تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ ۱۴۰۲/۳/۱۸ | کد خبر: 173256 | منبع: |
پرینت
![]() |
علی میثم نظری، رییس روابط خارجی «جبهه مقاومت ملی» افغانستان گفته است که گزارشهای نگران کنندهای حاکی از قصد طالبان برای انتقال اعضای طالبان پاکستانی به شمال افغانستان است.
آقای نظری در توییتی نوشته است که این اقدام طالبان «بی ثباتی اجتماعی و سیاسی را هم در افغانستان و هم در منطقه افزایش میدهد».
اخیرا رانا ثناالله، وزیر کشور پاکستان به صدای آمریکا گفته بود که طالبان افغان گفته که اعضای طالبان پاکستانی را از مناطق مرزی میان کشور دور خواهند برد تا دسترسی آنها به پاکستان محدود شود.
او همچنین گفته بود که طالبان افغان در کنترل طالبان پاکستان ضعیف عمل کردهاند.
به گزارش بی بی سی، ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان در واکنش به این اظهارات وزیر کشور پاکستان به بی بی سی گفت که حکومت طالبان متعهد است که از خاک افغانستان بر ضد هیچ کشور دیگری استفاده نشود و در این مورد «اقدامات لازم» صورت میگیرد. اما او اشارهای به این «اقدامات» نکرد.
طالبان در مورد احتمال انتقال طالبان پاکستانی از مرزهای این کشور به شمال افغانستان ابراز نظری نکردهاند.
از زمان بازگشت طالبان به قدرت در سال ۲۰۲۱ اختلافات میان آنها و اسلام آباد بر سر فعالیتهای طالبان پاکستانی افزایش یافته است و مقامات پاکستان میگویند حملات علیه کشورشان «۷۰ درصد» افزایش یافته است.
کد (9)
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است