تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ ۱۴۰۲/۲/۲۰ | کد خبر: 173027 | منبع: |
پرینت
![]() |
اولین قطار آزمایشی پس از به قدرت رسیدن طالبان، از ایران وارد هرات شد.
این قطار با ۱۷ واگن بار از طریق خط آهن خواف-هرات وارد افغانستان شده است.
این قطار باری به ایستگاه «روزنک» رسید که بر اساس ویدیوهای منتشرشده، شماری از مسوولان طالبان در محل حضور داشتند.
اولین قطار باری از ایران به افغانستان قبلاً در نوامبر ۲۰۲۰ میلادی در زمان دولت پیشین افغانستان وارد هرات شده بود و قرار بود علاوه بر کالا، مسافران را نیز میان دو کشور منتقل کند و به گفته مسوولان وقت اداره راه آهن هرات «تاسیسات موقتی از قبیل گمرگ و مواد نفت در ایستگاه روزنک درنظر گرفته شده است اما ایستگاه نهایی و اصلی در شهرک صنعتی هرات خواهد بود».
اداره راه آهن طالبان در اطلاعیه ای اعلام کرد که «ورود این قطار آزمایشی بوده و بعد از چند روز قطار دیگری نیز به ایستگاه روزنک خواهد رسید».
در این اطلاعیه آمده که روند عادی انتقالات اموال تجارتی پس از آن از این طریق جریان خواهد داشت.
گفته شده است که ادامه این روند در کنار ایجاد فرصتهای شغلی باعث اتصال افغانستان با ترکیه و اروپا از طریق خط آهن ایران و با هند از طریق بندر چابهار خواهد شد.
در همین حال، وزارت مالیه طالبان میگوید گمرک اسلام قلعه با ایران پس از این به صورت ۲۴ ساعته فعالیت خواهد کرد.
پروژه خط آهن خواف-هرات در چهار قطعه اجرا شده که ۷۷ کلیومتر آن در قالب دو قطعه در خاک ایران و قطعه سوم از نقطه صفر مرزی تا ایستگاه روزنگ افغانستان به طول ۶۶ کیلومتر در خاک افغانستان قرار دارد.
قطعه چهارم به طول بیش از ۸۰ کیلومتر است از روزنک تا شهرک صنعتی هرات ادامه دارد.
کد (7)
>>> خدا را شکر
انشاالله که با همکاری دو ملت مرز دو کشور، مرز صلح و آبادانی باشد.
پیشرفت افغانستان و اتصال این کشور از طریق خط آهن در آینده نزدیک به اقیانوس و چابهار منشا خیر و برکت خواهد شد.
>>> اتصال با ایران یعنی اتصال با عقبگرد اتصال با فقر اتصال با قرون وسطایی . چرا افغانستان خود را با چین و جاپان وصل نکند تا به پیشرفت نایل اید . با ماه نشینی ماه شوی با دیک نشینی سیاه شوی مثل ایزان دنبال نان بیابان به بیابان بگردی
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است