سال ۲۰۱۴ حداقل ۲۰۵ پناهجو در این کانال غرق یا مفقود شده‌اند.

در ۲۴ نوامبر سال ۲۰۲۱ یک قایق پناهجویان در کانال مانش غرق شد که منجر به کشته شدن ۲۷ تن از جمله ۷ زن، یک نوجوان ۱۶ ساله و یک کودک ۷ ساله شد. یک سال پس از این حادثه، تحقیقات نشان داد که در سیستم نجات فرانسه نقص هایی وجود داشت. بر اساس تحقیقات، پناهجویان پیش از غرق شدن بارها با مقامات فرانسوی و انگلیسی تماس گرفتند، اما تلاش آنها بی نتیجه ماند.

کد (8)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
متهم‌شدن انگلیس
نجات مهاجران
نظرات بینندگان:

>>>   نتیجه اعتماد به شیاطین "رذالت کراسی" همان بادام تلخ است، امید درس خوبی باشد برای آینده و آینده گان!!!!
آتش خاوری

>>>   سرنوشت چند تا مهاجر سرگردان به جایش، اما کی ها مسوول بروز این فاجعه بزرگ هستند کا جاهل ترین موجودات قرن ۲۱ را بر سرنوشت افغانستان حاکم ساختند که پی آمد آن رنج و فقر و بد بختی و مهاجرت ۴۰ ملیون افغانستانی است ؟؟؟؟


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است