تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ ۱۴۰۲/۲/۲۷ | کد خبر: 173081 | منبع: |
پرینت
![]() |
ابوبکر صدیق میاخیل، مهاجر افغان مقیم بلژیک بهخاطر ساخت یک اپلیکیشن آموزش زبان، برنده اول جایزه سال ۲۰۲۳ «جوانان شارلمانی اروپا» شده است.
جایزه جوانان شارلمانی اروپا، جایزهای است که از سال ۲۰۰۸ سالانه به طور مشترک توسط پارلمان اروپا و بنیاد جایزه بین المللی شارلمانی آخن اعطا میشود.
این جایزه به پروژه هایی اعطا میشود که توسط جوانان بین ۱۶ تا ۳۰ سال اجرا میشود که از دموکراسی در اروپا حمایت میکنند و «همکاری و تفاهم» را در اروپا و جهان ترویج میکنند.
آقای میاخیل، اپلیکیشینی به نام «علم» ساخته است که پناهجویان از افغانستان و چند کشور دیگر را کمک میکند تا با استفاده از آن زبانهای فرانسوی و انگلیسی بیاموزند.
از تمام ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا، جوانانی برای دریافت این جایزه نامزد شده بودند که از این میان، آقای میاخیل برنده مقام اول شد.
آقای میاخیل در مصاحبه با سید ولی ناصر، گزارشگر بیبیسی گفت که این جایزه به این دلیل به او اعطا شده است که اپلیکیشن «علم» در یادگیری زبان به پناهندگانی که به اروپا آمدهاند، مفید بوده است.
او گفت: «کاربران اپلیکیشن علم میتوانند با دیگر کاربران گیم بازی کنند و زبان را از طریق بازی یاد بگیرند و همچنین پنجرهای در این اپلیکیشن وجود دارد که میتوانند مشکلات و سوالات خود را بیان کنند و ما این مشکلات را با مسوولین مربوطه به اشتراک میگذاریم.»
او میگوید که بیشتر کاربران این اپلیکیشن را مهاجرانی از افغانستان، اوکراین، کشورهای عربی خلیج فارس و آفریقا تشکیل میدهند.
ابوبکر صدیق میاخیل میگوید که وقتی دیگران به افغانستان و افغانها فکر میکنند، به تکنولوژی و نوآوریهای آنها فکر نمیکنند، اما بسیاری از افغانها در داخل و خارج این کشور هستند که در این زمینه استعداد زیادی دارند.
پارلمان اتحادیه اروپا در وبسایت خود نوشته است: «جایزه اول ۷۵۰۰ یورویی به 'علم' از بلژیک تعلق گرفت، اولین برنامه زبانی که برای پناهندگان و پناهجویان طراحی شده و با مشورت آنها ساخته شده است.»
به گزارش بی بی سی، در ادامه این بیانیه آمده است: «این پروژه از زبان برای از بین بردن سوء تفاهمها و شکافهای بینفرهنگی میان پناهندگان و کشور میزبانشان استفاده میکند و شامل عبارات مفید، داستانها و بازیهای یادگیری زبان، و همچنین راههایی برای ارتباط با سایر کاربران است. هدف این پروژه گرد هم آوردن افراد با پیشینهها، تجربیات و موقعیتهای اجتماعی متفاوت است.»
آقای میاخیل در پیام خود خطاب به مهاجران افغان گفت که آنها از نظر زبانی، فرهنگی و استعدادها چیزهای زیادی دارند که به جهانیان نشان دادهاند و میتوانند به آن افتخار کنند: «این جایزه را من به برکت آموزش دریافت کردم و به ویژه از افغانهای مهاجر میخواهم درس بخوانند و به کشورشان خدمت کنند.»
کد (8)
>>> ....ساخت اپلیکیشن مثل ساخت گدی گک است فعلا اروپا هم ریشخند کرد که با همچو طفلک ها جایزه میدهد
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است